Franse geheime diensten: “We hebben te maken met massa’s islamitische immigranten die ons willen vernietigen”

7
5017

De informatie die de geheime diensten van de Franse uitvoerende macht ons al enkele dagen doorgeven is verre van geruststellend.

Volgens een hooggeplaatste bron van een Franse geheime dienst observeren zij met name drie bevolkingsgroepen, waarvan de structuur “gevaarlijker is dan ooit”. Dit zijn de zogenaamde “gematigde” moslims, fundamentalisten (de Salafisten en de Moslimbroeders) en islamisten die bereid zijn om gewelddadige acties te ondernemen. Volgens deze bron zijn veel “gematigde” moslims fundamentalisten geworden. En een aanzienlijk aantal fundamentalisten die een paar weken geleden niet bereid waren om terroristische handelingen te verrichten, zijn overgestapt naar de islamisten, meldt Unser Mitteleuropa.

“We hebben niet langer te maken met een paar mensen die we in de gaten moeten houden… Vanaf nu worden we geconfronteerd met massa’s [moslims] die ons wil vernietigen”, legt een andere specialist uit die daar nog aan toevoegt: “Erdogan’s oproepen tegen Frankrijk, die hij als islamofoob en racistisch beschouwt, hebben een grote invloed gehad op Frans grondgebied”.

Politieagent: No go-zones zijn “Nu buitenlandse enclaves … in oorlog met Frankrijk en met de Westerse beschaving”

France is at War!

7 REACTIES

 1. Gematigde mossels bestaan niet.
  Dat zijn mossels die de schijn ophouden dat islam vrede is.
  Een gematigde mossels zou als lafaard betiteld worden de andere mossels.
  Zolang ze het nog het hebben over gematigde en geradicaliseerde mossels hebben ze er nog steeds geen ene malle moer van begrepen.

 2. Domme koeien daar bij de Franse geheime dienst.
  Wie zijn nu de schuldige? de asielzoeker/moslims/gelukszoekers of hoe je ze wil noemen.

  Of de smeerlappen die in de Franse regering zitten? Hun zijn geil op Europa hun zijn 1 van de grootste voorvechters voor een verenigd Europa waar alle macht en soevereiniteit overgedragen wordt aan Brussel. En Brussel bepaald dat al die troep hierheen mag komen.

  Dus alsjeblief ga niet zielig lopen janken. Alles wat jullie nu meemaken is wat de Franse regering heeft gezaaid. Totaal geen medelijden met hun.

 3. ik ben maar een gewone burger ? maar heb reeds vele jaren terug gezegd op de radio (toen BRT2Limburg) dat van al de veranderingen en aanpassingen , de onkundige politieke leiders , het verarmen van de burger , en het rijker worden van de rijken ? EN VOORAL DE INVASIE VAN DE ISLAM ? die niet erkend wil worden door
  de politiek , ZOU LEIDEN TOT EEN BURGEROORLOG ?? die volgens mij zeer bloedig zal zijn ? EN EEN ZEER MOEILIJKE PERIODE VOOR DE BLINDE POLITIEKERS ZAL ZIJN ? ALLES IN DE DOOFPOT EN DE WAARHEID VERVALSEN VAN EEN GROEP MENSEN , LEID ONHEROEPELIJK TOT GEVOEL VAN HEERSER EN ONSTUITBARE MACHT ??

 4. Kerstmis is 1 feest,dat ze al als regel willen afnemen. Het nieuwjaar zal met een plof eindigen,ze zijn al maanden aan het oefenen om er de knal van het halal te maken. Ik houd mijn hart vast,dit komt niet meer goed. Politiek hier in België is ook geen mooi spel meer. Ik wacht af wat Macron gereed krijgt zodat de Belgen weten wat ze nog te wachten staat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here