Gregory Michael via Facebook Heidi Nickelmann / uitsnede Covid-19 foto © Marco Verch Professional (CC BY 2.0)

Gregory Michael was gynaecoloog in een ziekenhuis in Miami Beach, Florida (VS). Hij was een fervent voorstander van het Coronavaccin en liet zich op 18 december het vaccin van Pfizer inenten. Maar er kwam niets van de gehoopte immuniteit terecht. Drie weken later is Michael dood, overleden aan een fatale reactie op het vaccin.

Zijn rouwende weduwe, Heidi Neckelmann, wil nu op social media de mensen wakkerschudden, zodat niet meer geliefden aan het Coronavaccin sterven. “Laat zijn dood niet tevergeefs zijn, red alstublieft meer levens door deze informatie te verspreiden!”, verklaart Heidi in een ontroerend bericht over de dood van haar geliefde man op Facebook. Met succes, het verhaal van Gregory Michael’s dood door het controversiële Pfizer mRNA-vaccin is op moment van schrijven reeds 27.000 keer gedeeld.

 

Een kerngezonde 56-jarige

Nadat de hardwerkende verloskundige op 5 januari is overleden, wil zijn vrouw Heidi Neckelmann nu de mensen waarschuwen. Ze zegt dat haar man Gregory Michael een zeer gezonde 56-jarige was, en bovendien was hij zeer geliefd.

De liefde van mijn leven, een gynaecoloog die in het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach werkte, stierf eergisteren als gevolg van een heftige reactie op het Covid-vaccin. Hij was een zeer gezonde 56-jarige die geliefd was bij iedereen in de gemeenschap en honderden gezonde baby’s afleverde.

Bloedingen aan handen en voeten, en bloedplaatjes op nul

Michael werkte ook onvermoeibaar door tijdens de pandemie totdat hij op 18 december als gezondheidswerker werd ingeënt met het Pfizer-vaccin op zijn werkplek, Mount Sinai Medical Center, zo beschrijft de weduwe. Een paar dagen later worstelde Michael al met hevige reacties, zoals Heidi beschrijft:

Wikimedia (CC-BY-SA 3.0)

Drie dagen later zag hij hevige petechiën op zijn voeten en handen, wat hem ertoe aanzette om naar de eerste hulp te gaan. Bloedonderzoek bij aankomst toonde aan dat zijn bloedplaatjesaantal 0 was (een normaal bloedplaatjesaantal varieert van 150.000 tot 450.000 bloedplaatjes per microliter bloed) en hij werd opgenomen op de IC met een diagnose van acute ITP veroorzaakt door een reactie op het COVID-vaccin.

Petechiën zijn rode of paarse puntvormige huidbloedingen en wordt veroorzaakt door een zeer kleine oppervlakkige bloeduitstorting.

  Het Amerikaanse volk wil dat Trump harder optreedt tegen de BLM-blankenhaters

Experts uit het hele land probeerden hem te redden

Een team van deskundige artsen probeerde gedurende 2 weken zijn bloedplaatjesaantal tevergeefs te verhogen. Deskundigen uit het hele land waren betrokken bij zijn verzorging. Wat ze ook deden, het aantal bloedplaatjes weigerde te stijgen.

Maar de toegewijde artsen hadden geen schijn van kans, de weduwe zegt:

Hij was bij bewustzijn en energiek tijdens het hele proces, maar 2 dagen voor een operatie die zijn laatste redmiddel zou moeten zijn, kreeg hij een hemorragische beroerte, veroorzaakt door het gebrek aan bloedplaatjes dat hem binnen enkele minuten het leven kostte.

De vrouw wil de mensen wakkerschudden

Hij was een voorstander vaccinatie en daarom kreeg hij het zelf. Ik ben van mening dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat er bijwerkingen kunnen optreden, dat het niet goed is voor iedereen en dat het in dit geval een mooi leven, een perfect gezin, heeft verwoest en zoveel mensen in de gemeenschap heeft getroffen. Laat zijn dood niet tevergeefs zijn, red alstublieft meer levens door dit als informatief nieuws te verspreiden.

