6 van de 10 jonge moslims in Frankrijk willen de shariawetgeving

2

Uit een nieuwe opiniepeiling blijkt dat de Franse moslimbevolking zich steeds meer van de rest van de bevolking wil scheiden. De meeste jonge moslims vinden dat de Franse wet ondergeschikt moet worden gemaakt aan de islamitische shariawetgeving, aldus de RT.

Een nieuwe studie van het Franse Instituut voor de Publieke Opinie (IFOP), gepubliceerd op donderdag, laat een snel groeiende kloof tussen de Franse en de moslimbevolking zien.

Maar liefst 57 procent van de moslims onder de 25 jaar is van mening dat de islamitische shariawetgeving belangrijker is dan de Franse wet. Dit is een stijging van 10 procentpunten sinds 2016, schrijft RT.

38 procent van het totaal aantal moslims in het land deelt die mening.

Dit kan men vergelijken met de katholieke bevolking, waar slechts 15 procent gelooft dat hun religieuze wetten belangrijker zijn dan de nationale Franse wet.

Verschillende vragen werden indirect in verband gebracht met de door moslimterrorisme vermoorde leraar Samuel Paty, die enkele weken geleden op beestachtige wijze door een moslimmigrant werd onthoofd omdat hij karikaturen van Mohammed had laten zien.

Uit het onderzoek blijkt dat 66 procent van de moslims zich verzet tegen het recht van een leraar om dergelijke beelden te laten zien.

Onder de bevolking als geheel is echter 75 procent van mening, inclusief de katholieken (80 procent), dat de leraar het recht had om de afbeeldingen te laten zien.

Verder vond een grote meerderheid van de moslims in het onderzoek, 81 procent, dat er speciale uren voor vrouwen in gemeentelijke badhuizen moeten worden gereserveerd. Evenzo willen velen dat het Arabisch op openbare scholen wordt onderwezen.

Franse geheime diensten: “We hebben te maken met massa’s islamitische immigranten die ons willen vernietigen”

  "Gezondheidspaspoort als vernedering" – Filosoof waarschuwt "Er suddert een burgeroorlog in Frankrijk"
Vorig artikelKardinaal: “Moslims hebben me verteld dat ze Europa willen veroveren door middel van immigratie”
Volgend artikelZweedse politie bereidt zich voor op terroristische moslimaanvallen – versterkt met zware wapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Laat dat moslim-geteisem snel terugkeren naar hun eigen zandbak , dáár ligt álles voor klaar : sharia-wetgeving , onderworpen vrouwen , geiten , schapen en kamelen. Wat dat zootje HIER eist ligt dáár voor hen klaar en ook nog eens dagenlang gemekker vanaf een torentje door hun “aanvoerder”. Een win-win situatie ……..zij gelukkig , wij gelukkig, Gauw doen , moslims !!!!!

  • Dat weten ze zelf ook wel dat het hier niet zo fijn is voor een mossel uit Afrika.
   Het punt is dat wij het verdomme om mossel te worden en maar eigenwijs blijven.
   Anders waren ze allang terug gekeerd.
   Je weet tog, zonder de islam geen vrede. Eigenlijk zijn ze gewoon een beetje bezorgd om ons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in