Franse geheime diensten: “We hebben te maken met massa’s islamitische immigranten die ons willen vernietigen”

10

De informatie die de geheime diensten van de Franse uitvoerende macht ons al enkele dagen doorgeven is verre van geruststellend.

Volgens een hooggeplaatste bron van een Franse geheime dienst observeren zij met name drie bevolkingsgroepen, waarvan de structuur “gevaarlijker is dan ooit”. Dit zijn de zogenaamde “gematigde” moslims, fundamentalisten (de Salafisten en de Moslimbroeders) en islamisten die bereid zijn om gewelddadige acties te ondernemen. Volgens deze bron zijn veel “gematigde” moslims fundamentalisten geworden. En een aanzienlijk aantal fundamentalisten die een paar weken geleden niet bereid waren om terroristische handelingen te verrichten, zijn overgestapt naar de islamisten, meldt Unser Mitteleuropa.

“We hebben niet langer te maken met een paar mensen die we in de gaten moeten houden… Vanaf nu worden we geconfronteerd met massa’s [moslims] die ons wil vernietigen”, legt een andere specialist uit die daar nog aan toevoegt: “Erdogan’s oproepen tegen Frankrijk, die hij als islamofoob en racistisch beschouwt, hebben een grote invloed gehad op Frans grondgebied”.

Politieagent: No go-zones zijn “Nu buitenlandse enclaves … in oorlog met Frankrijk en met de Westerse beschaving”

  Frankrijk: zwaarbewapende politie verjaagt cafébezoekers wegens Corona-avondklok
Vorig artikelGehandicapte man gelyncht en verbrand – stapte per ongeluk op de koran
Volgend artikelDe moslimmoordenaar van Nice had reeds in 2016 een strafblad als messentrekker 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Gematigde mossels bestaan niet.
  Dat zijn mossels die de schijn ophouden dat islam vrede is.
  Een gematigde mossels zou als lafaard betiteld worden de andere mossels.
  Zolang ze het nog het hebben over gematigde en geradicaliseerde mossels hebben ze er nog steeds geen ene malle moer van begrepen.

 2. Domme koeien daar bij de Franse geheime dienst.
  Wie zijn nu de schuldige? de asielzoeker/moslims/gelukszoekers of hoe je ze wil noemen.

  Of de smeerlappen die in de Franse regering zitten? Hun zijn geil op Europa hun zijn 1 van de grootste voorvechters voor een verenigd Europa waar alle macht en soevereiniteit overgedragen wordt aan Brussel. En Brussel bepaald dat al die troep hierheen mag komen.

  Dus alsjeblief ga niet zielig lopen janken. Alles wat jullie nu meemaken is wat de Franse regering heeft gezaaid. Totaal geen medelijden met hun.

 3. ik ben maar een gewone burger ? maar heb reeds vele jaren terug gezegd op de radio (toen BRT2Limburg) dat van al de veranderingen en aanpassingen , de onkundige politieke leiders , het verarmen van de burger , en het rijker worden van de rijken ? EN VOORAL DE INVASIE VAN DE ISLAM ? die niet erkend wil worden door
  de politiek , ZOU LEIDEN TOT EEN BURGEROORLOG ?? die volgens mij zeer bloedig zal zijn ? EN EEN ZEER MOEILIJKE PERIODE VOOR DE BLINDE POLITIEKERS ZAL ZIJN ? ALLES IN DE DOOFPOT EN DE WAARHEID VERVALSEN VAN EEN GROEP MENSEN , LEID ONHEROEPELIJK TOT GEVOEL VAN HEERSER EN ONSTUITBARE MACHT ??

 4. Kerstmis is 1 feest,dat ze al als regel willen afnemen. Het nieuwjaar zal met een plof eindigen,ze zijn al maanden aan het oefenen om er de knal van het halal te maken. Ik houd mijn hart vast,dit komt niet meer goed. Politiek hier in België is ook geen mooi spel meer. Ik wacht af wat Macron gereed krijgt zodat de Belgen weten wat ze nog te wachten staat

 5. Oorlog komt er zeker nu er massaal Afghaans en ander oorlogsvolk vrij rondloopt in onze straten , steek en schietpartijen zullen toenemen de de nazistische liberalen en linkse politiekers zwaaien ondertussen met megaboetes tegen “racisme” ,afzetten die bende graaiers !

 6. De islamofobie en rassenhaat komt weer lekker naar voren in de commentaren.

  Totaal onwetend over de belofte van Charles de Gaulle aan Algerije. Of het feit dat tijdens de Vichy regering 200 Algerijnen de Seine in geduwd werden, alwaar ze verzopen. Nog minder weten ze over de oorlog in Algerije, de massale verkrachtingen van algerijnse vrouwen, het levend koken van Algerijnen. het Waterboarding, het snijden van foetussen uit buiken van Algerijnse vrouwen en er daarn mee gaan voetballen. Etc. etc. Daarna het feit dat PM Chirac NL verbood Algerijnse Asielzoekers in NL een vluchtelingenstatus te geven. Slip of the tongue van Wim Kok in tv programma.
  En verder natuurlijk tal van getraumatiseerde vluchtelingen door de oorlogen, invasies die het Westen, de USA tegen Soevereine landen voerden, waarbij ze millioenen mensen vermoordden. Alleen in Vietnam al 4,5 millioen. En in islamitische landen zal het 1 millioen ook wel overstijgen.

  Karma is a bitch. Boontje komt om zijn loontje. Je oogst wat je zaait.

  In WW II hebben Algerijnse en Marokkaanse moslims NL bevrijd, Hun graven zijn in Zeeland.

  Het Kalergi Couwenhove plan.

  Wahabi islam. Gesticht door de Jood Wahab die zijn gehele joodse genealogie vervalstte. Het Koninklijk huis van Saoudie Arabie, grote vrienden van de USA. Idd zwaar radicaliserend.

  Maar als je het in een artikel gaat hebben over Fundamentalisten dan heb je duidelijk geen flauw idee wat die term betekent. Fundamentalisme betekent dat men leeft vlgs de Sunni, ofwel de leefwijze van de profeet Mohammed. Fanatisme en extremisme, dus radicaliseren in de Sunni Koran verboden, Net als het vormen van sekten.
  Al deze teksten zijn compilaties en alle godsdiensten zijn geinfiltreerd en getrolld voordat we dat begrip zelfs maar kenden. Ofwel alle heilige teksten zijn fake of veranderd. De Exodus uit Egypte heeft nooit plaats gevonden, de 40 jaar in de woestijn ook niet en Jericho bestond niet in die tijd.

  Dus het feit dat dit keer op keer zo gehyped wordt op deze site doet mij vermoeden dat deze site Controlled Opposition is en dat er met comments flink getrolled wordt.

  Theodor Herzl dagboek. Promoot Antisemitisme opdat de staat Israel gesticht kan worden. Op de ancestrale gronden van Palestijnen, hun bezit. Waarschijnlijk de echte Joden die nooit de regio verlieten maar zich bekeerden tot de Islam.

  Lees ook ff de oorlogsmisdaden van NL militairen in Indonesie en elders. Of hoe het er voor staat in voormalig Nederlands Nieuw Guinea. Of de NL slavernij in de Antillen. Een van de ergste, meest wrede dan waar dan ook.
  Jammer. Enige site die regelmatig komt met zinnige up to date artikelen. Maar met al dit racisme, islamofobie etc. etc. ben ik weg.

  Haat elkaar te pletter. Ik ben er klaar mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in