Niet op zichzelf staand geval

Helaas staat het verhaal van Gregory Michael niet op zichzelf. Sinds het begin van de vaccinaties stapelen de sterfgevallen zich op die vermoedelijk verband houden met het vaccin. Onlangs nog stierf een 41-jarige verpleegster in Portugal als gevolg van een Coronavaccinatie, en er zijn ook steeds meer meldingen van sterfgevallen door vaccinatie minnend Israël die verband houden met het serum dat wordt geproduceerd door Pfizer en BioNtech.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Portugese gezondheidsautoriteiten in staat van alarm: gezondheidswerker overlijdt 2 dagen na vaccinatie tegen Covid-19

Vorig artikelTrump-supportster point-blank met nekschot door Capitool-agent geëxecuteerd 
Volgend artikelBestorming Congres: de verontwaardiging van de elite is belachelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

66 REACTIES

 1. Hoe dom ben je om überhaupt zo’n vaccin te nemen. Sorry, ik kan er geen medelijden mee hebben. Als je achter de kudde aanloopt, loop je in de stront. Domheid is een ongeneselijke ziekte. Stop stupidity.

  • Is wel heel kort door de bocht wat je zegt Frans. Heel veel mensen zijn; brainwashed door hun regeringsleiders, ze hebben niet écht een eigen mening meer. Kortom: Heel veel mensen zijn volgzame, makke schapen. Nee…, ik neem het ze het kwalijk, ik heb het met ze te doen.

   Jij en ik… en gelukkig vele anderen denken heel kritisch. Echter wél is onze groep nog altijd een minderheid.

  • Vlgs mij zijn deze zgn vaccins gemaakt om domme mensen te verwijderen en er blijven dan mensen over die na kunnen denken je hoef geen hoog IQ te hebben om over deze hele shitzooi na te denken en op verschillende kanalen te checken????

  • Gebrek aan empathie of geen schijnt de stoornis van de meeste mannen te zijn. Helaas. Het maakt dat vele mannen zonder scrupules huursoldaten worden om mensen ver weg te doden, of dat ze vaccins ontwikkelen om hun Eugenetica ideaal te verwezenlijken. Ofwel de hele wereld bezitten. Als al die dommen vlgs jou dan niet massaal wakker worden, dan kun jij het ook wel vergeten. Misschien maar goed ook. Cohesie, cooperatie, zorg voor de planeet en voor aarde, extinctie van soorten neemt steeds meer af. De straten om me heen steeds meer vol met zwerfvuil. Mensen steeds dommer??? Of Chemtrailing, subliminale boodschappen, neurowapens, psychotronische wapens etc. etc. Gif zit overal en jij doet er nog ff een schepje bovenop.

   • Iao Gertrude: Het feit dat we als verstandig-denkende mensen meegesleurd worden door de goyim, bevalt mij ook niet. Dat neemt heel wat empathie weg bij me – man of vrouw, maakt niet uit. Voor wie ik wel empathie heb zijn de mensen die gedwongen werden obv hun levensonderhoud. De goyim zelf, daar heb ik ook geen medelijden mee. Stommer dan stom zijn ze, en ze worden met de dag stommer. Wb het fenomeen “mannen” – wij weten allemaal dat dit diersoort de dienst uitmaakt op Aarde, al sinds mensenheugenis. En ja, domineren en oorlog voeren dat willen ze graag. Dat is de aard van het beestje, en dat gaat niet als je door empathie gemotiveerd wordt. Psychopaten zijn daar de besten in, en dat maken we nu mee. Inderdaad, als de goyim niet in opstand komen, kan iedereen het schudden. De goyim zijn de baas…

 2. Ik denk dat hier ruim2/3 voor dat vaccin gaat.
  Maar wat kan je anders verwachten van een volk waar er ruim 1.000.000 mensen afstemmen op big brother.
  Die denken niet meer zelfstandig.

  • sinds zijn betrokkenheid bij Kevin Annett is deze man voor mij absoluut geen betrouwbare bron meer maar meer ws Gecontroleerde Oppositie.

 3. Wat er ook gebeurt, de koeien en schapen blijven de leugenmedia als NPO geloven, want Rutte doet het zo goed! Het is om te janken de debielen, ze geven onze landen weg en nu geven ze ook onze levens weg. Wat kan je nog doen om deze hersenloze massa te bereiken?

