Pixabay

Het oordeel is geveld. Joe Biden is de slechtste president in de hele geschiedenis van de Verenigde Staten, en dat wil wat zeggen, want we hebben een aantal absoluut verschrikkelijke presidenten gehad. Zowat alles wat Biden heeft gedaan sinds hij in het Witte Huis zit, heeft slecht uitgepakt, en ons eens zo grote natie is nu op een diep zelfvernietigend pad aan het afstevenen. Als we niet van koers veranderen, heeft ons land geen toekomst meer, en meer Amerikanen dan ooit verliezen hun vertrouwen in de federale overheid. Een gloednieuw onderzoek heeft zelfs ontdekt dat een gebrek aan vertrouwen in de regering in Washington grote aantallen Amerikanen motiveert om “water, voedsel, warme kleding, wapens en contant geld” te hamsteren voor de extreem chaotische tijden die voor ons liggen, schrijft Michael Snyder.

Mensen die de wankele greep van president Joe Biden op Washington gadeslaan, hebben het vertrouwen verloren dat de regering hen zal beschermen in een doemsdaggebeurtenis, en dat is de drijvende kracht achter een nationale prepperbeweging.

Met de Doomsdayklok zo dicht bij middernacht als ooit tevoren, zei meer dan 70% in een nieuw onderzoek onder 6.200 mensen dat ze “geen vertrouwen in de regering hebben” in een catastrofe zoals een kernoorlog of zelfs een klimaatramp.

Als gevolg hiervan hamsteren velen water, voedsel, warme kleding, wapens en contant geld om de ergste dagen van een doemsdag door te komen.

Tegenwoordig genereren bedrijven die mensen helpen zich voor te bereiden op wat komen gaat meer inkomsten dan ooit tevoren.

Het is zelfs zo dat de noodvoedselindustrie elk jaar ongeveer 500 miljoen dollar omzet genereert.

En het blijkt dat mensen tussen de 40 en 65 jaar het meest geneigd zijn om te preppen

  Een leuke dag

Degenen tussen 40 en 65 jaar zijn het meest geneigd om zich voor te bereiden, en twee keer zoveel mannen als vrouwen bereiden zich voor op een ramp.

Welke ramp dat precies zal zijn, verdeelt de natie. Ongeveer 55% noemde klimaatramp, 36% virussen en ziekten, en 25% een nucleaire aanval. Maar er waren ook andere zorgen. Meer dan 15% maakt zich zorgen over een inslag van een asteroïde, 15% over een “overname” door robots of kunstmatige intelligentie en 7,5% over een “zombie-apocalyps”.

Het verbaast me niet dat Amerikanen van middelbare leeftijd het vaakst bezig zijn met prepping.

Ik heb gemerkt dat veel jongeren onder de 40 de veranderingen die we helemaal om ons heen zien, gewoon niet begrijpen.

Maar degenen onder ons die wat ouder en wijzer zijn, zien wel waar de wereldwijde gebeurtenissen ons naartoe brengen.

Op dit moment bereiden zelfs beroemdheden van middelbare leeftijd, zoals Josh Duhamel, zich voor op hoe het leven eruit zal zien nadat de dingen “hit the fan“…

“Transformers” en “Las Vegas” ster Josh Duhamel heeft gezegd dat hij een doomsday prepper is geworden en dat hij van plan is om zijn gezin te beschermen als de “s*** de ventilator raakt” in Los Angeles. De acteur, die de hoofdrol speelt in de tv-serie “Las Vegas”, gaf een interview waarin hij uitlegde: “Ik ben een beetje een doemsdagvoorbereider geworden, denk ik.”

Duhamel vertelde de website Inverse: “Ik leer jagen. Ik vis.” Hij voegde eraan toe: “Opeens had ik daar 54 hectare. Dus ik had twee hutten, één zonder elektriciteit of water. Ze hebben nu allebei waterputten en elektriciteit, maar ze zijn allebei erg klein.”

In totaal zijn naar schatting meer dan 20 miljoen Amerikanen “actief aan het plannen” voor een of andere ernstige noodsituatie…

  Gevaarlijke opvoering

In 2020 waren meer dan 20 miljoen Amerikanen, bijna 7 procent van alle Amerikaanse huishoudens, actief bezig met het plannen van een noodsituatie, volgens de laatste analyse van gegevens van de Federal Emergency Management Agency.

