Terwijl paus Franciscus de volledige acceptatie van moslims predikt, is het goed om te herinneren aan de getuigenis van degenen die onder de moslims in hun land leven. Zoals kardinaal Bechara Boutros al-Rahi (Béchara Pierre Raï). De kardinaal is de maronitische patriarch van de oude stad Antiochië (Turkije), waar het christendom diepe en duizendjarige wortels heeft.

Volgens de kardinaal heeft de islam een duidelijke dubbele strategie voor de verovering van Europa: religie en demografie.

Moslims zien christenen als zwak en geloven dat de islam hen gemakkelijk kan overwinnen, omdat ze niet genoeg kinderen hebben en geen religieuze fanatici zijn.

“Ik heb moslims vaak horen zeggen dat hun doel is om Europa te veroveren met twee wapens: hun geloof en hun geboortecijfer”, zegt al-Rahi in een interview met Famiglia Cristiana.

“Moslims geloven dat het Gods wil is om zich voort te planten en dat het huwelijk dat doel moet dienen. Ze geloven dat het aantal van hun kinderen hen de overhand zal geven”, zegt hij.

“Moslims identificeren alles wat uit het Westen komt als christelijk. Alle westerse politiek is christelijke politiek, het is een nieuwe kruistocht. Er wordt gezegd dat christenen de overblijfselen zijn van de kruistochten en het Westerse imperialisme”, aldus de kardinaal.

“Een Midden-Oosten zonder christenen heeft geen identiteit. Dit is de plaats van de goddelijke openbaring. Hier is Jezus geboren, gestorven en weer opgestaan. Hier werd de Kerk geboren en begon zij het evangelie aan de wereld te verkondigen”.

Al-Rahi merkt ook op dat de christenen in het Midden-Oosten weigeren om een “minderheid” te worden genoemd. “We zijn hier al tweeduizend jaar”, zegt hij, “zeshonderd jaar voor de komst van de islam”.

En we moeten kijken naar wat er met de christenen in het Midden-Oosten is gebeurd om te begrijpen dat het ook ons kan overkomen: een minderheid in ons eigen huis worden…

Erdogan eist meer respect voor moslims in Europa

Vorig artikelTrump’s team codeerde stembiljetten om de verkiezingsfraude van de Democraten te bewijzen
Volgend artikel6 van de 10 jonge moslims in Frankrijk willen de shariawetgeving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Hij is zeker een keer buiten geweest of zo. De supermarkt of zo.
  Dat lopen kleine kinderen hier al jaren te vertellen op straat, wacht maar als wij groter zijn, dan zijn wij de baas hier.

 2. Laat er maar eens 5.000 Turkies op mij af komen, als ik achter een M134 zit………

  Maar islam is middeleeuws, en Erdogan is dat ook. Economisch is Turkije failliet–moreel ook– en dus zoekt ie een middeleeuwse oplossing: oorlog.
  Hij provoceert Giekenland–die toch al geen prettige mening over Turken hebben (terecht) hij provoceert Syrie,door de grens over te gaan, daarmee Syrie en zijn bondgenoten het recht gevend Turkije te bombarderen; hij provoceert Rusland terecht; Putin is echies NIET de man die je kwaad moet maken; en hij provoceert EU met vluchtelingen; die hij mag houden…

  Kortom: hij is zo gek als een ui, begrijpt niets van dew ereld.

 3. is jammer genoeg, de keiharde waarheid, met de aller grootste hulp van onze plaatselijke en Europese LIJDERS schande ten top.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in