 4. Zolang onze medemensen in een leugen geloven en geen feiten toetsen,
  helpen zij mee om agenda 20/30 uit te blijven rollen en zij leveren hun en onze vrijheid
  en gezondheid in. Het is W.O.3 en de wapens zijn het zaaien van angst, leugens en bedrog.
  Enkel massaal opstaan kan ons nog bevrijden. Boven de hoofden het regime hangt inmiddels 3x levenslang.

 5. @bozeoudeman 10.00
  Je moet niet de gevolgen aanpakken ( de hersenloze kudde), maar de oorzaak uitschakelen, dat is de oplossing.
  We weten allemaal wie de oorzaak is.

  • Als die hersenloze kudde zelf was na gaan denken dan liepen we nou niet allemaal met een masker in de winkel.
   Ze hebben er om geschreeuwd en om strengere maatregelingen.
   De hele wereld is nu verdeeld in 2 groepen omdat er zoveel hersenloze rond lopen die de andere de schuld geven omdat ze ziek denken te worden van iedereen die wel nadenkt.

  • En wie is de oorzaak. Na al mijn onderzoek zou ik het niet weten. En met hoe jij over andere mensen praat kun je jezelf ook tot oorzaak zijnde rekenen. Consent de drijvende factor. En diegenen die wel wakker waren faalden om de rest wakker te schudden.

 6. BOA’s van de gemeente Eindhoven controleerden bij de winkel in het Eindhovense centrum of het personeel mondkapjes droeg. Dat bleek niet het geval te zijn. Volgens de politie werkten de medewerkers ook niet mee aan de controle.
  Daarop schakelden de handhavers de politie in. Die vorderde de eigenaar om mee te werken, maar hij bleef dat weigeren. Agenten hielden hem aan. Omdat hij zich hevig verzette moest geweld worden gebruikt. ,,Een 59-jarige medewerker probeerde de aanhouding te voorkomen en hij nam een van de politiemensen in een stevige wurggreep”,
  https://www.ad.nl/binnenland/agent-in-wurggreep-genomen-bij-controle-op-mondkapjes-grens-is-overschreden~a5dd9285/

  Wat nou eigen winkel, wij zijn de baas.

  • Vanochtend bij de viskraam waar zo’n 15-20 man/vrouw stonden te wachten hadden alleen ik en nog 2 geen masker op.
   En deze kraam staat nog wel buiten in de frisse open lucht.
   En dan staan ze ook nog eens ruim 3m van elkaar door bijna het hele centrum verspreid, wat niet zo groot is, te wachten op hun vis.

   • @ BertG.
    Drie wachtenden , waaronder u, zónder mondkapje bij een viskraam . Das niet zo fraai BertG. !
    Als de aanwezige vissen maar wél voorzien waren van zo’n kapje !
    Ik reageer flauw, ik weet het, maar dat hele gedoe rond én me’t de kapjes, afstand binnen of buiten enz, komt me de strot uit !
    Nu laat “Den Haag” het hele “vaccinatie-plan” in ’t honderd lopen, zélfs BOA’s vinden zichzelf nu zó “belangrijk” dat zij voorrang wensen bij ’t vaccineren !
    Maar misschien krijgen we wel maken met een avondklok , ingesteld door figuurtjes die niet eens weten hoe laat ’t al is !

    • Wat mij betreft spuiten ze al dat tuig morgen helemaal vol, en dan maar hopen dat ze zo ziek als een hond worden of er iets blijvend aan overhouden, misschien zelfs wel aan sterven.
     Het volk heeft geschreeuwd om strengen maatregelingen, en gekregen.
     Dat zijn de mede schuldigen van deze ellende.
     En ik ben ook bang dat het nog veel erger wordt met dat laffe volk hier wat weigert om een keer na te denken maar alles klakkeloos aanneemt.
     Als iedereen morgen alles weigert, is het overmorgen allemaal afgelopen.
     We worden gegijzeld door onze mede Nederlanders.