Bovendien zijn er nu mensen die ingeblikte goederen in de kast opslaan, munitie opslaan en toiletpapier hamsteren in alle soorten en maten – van ‘oppassende moeders’ in de voorsteden tot multimiljonair tech-goeroes.

Aangezien dit cijfer een paar jaar oud is, heb ik het gevoel dat het werkelijke aantal nu aanzienlijk hoger zou liggen.

En over “tech-goeroes” gesproken, een groep in Japan heeft een overlevingsplan bedacht dat werkelijk bizar is.

Het is een drijvende stad die wel 40.000 mensen kan bevatten, en sommigen noemen het “een echte Ark van Noach“…

TECH boffins hebben plannen onthuld voor een bizarre drijvende stad die lijkt op een echte Ark van Noach.

De op de oceaan gebaseerde metropool zou een “zelfvoorzienende leefomgeving” bieden voor 40.000 mensen, aldus ontwerpers in Japan.

Het ziet er cool uit, maar zelfs als de bouw eenmaal begonnen is, zal het nog vele jaren duren voordat het eindelijk klaar is.

En hoewel de ontwerpers beweren dat het “bestand is tegen een apocalyps“, betwijfel ik ten zeerste of het bestand is tegen een gigantische tsunami…

De ontwikkelaars, N-Ark, beweren zelfs dat de zone – Dogen City genaamd – bestand zou zijn tegen een apocalyps.

Met een omtrek van 4 km zouden de inwoners binnen een uur op elk punt in de zone moeten kunnen zijn.

Ze proberen tenminste iets te doen.

  Gasleveringen aan Europa kunnen in enkele DAGEN worden stopgezet

En de waarheid is dat we allemaal zouden moeten proberen te doen wat we kunnen, omdat we allemaal kunnen zien dat onze wereld met de dag een beetje krankzinniger wordt.

Deze week heb ik met afgrijzen vernomen dat drie tieners dynamietstaven hebben proberen aan te steken in een kruidenierszaak in Philadelphia

De politie van Philadelphia is op zoek naar ten minste drie tieners die naar verluidt hebben geprobeerd dynamietstaven aan te steken in een kruidenierswinkel, zo is gemeld.

Het incident vond plaats in de Fresh Grocer in het 5300 blok van Chew Avenue in het stadsdeel Germantown op 20 juni om 17:10 uur, meldde de lokale nieuwszender Fox 29.

Volgens de politie belde een beveiligingsmedewerker de politie nadat hij tieners van ongeveer 16 tot 19 jaar oud in geheel zwarte kleding “dynamietstaven had zien aansteken in de winkel”, aldus het rapport.

Onze hele samenleving wordt langzaam maar zeker helemaal krankzinnig.

Het is bijna alsof we allemaal vastzitten in een hele slechte sciencefictionfilm en we er niet meer uit kunnen.

Helaas bevinden we ons nog maar in de eerste hoofdstukken van deze nachtmerrie. Het zal uiteindelijk nog veel erger worden dan nu.

Dus als u al aan het preppen bent, stop dan niet.

Als u nog niet aan het preppen bent, zou ik u willen aanmoedigen om in beweging te komen, want de klok tikt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Er is geen simpele oorlog in Oekraïne en de NAVO zit in de problemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNucleaire oorlog escalatie waarschuwing
Volgend artikelBiden en Amerika hebben een groot China probleem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De bossen in de fik of gekapt, de dieren dood, de vissen op apegapen en de mensen stelen en moorden.
  Moet je kijken als dat mobieltje niet meer werkt.
  Al die prikkkers de weg kwijt.
  Veel succes.

 2. Het zit in de menselijke natuur ingeschapen om te willen overleven. En ik kan mij goed voorstellen als je een twintiger, dertiger of zelfs veertiger bent je nog wel even door wil. Ik zelf hoef ik een nucleaire oorlog niet zo nodig te overleven. Het is leuk om naar Mad Max te kijken op je televisie/computer maar om in zo’n wereld te leven is een heel ander verhaal.

 3. Meneer Snyder, er zit niemand in het Witte Huis!!
  Daarom is er geen Bidenregering.
  Maar een corrupte maffiabende die opereert
  In onze wereld. En zij wordf opgeruimd of geruimd.

