Als gevolg van de recente moslimaanslagen in Europa heeft de politie naar aanleiding van een gevreesd verhoogd risico op aanslagen in Zweden een nationale operatie in gang gezet. Maar ondanks het feit dat politieagenten zijn gestationeerd om bepaalde plaatsen met zwaardere wapens te bewaken, krijgen ze geen informatie van de leiding over hoe de dreiging er eigenlijk uitziet of waarvoor extra toezicht moet worden gehouden.

Op donderdag heeft de politieautoriteit het besluit genomen om een speciale operatie in te leiden in de politieregio’s van Stockholm, Centraal, Zuid en West, zodat ze, zoals men zelf motiveert, kan handelen in het geval van een mogelijke terroristische aanslag, meldt het staatsmedium SVT.

Het terroristische dreigingsniveau in Zweden is momenteel niveau drie op een vijfpuntsschaal. Maar ondanks dat ze het niveau niet verder hebben verhoogd, versterken ze nu plaatsen en speciale objecten met politieagenten gewapend met Heckler-Koch MP5.

Volgens berichten in de media moet de politie over gedetailleerde informatie beschikken dat de recente terroristische moslimaanvallen in Midden-Europa naar Zweden kunnen verplaatsten. Maar de politie wil geen commentaar geven op de informatie of op waar in Zweden de plaatsen zijn waar zij vreest dat er moslimaanslagen zullen plaatsvinden.

Stefan Hector is het nationale hoofd van de politie en hij beweert dat de autoriteit flexibeler is in het geval van een speciale operatie en daarmee dus een terroristische aanslag kan voorkomen.

Politie: “We krijgen geen informatie”

Volgens een politiebron heeft de leiding politieafdelingen ingeschakeld die met zwaardere wapens kunnen omgaan. Aan de andere kant krijgen deze politieagenten geen informatie over waar de dreiging specifiek over gaat of wat je als gedetacheerde politieagent met zware wapens in de gaten moet houden.

De politieleiding wil het publiek ook niet informeren over nieuwe aanbevelingen, maar wijst er alleen maar op dat men moet “opletten”.

Uitwisselingsstudenten ontvluchten Zweden – Zweden is niet langer meer een eerste wereldland

Vorig artikel6 van de 10 jonge moslims in Frankrijk willen de shariawetgeving
Volgend artikelGecorrumpeerde software in Michigan stal duizenden stemmen van Trump – wordt gebruikt in alle kantelstaten 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Goh, wat zijn de mensen toch ontzettend blij met deze culturele aanwinst.
    Het is elke dag weer opnieuw ergens feest,en elke dag weer opnieuw een verrassing.
    Het is maar goed dat ze de grens niet gesloten hebben, dit wil je toch niet missen, deze verrijking voor elk land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in