 7. Nee inenten is levensgevaarlijk…
  De gevolgen zijn zo schrikbarend.
  Organen zijn niet gebouwd op deze chemicaliën.
  We hebben van God een schitterend afweer systeem gekregen.
  Loop de voorzienigheid GODS NIET voorbij.
  De Bijbel als leidraad nemende.
  We zijn een God vergeten natie/wereld geworden.
  Een wereld waarin alles kan en alles mag.
  Waarde en normen handhaven we niet meer.
  We moeten alles maar ‘gewoon’ en goed vinden.
  Het is de vinger Gods.
  En God gaat door..
  Massaal op onze knieën en vragen om vergeving van alles wat tegenwoordig kan en mag.
  De godsdienst is nog het ergste.
  De protestante gemeentes bidden tegen elkaar op.
  En willen éigen eer.
  Gods eer wordt niet meer bedoeld.
  We zinken als een lekke boot naar de bodem.
  1 schaap over de dam. En bijna heel Europa volgt.
  Domme blinde schapen…
  Zomaar volgen ze.
  Hoe kan een blinde een blinde leiden zij samen vallen in de gracht.
  God moet aangeroepen worden..
  Dat vertrouwen moet iedereen hebben.
  Dan kan er alleen nog wat veranderen.
  Doen we dat niet..dan word de wereld zieker en zieker gemaakt..
  Wat is er aan de hand met het verstand vd 2de kamer?
  Ze willen 2 derde van Europa ombrengen door het vaccin..
  Wie een beetje na denkt ziet toch dat dit vaccin niet klopt.
  Dat er allerlei chemische troep in zit
  Vreselijk dit giftige vaccin.
  Lichamen zullen ziek worden…overlijden..
  Ingewanden en organen zijn zo teer en zacht van weefsel..ze kunnen dit chemische spul nooit verwerken…ze krijgen bulten en overal bloedingen en andere buiten normale dingen in hun lichaam..
  De 1 overlijdt meteen..de ander na 6 mnd.
  Het zal een vreselijke wereld worden.
  2 groepen inderdaad.
  Terwijl niemand hier om gevraagd heeft.
  Het corona virus bestaat…dat wel..
  Maar overal word corona van gemaakt.
  Schei toch uit.
  Alles kan gewoon open..
  Winkels creperen eronder.
  Alle ondernemers gaan kapot.
  En t komt nooit meer goed.
  Iedereen gaat failliet.
  Dat mag toch niet.
  Dat kan ook niet..
  En ze drijven alle mensen naar het vaccin
  Nog langer lockdown hoeft helemaal niet..ze willen dat de mensen het zo beu worden en uiteindelijk gaan ze over tot vaccin.
  T is een overheid zonder courage…niemand durft te zeggen dat het door de grote zonde komt.
  Gods slaande Hand gaat hoger en hoger.
  De klappen komen harder en harder aan.
  Want o..we zijn er nog niet.
  O nee.
  God trekt door.
  Wee o Nederland wee…
  Laten we onze knieën buigen voor den enige Hoge God..
  De God die ons geschapen heeft.
  Die God heeft ons zo een schitterend lichaam gegeven.
  Een lichaam wat bij een schaafwond vanzelf heelt..
  En alles heelt vanzelf.. uiteindelijk.
  Waarom wil een mens sleutelen aan wat God geschapen geeft?
  Dat laat God Nooit toe.
  Iedereen weet dat.
  Zelfs een kind.
  Maar blind en volgzaam is de wereld geworden.
  Maar God is een jaloers God op Zijn eer.
  Laat dit genoeg zijn om nu finaal te stoppen met het vaccin.
  Voordat er een slagveld aan mensen zal overlijden aan het vaccin.

  • Mijn poes heet ook Layla, je schrijft het alleen anders.
   Ze stond er op dat het zo geschreven werd.
   Best eigenwijze beesten zijn het die katten.

   • Als de 1 het niet voor mekaar krijgt dan neemt een ander het over.
    Zo doen ze het ook altijd onderling.
    Ik volg het al jaren die gasten.

    Edwin zei al zo iets, wij moeten wel.

  • I’m afraid it’s too late, Christianity has been ridiculed, people are to ashamed to say they believe in Jesus. Here in the southern tip of Africa people still believe and because you are our bloodbrothers we will pray that you will repent and turn back to God.

  • Dankjewel leila, recht uit het hart. Het hart van God.
   Ook ik ben super gevoelig voor virussen, maar heb in de natuur gevonden wat nodig was. Echt elke dag dank ik hem ervoor!