 4. Zorg voor water, blikken groentes en blikkenopener, rijst, vitamines, verbandtrommel, stof en naaigerei en breigaren plus breipennen en een stokkaarten, dekens, zeil, grote water dichte tas, groente zaad en een boek zodat je weet wat je uit de berm kan eten, zeep en kaarsen en plus aanstekers en hele scherpen messen voor de jacht en ook normaal bestek met ijzeren kommen en ijzeren borden die je op open vuur kan zetten. En vluchttassen voor ieder kind met naam en adres erin, ook al kennen ze die want in trauma momenten kan je die krijt raken, evt ene volgsysteem in hun kleren naaien evt een schoenmaker dat in hun hakken laten zetten. Kleren willen je vaak en schoenen niet zo. Want in oorlogstijden jagen pedo graag op kinderen

  • Ster
   Wil je overleven om je over te leveren aan het laagste soort der aarde als ze uit hun bunkers komen?
   Je gaat op de vlucht met een zootje ijzer in je tas?

   Je kinderen onderwijzen in plantenkunde, dat zou nog de slimste zet zijn en vooral kaartlezen met kompas en de mobiel de prullenbak in.
   Wat dacht je daar van?

 5. Ziomerica gaat weer een machtig mooie frontier bieden voor de nieuwe pioneers. Back to basics. Ik heb met Storm Sandy een paar weken lang de blackout meegemaakt, zeker een interessante ervaring. Bijv, totdat onze waterput het weer deed op de generator, was het verdomde vervelend dat je niet je handen kon wassen, of kopjes kon afspoelen. Je staat er nooit bij stil, bij zulke simpele dingen.

 6. The world is on the move.

  Consciousness: unraveling the layers of our consciousness.

  These are times when consciousness and our collective consciousness is changing. Terms such as waking consciousness or higher consciousness are now more relevant than ever.
  Consciousness: unraveling the layers of our consciousness.
  The Photon Belt make sure also for knowledge that has been stored in our consciousness and our physical body to be activated. Knowledge that was previously stored in cells, bones and our DNA (a potential of 12 strands) becomes available.
  Brain will no longer operate at 8-20 percent but at full capacity.

  How to get compleet with your inner self
  YOU = knowing who you really are = awakening your awareness.
  Consciousness and your state of consciousness can be an important anchor right now. An anchor not to get lost, in all the information that comes your way, and to continue to follow your own pure truth. In your field of consciousness lies your wisdom, insight and knowledge.
  This is why ‘being in good contact’ with your consciousness and consciousness development is essential. The fact that it also provides you with a better contact with yourself and makes your intuition grow, is only a benefit.
  Consciousness is looked at through different glasses.
  Your consciousness resides in the brain, while the spiritual premise is that the soul directs consciousness and is therefore an inexhaustible source of insight and wisdom.
  The cerebellum is divided according to function into hundreds or more independent processing modules, each of which performs its own task side by side. Each module has its own input and output, and controls different motor and cognitive systems.
  There is hardly any interaction — and that is precisely a crucial aspect of consciousness…….is the awakening right now.
  Those insights into the spinal cord and cerebellum already provide us with an important piece of the puzzle: not every nerve impulse evokes consciousness. It takes more to pull it out of the bottle. For that we need to look at the gray matter in the cerebral cortex, the celebrated outer layer of the brain.
  This ingenious system of interwoven nerve cells is about the size of a double-sized pizza base. The two sheets lie folded in folds and crammed into our skulls, around the hundreds of millions of connecting cables of the white matter. Everything indicates that feelings arise in the tissue of the neocortex.
  Ether — Scientific approach in Ayurveda Akash in Sanskrit.
  Named after Akash in Sanskrit and nowadays Akasha Chronicles. After that the oldest written language of the world and what before that was only a spoken language and later 36 different languages emerged that now count as Ether hanging in the air = Atmos (Greek) = atmosphere: the most subtle, supporting element = known.
  She ‘carries’, as it were, the collective memory of the whole world. Ether is the 5th element in the body which is usually not recognized but there is indeed and comes from the Sanskrit word Athmos and therefore means atmosphere in frequencies and therefore hangs in the air just like the planets and influences us all day otherwise you cannot live on this earth just as plant and animal it is also affected by them.
  All our body parts are related to the planets and influence our body.
  Nobel Doctor “REVEALS” Akasha Records
  Dr Ervin Laszlo
  https://youtu.be/v-HeEMH7oBU
  The Aquarius symbol is metaphoric in content.
  Meaning ‘closure in water’.
  Water represents “The Collective Unconsciousness” which creates the grid programs of our physical reality.
  Unless you take a closer look at your thoughts and change the perception of your actions. These are often stuck in limiting beliefs. You do not love yourself and/or have insufficient knowledge of your own body with what true “LOVE” is.
  CONTAINING EVERYTHING that EVERY SOUL has EVER THOUGHT, SAID and DONE in the COURSE OF ITS EXISTENCE, but which also RECORDS everything as to its future possibilities.
  Many connect the Age of Aquarius with the return of the goddess, priestess, or feminine energies those that vibrate above/faster than physical frequency.
  This is “THE RETURN” to “HIGHER CONSCIOUSNESS”, the “AWAKENING” of higher mind and thought in the alchemy of time.
  Our DNA is the GOD molecule blueprint of the Divine Human Being. Internal Fire at the Center of my Being.
  Water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA?
  DNA means GOD IN THOUGHTS, Teacher & Master
  Our DNA is the GOD molecule — The Blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work.
  When our body heals in thoughts about ourselves, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal in “REAL LOVE”.

