Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de “Great Reset”

De "Vierde Industriële Revolutie" wil van de mensheid een anonieme massa slaven maken, bedreigd door een eindeloze reeks "pandemieën" en gecontroleerd door de staat.

11

In zijn nieuwsbrief The Moynihan Letters doet Robert Moynihan verslag van een meditatie geschreven door de voormalige nuntius van de VS in het Vaticaan, Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, over de “Great Reset”.

“Op 19 november 2020 verklaarde de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, dat “Covid een kans is voor een wereldwijde heroriëntatie”. In werkelijkheid herhaalde Schwab slaafs wat Jacques Attali zei in het Franse weekblad L’Expresso op 3 mei 2009 [d.w.z. 11 jaar geleden]:”

“De geschiedenis leert ons dat de mensheid zich pas significant verder ontwikkelt als ze echt bang is: Vervolgens ontwikkelt het eerst verdedigingsmechanismen; soms ondraaglijk (zondebokken en totalitarisme); soms nutteloos (afleiding); soms effectief (therapieën die, indien nodig, kunnen afwijken van alle voorgaande morele principes). Als de crisis voorbij is, verandert de angst deze mechanismen om ze verenigbaar te maken met de individuele vrijheid en ze in te schrijven als de politiek van een gezonde democratie”.

Viganò brengt dit rechtstreeks in verband met onze tijd en met de Coronapaniek die in veel landen van de wereld woedt:

“Men kan zich afvragen waarom een griepvirus, waarvan het sterftecijfer (0,13%) iets hoger ligt dan dat van een normaal seizoensgebonden griepsyndroom (0,10%) – volgens de laatste gegevens van de WHO, heeft kunnen leiden tot de afkondiging van de pandemie en een reeks vrijwel identieke tegenmaatregelen in bijna alle Europese landen en op het Amerikaanse continent.

Men kan zich ook afvragen waarom Covid-19 behandelingen over het algemeen in diskrediet worden gebracht, geminimaliseerd of verboden, terwijl het vaccin als de meest effectieve oplossing wordt beschouwd.

En het moet worden uitgelegd hoe het mogelijk is om een vaccin te maken, omdat – volgens het Amerikaanse CDC (United States Centers for Disease Control and Prevention) – het virus nog niet is geïsoleerd”.

Diepgaander dan deze kritische woorden is de waarschuwing van de nieuwe wereldorde, de “Great Reset”, die de aartsbisschop uitspreekt:

  13-jarig Italiaans meisje vergiftigd door voortdurend gebruik van mondkapje komt uit coma

“In dit project speelt het Covid-virus een fundamentele rol als alibi, dat – in het licht van de ’totem’ van een wetenschap die zich heeft geprostitueerd voor de belangen van een elite na het verzaken van haar missie om mensenlevens te redden – vrijheidsberoving is, de inmenging van regeringen in het privé-leven van hun burgers rechtvaardigt, de invoering van een pseudo-gezondheidsregime waarin, tegen alle objectieve wetenschappelijke bewijzen in, het aantal gasten, de afstand tussen mensen, de mogelijkheid om te kopen, te verkopen, te ademen en zelfs te bidden van bovenaf worden beslist”. 

Viganò verbindt deze reorganisatie van de samenleving met satanische krachten die op weg zijn naar de slavernij van de mensheid:

“Dit zijn de paradoxen van een misplaatste macht die wordt beheerd door mensen die corrupt zijn in de ziel en zijn verkocht aan satan, een macht die, na het obsessief herhalen van de mantra’s van “democratie” en “de macht behoort toe aan het volk”, nu een dictatuur op legt aan het volk, in naam van het bereiken van doelen die gericht zijn op het beschermen van de politieke en financiële belangen van de elite. De rijken worden steeds rijker, terwijl de middenklasse, die het sociale weefsel en de ziel van de naties vormt, wordt ingekrompen”.

Maar bovenal ziet de aartsbisschop de Vierde Industriële Revolutie als de laatste revolutie die de mensheid zal veranderen in een vormeloze slavenmassa:

“De Franse Revolutie heeft de westerse aristocratie weggevaagd. De Industriële Revolutie heeft de boeren weggevaagd en de proletarisering verspreid, wat heeft geleid tot de catastrofe van het socialisme en het communisme. De Revolutie van 68 vernietigde de familie en de school. Dit nieuwe Great Reset, gewenst door de globalistische elite, vertegenwoordigt de laatste revolutie om een informele en anonieme massa slaven te creëren, verbonden met het internet, beperkt tot het huis en bedreigd door een eindeloze reeks van pandemieën, ontworpen door degenen die reeds het prachtige vaccin tot hun beschikking hebben”.

Dat dit een ondraaglijke schending van de individuele vrijheden is, lijkt geen probleem te zijn: Wetgevers aarzelen niet om parlementen te ontslaan om hun tirannieke normen op te leggen, wetende dat hun macht bestaat zolang ze zich houden aan de agenda van het Great Reset, die wordt gesteund door internationale instellingen als de Europese Unie en de VN. Leugens, bedrog, geweld, dood: dit is de harde realiteit van het kwaad, waarover mensen van goede wil alleen maar kunnen schrikken”, voegt hij eraan toe.