  • Leila ik laat je graag in de waarde maar je verward God met moeder natuur. Of ik nou een liegende priester achterna loop of een liegende minister dat is één pot nat. Je mag van mij best je troost vinden in God maar toe ben niet zo naïef en denk dat Hij de zaak komt oplossen. Dat doet ie niet. Als ik het verhaal mag geloven deed ie dat niet eens voor zijn zoon laat staan voor jou of voor ons. Toon je even strijdvaardig, we vinden het al geweldig dat je vindt dat Faucy ons met rust moet laten met z’n gif. Je maakt goeie stappen Leila. Maar nou is het tijd om de grote baas een beetje te helpen.

  • De bijbel een Mindprogramma. Exodus uit Egypte bewezen nooit gebeurd. Jericho bestond toen nog niet. Met nieuwe archeologische methoden veel van wat werd toegeschreven aan in de bijbel opgetekende gebeurtenissen fout verklaard. Jeruzalem een kleine stad van weinig belang. Openbaringen het script voor wat komen gaat. Dus als je nog enige spirituele connectie hebt met je eigen ziel, wordt dan eindelijk eens wakker en zoek de waarheid en zorg voor de aarde. Laat elke actie in het belang zijn van je eigen 7 toekomstige generaties. Of genees je eigen bloedlijn. Geschiedenis van de laatste 2000 jaar is volkomen fout, naar mijn idee bewust vervalst.

 8. Weer een godsdienst waanzinnige er bij. Houd het dan nooit een keer op.
  Die fantasie vriend van jou laat alles toe, al ruim 2 eeuwen.
  Blijf vooral bidden, dan weet je zeker dat we verloren zijn.

  • Geen fantasievriend, maar bewust geinfiltreerde teksten in Heilige geschriften die ons hadden kunnen leren hoe op deze planeet op een goede manier te leven. Exodus bewezen nooit gebeurd, Jericho bestond niet in die tijd etc. etc. Vlgs andere info lopen hier 10 verschillende rassen extraterrestials rond op aarde. De meesten vijandig naar de mensheid. Waar ik me iets bij kan voorstellen, maar wat ik gezien wat ik gelezen heb in Ierse legenden etc. betwijfel.

   • Gertrude, Bert bedoelde destijds die andere reaguurder, die de lange religieuze tekst had geplaatst. Maar om even in te pikken op je opmerking, “Vlgs andere info lopen hier 10 verschillende rassen extraterrestials rond op aarde.” dat is uiteraard pure onzin. Wat er wel speelt is dat mensen 4 neurotransmitters hebben. Die spelen een rol in gedrag – in denken, in reageren, in emoties, in het uitoefenen van dominantie in andere woorden. Hierdoor ontstaat zuur en/of vijandig gedrag, afhankelijk van de balans van die neurotransmitters. Er zijn pilletjes voor als je te weinig dopamine of zo aanmaakt. Er is verslaving aan cocaine omdat het de dopamine reuptake verhindert, en je wat langer euphorisch blijft. Etc etc. Alles is physiologisch verklaarbaar, en we hoeven echt niet over aliens te zitten puzzelen. Alles zit in de mens, en de mens is in staat om alles kapot te maken. Entropy is uiteindelijk de aard van de natuur… Dus, ja, jouw twijfel is zeker terecht, verspil je tijd en energie maar niet.

 9. Ik sta achter Leila. De tekenen van de eindtijd zijn duidelijk.
  Als we nu nog niet Gods slaande Hand opmerken, wanneer dan wel?
  En dan nog… God slaat niet van zich af, maar naar zich toe.
  We moeten als land en volk onze knieën buigen voor God.
  Bidden doen we zeker, want verloren liggen we toch al, inderdaad ja!
  De wereld heeft niks te bieden.
  Maar… het is ‘nochtans’ van God dat redding mogelijk is en Zijn eindeloze liefde blijft staande tot op de jongste dag.
  God roept het nog toe, bekeer je tot Mij.
  Doe het! Voor het te laat is, Hij laat geen bidder staan!