 7. Studie die de relatie tussen de oversterfte en de recente covid vaccinaties legt!

  https://journals.sciencexcel.com/index.php/mcs/article/view/411/413 Detail:In conclusion, the official fear-mongering forecasts and theallegedly confirmed high death toll in 2020 from Covid-19 inhigh income countries did not come true, neither inJapan nor in Germany. Based on early investigations in 2020and 2021, however, great damage was not to be expected[23,24]. Therefore, it should be investigated to what extent theabout 5…

  Lees verder: https://www.burgerfront.nl/studie-die-de-relatie-tussen-de-oversterfte-en-de-recente-covid-vaccinaties-legt/

 8. Interessant stuk over het dubbelspel van Shell gedurende de tweede wereldoorlog. Zeker nu Rutte het verdwijnen van het hoofdkantoor van Shell naar Londen als 1 van zijn grootste blunders ziet. Eerder hielp hij Shell al aan een subsidie van 150 miljoen. Daarnaast was er een geheim memo aan zijn adres met betrekking tot de aardgaswinning in Groningen. Toen ernaar werd gevraagd door de enquête commissie kon hij zich de inhoud niet meer herinneren en ondanks dat ze het hele ministerie hadden omgekeerd konden ze het niet meer vinden… De belangen van ons koningshuis zijn middels Shell direct gelieerd aan dat van de Rothschilds. https://www.burgerfront.nl/koninklijke-shell-en-hun-support-aan-de-nazis/

  New World Order: The World Economic Forum’s Secret Agenda 👉 https://youtu.be/xb7E4xwB9Rc Hitler werd te eigenwijs

  Theorie: De nazi’s hebben in het geheim een fascistisch Vierde Rijk gesticht in de VS en willen wereldheerschappij.

  Volgens een van de theorieën keek een aantal rijke Amerikanen in april 1945 handenwringend toe toen nazi-Duitsland ten onder ging.
  12 jaar eerder hadden ze Hitler aan de macht gebracht met als doel de wereldheerschappij over te nemen.
  Maar omdat Hitler te zeer zijn eigen gang ging, liepen de Amerikanen over naar de tegenstander.

  Toch bleven de magnaten dromen van een wereld onder het bestuur van de nazi’s. Terwijl Berlijn werd gebombardeerd, smokkelden ze Hitler en andere nazikopstukken het land uit. Na de oorlog zetten ze de plannen voor een Vierde Rijk in een fascistische VS voort.

  Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

  The Next step = WEF: The Fourth Industrial Revolution | Transhumanism Nazi’s in Amerika en hoe Amerika een thuishaven bood aan Hitlers mannen. Een schokkend, onbekend verhaal over niet-berechte nazi’s in Amerika. Merkel is o.a. door het door de Rockefellers gefinancierde Tavistock Institute middels MKUltra-technieken onderhanden genomen, om slaafs de bevel van de dertien bloedlijnfamilies & hun bazen uit te voeren.

  Het in 2010 gelanceerde Obama care is niets meer dan een dekmantel om de handel in kinderen & organen en het zorgen van een voldoende aanvoer van adrenochroom richting de ‘elite’ te legitimeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in