55 Mensen stierven in de VS na ontvangst van Covid-19 vaccins

0
COVID-19 Vaccinations Arrive © Mecklenburg CountyFollow (CC BY-NC 2.0)

Vijfenvijftig mensen in de Verenigde Staten zijn gestorven na het ontvangen van een Covid-19 vaccin. Er zijn doden gevallen onder mensen die zowel de Moderna- als de Pfizer-BioNTech vaccins hebben ontvangen, volgens rapporten die bij een federaal systeem zijn ingediend.

Het rapportagesysteem, het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), is een federaal databestand. Het systeem is passief, wat betekent dat rapporten niet automatisch worden verzameld en moeten worden ingediend. VAERS-rapporten kunnen door iedereen worden ingediend, ook door zorgverleners, patiënten of familieleden.

VAERS-rapporten “missen vaak details en kunnen soms informatie bevatten die fouten bevat”, aldus de website van het rapportagesysteem. Toch vertegenwoordigen rapporten over VAERS “slechts een klein deel van de werkelijke ongewenste bijwerkingen”, stelt de site, hoewel onderrapportage minder vaak voorkomt bij ernstige voorvallen.

In sommige gevallen stierven patiënten binnen enkele dagen nadat ze een Covid-19 vaccin hadden gekregen.

Een man, een 66-jarige bejaardentehuis inwoner van Colorado, was slaperig en bleef een dag na het krijgen van Moderna’s vaccin in bed. De volgende ochtend vroeg, op de dag van Kerstmis, werd de bewoner “stilliggend waargenomen in bed, bleek, de ogen half open met schuim dat uit de mond kwam en reageerde niet”, aldus het VAERS rapport. “Hij ademde niet en had geen pols”.

In een ander geval werd een 93-jarige man uit Zuid-Dakota op 4 januari rond 11 uur ’s ochtends geïnjecteerd met het Pfizer-BioNTech-vaccin. Hij werd terug naar zijn kamer gebracht, waar hij zei dat zijn benen zwaar aanvoelden. Kort daarna stopte hij met ademen. Een verpleegster verklaarde een niet-reanimeren bevel.

  Trump vergelijkt globalisme met "gijzelaar van andere landen"

Moderna en Pfizer reageerden niet op verzoeken om commentaar. Abigail Capobianco, een spreekbuis van het Food and Drug Administration (FDA), vertelde The Epoch Times via e-mail: “Alle rapporten over de dood na het toedienen van vaccins worden onmiddellijk en rigoureus gezamenlijk onderzocht door FDA en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC)”.

De ambtenaren bij de agentschappen werken met gezondheidszorgleveranciers om medische geschiedenissen en klinische vervolginformatie te verkrijgen en een klinisch gevaloverzicht uit te voeren, zei zij, toevoegend, “Het is belangrijk op te merken dat het over het algemeen niet mogelijk is om uit VAERS-gegevens te achterhalen of een vaccin een bijwerking veroorzaakte”.

Gezondheidsfunctionarissen op de VAERS-website waarschuwen dat een melding aan het systeem niet bewijst dat een vaccin de bijwerking heeft veroorzaakt, en dat er geen bewijs vereist is dat de gebeurtenis door het vaccin werd veroorzaakt om het systeem te laten accepteren.

Naast de sterfgevallen hebben mensen 96 levensbedreigende gebeurtenissen gemeld na  Covid-19 vaccinaties , evenals 24 permanente handicaps, 225 ziekenhuisopnames en 1.388 bezoeken aan spoedeisende hulp.

Noch het CDC, noch de FDA heeft een centrale database van gemelde ongewenste voorvallen. Nancy Messonnier, directeur van het CDC’s National Center for Immunization and Respiratory Diseases, zei op 6 januari dat er ernstige allergische reacties op Covid-19 vaccins plaatsvonden met een snelheid van 11,1 per miljoen vaccinaties, vergeleken met een snelheid van 1,3 per 1 miljoen griepprikken.

Sinds 15 januari, hebben 10.5 miljoen Amerikanen een Covid-19 vaccin ontvangen. De federale gezondheidsambtenaren hebben gezegd dat de ongunstige gebeurtenissen worden onderzocht maar dat de vaccins nog veilig zijn om te krijgen.

  Bewering: PCR teststaafjes kunnen "stervormige microdevices" bevatten die stiekem de "vaccin weifelaars" vaccineren

Eén sterfgeval na een inenting trok eerder deze week de aandacht. Gregory Michael, een 56-jarige medische medewerker van het Mount Sinai Medical Center in Miami, Florida, werd geïnjecteerd op 18 december 2020. Zestien dagen later stierf hij.

Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

Vorig artikelDuizenden illegalen op weg naar de Verenigde Staten – hopen dat Biden hen binnenlaat
Volgend artikelSneeuwbaloorlogen breken uit in heel Europa – ondanks lockdowns
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in