  Het uiteindelijke doel: De hele samenleving blijvend dommer maken om een slavenstaat te creëren die geregeerd wordt door de weinigen

Toch ontbreekt het de aartsbisschop niet aan woorden van hoop en vertrouwen:

“Dit zijn beslissende uren: We blijven bidden, de Heilige Rozenkrans bidden, ons laten voeden door de Allerheiligste Eucharistie, om boetedoening te doen”.

Open brief van bisschop Viganò aan President Trump – “Een globale elite die de hele mensheid wil onderwerpen en dwingende maatregelen wil opleggen”

Vorig artikelNoorwegen lanceert militaire operatie tegen Zweden – om “Coronazweden” tegen te houden
Volgend artikelHongaarse minister van Justitie: “De EU wordt de Sovjet-Unie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Hoet is waar wat die man zegd! Als je bekijkt, klopt er wel het een en ander, ze verkopen hun ziel aan desatan, het zijn meestal ook vrijmetselaars en zionisten, die zoiets gruwelijks bedenken! Ik zie die Gates als de anti-Christ, waarover in de openbaringen gesproken wordt! En als gij het teken van het “beest”niet draagd 666, dan kun je niet kopen of verkopen! Laat de streepjescode, barcode nu opgebauwd zijn op 666! Toevallig he? Zie jij maar eens een openbare ruimte te betreden, als niet gevaccineerd bent met een nano microchip! Dit kan wel eens op een eindtijd wijzen! Ik ben helemaal geen kerkloper, maar zie nu wel duidelijk paralellen, waarover er in de bijbel wordt gesproken!

  • Jij snapt er ook echt helemaal niks van.
   Het zijn de aliens die ons willen over nemen en al eeuwenlang bezig zijn om ons DNA aan te passen.
   Aliens waren het ook die de aarde bezochte maar waar de mensen nog geen woorden voor kenden.
   En omdat ze van boven kwamen met allerlei techniek en voertuigen, hebben ze die maar goden genoemd.
   Het zijn dus aliens die hier aanbeden worden.
   Ook dat is in dat dikke boek terug te vinden, als je het wilt lezen.
   Je moet eens wat vaker naar ancient aliens kijken op History channel, er gaat een wereld voor je open.

  • Amen.

   https://humansarefree.com/2020/12/govt-wont-force-you-to-take-the-messenger-33-covid-19-vaccine-amazon-airlines-and-banks-will-you-wont-be-able-to-buy-sell-or-trade-without-it.html

   Kerk en Bijbel zijn niet synoniem (N.T.). Beter zelfstandig de Bijbel lezen dan (slechts) te kerke gaan. Vele kerken hebben zich geconformeerd aan de richtlijnen van ‘de Hoer’, namelijk het Vaticaan (N.T. daar ook de oplossing). KJV & OSV boven de rest van het vaak gecorrumpeerde aanbod – door mij – aanbevolen. En/of een gemakkelijk te lezen nieuwerwetse vertaling ernaast, maar slechts dat. Ga mee in het verhaal; open geest; scherpe blik; noteer vragen, etc. Het is namelijk een studie. Persoonlijk zou ik niemand aanbevelen om van Genesis naar Openbaring te lezen, maar eerder te beginnen met Genesis, te vervolgen met het N.T. en vervolgens door te zetten naar het O.T.

   God is niet dood, maar wel op grote schaal in de ban gedaan. Er is ene God en vele goden, in de Bijbel nogal hét thema. Opvallend is dat de laatste versie – en vele goden – in diverse kringen minder weerstand oproept dan de eerste versie. Er zijn nu mensen die geloven in aliëns en marsmannetjes en Bill Gates en Bill Nye en niet in God. Satan is niet dom. Ook hij heeft zijn plan. Daarbij heeft hij een eindeloos leger van volgers. Zie de wereld.

   Matthew 7:13-14
   13 Enter through the narrow gate. For wide is the gate and broad is the road that leads to destruction, and many enter through it. 14 But small is the gate and narrow the road that leads to life, and only a few find it.

   • We kunnen allebei niet bewijzen dat er iets bestaat.
    We denken allebei dat het mogelijk zou kunnen zijn dat eri ets bestaat.
    Maar zeker weten kunnen we het allebei niet.
    En daarmee is elke discussie daarover zinloos.
    Dan kan je het net zo goed over kabouters hebben.

    • Als ik me niet vergis, was jijzelf degene die de – volgens jou nu benoemd als zinloze – discussie aanzwengelde n.a.v. de reactie van Heinrich Bartuleit en inclusief de nodige adviezen, gevolgd na je openingszin: ‘Jij snapt er ook echt helemaal niks van.’ Is dat jouw gevoel voor humor of ben je simpelweg een narcistische hork? Als afsluiter in deze sessie: dat jijzelf niet kan bewijzen dat ‘er iets bestaat’, staat niet garant voor iets dat het tegendeel zou bevestigen. Hoogmoed komt voor de val.

 2. Grengo, de meest gave uitleg die ik ben tegen gekomen.

  Stel, dat god nou eens een vieze dikke zwetende neger zou zijn en helemaal onder de puisten zat.
  Zouden er dan ook zoveel aanhangers zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in