  • Nee zeker niet als ze al op hun knieën zitten ? Maar serieus, je snapt toch wel dat je er met bidden alleen niet komt he. Je snapt toch wel dat je je handen soms even van mekaar moet halen, van je knieën moet komen en actie ondernemen. Je snapt toch ook wel dat je het Hem niet alleen moet laten opknappen.

 10. “De wereld heeft niks te bieden.”

  Wordt het dan niet eens tijd om je bij je grote onzichtbare fantasie te voegen?
  Ben je meteen overal van af, en van al die mensen die er schijt aan hebben.
  En waar heb je dat gehoord? Dat ie jou toeriep om je te bekeren.
  Of werkt ie tegenwoordig ook met twitter en faceboook.

  • Ik word toch wel zo ontzettend moe van al die hobby dominees en hun roeping.
   Lijken gvd wel mossels, alleen ze bedreigen je niet dat je kop er anders af gaat.
   Maar wel met hel en verdoemenis als je niet mee doet en andere ellende die ze mensen ergens gelezen te hebben.
   Maar verder is er maar heel weinig verschil in dat door drammen.

  • Ik ben niet religieus maar ik ben gestorven en weer terug gekomen en weet wat ik nu weet .
   En dat is geweldig ??
   Ik wens je niet het sterven maar wel die ervaring die ik daar opgedaan heb .

 11. Het word eens tijd dat jij gaat luisteren.
  En niet gelijk een eigen lijn trekt.
  Als je in de Bijbel leest, roept God het je toe.
  Lees je er niet in? Dan hoor je Hem niet.
  Je moet niet tegen alles wat God en geloof te maken heeft, aanschoppen met deze reacties.
  Mij heb je er niet mee, God wel.
  Het zal een keer tegen je getuigen.

  • We gaan het meemaken dan.
   Ik kijk er vast naar uit. Spannend hoor.

   Levert het nou nog wat op, al die reclame.
   Scoor je daar extra punten mee voor een mooi plekje?

  • Ik wist niet dat ze er tegenwoordig ook een luister versie van hebben uitgebracht.
   Zodat je er naar kan luisteren onderweg in de auto.
   Maar dat wel voor dove mensen zijn gemaakt.

  • NH, laat ik je een tip geven.
   Het is totaal onzinnig om over dit onderwerp tegen mij te reageren.
   Ik ben onverbeterlijk en er valt geen land met mij te bezeilen hierover.
   Jij gaat het toch niet winnen, en ik ook niet. Hoeft ook helemaal niet.
   Iedereen zijn eigen liefhebberij en hobby, maar laat mekaar met rust.

 12. Het is geen reclame, maar evangeliseren.
  Wat God voor mij gedaan heeft, wil ik dat anderen daar ook deel vanuit maken.
  Daarom gun ik het anderen. Hopelijk laat dit jou niet los en hoop ik een omkeer in je leven.

  • Het wordt tijd dat je eens begint met muziek maken en je daar mee bezig gaat houden, daar wordt je beter mens van.
   Dat is de opdracht van mijn god apollo, de god van de muziek.
   Ik zou het zo mooi vinden om jou daar ook deel vanuit te laten maken.
   Heb je ook meteen een beetje afleiding.

   • @ BertG,
    Muziek maken is een goed alternatief, maar of je er een beter mens van wordt ?
    Ik speel al jáááááren fluit, maar merk er niks van !
    Kan ik niet lid worden van uw muziekkapel “Apollo” ?
    U en ik zullen nooit “winnen” van mensen als @ NH , maar das ook niet nodig want als ik om me heen kijk en bezie vat hun “baas” van deze wereld gemaakt heeft dan rijzen mij de haren ten berge en ben ik best tevreden met mijn “afvalligheid”.

    • Het gaat mij er ook niet om er van te winnen.
     Ik blijf me verbazen met wat voor achterlijkheid ze steeds opnieuw weten aan te komen.
     Die gasten zijn zo gek als een deur.
     Daar hoef je echt helemaal niks van te verwachten, die houden het wel bij bidden.
     Dat lost namelijk alles op in hun beleving.
     Maar als ze al die achterlijkheid eens voor zichzelf hielden, zou ik al tevreden zijn.
     Zo worden ze nooit voor vol aangezien, hoewel ze daar zelf anders over denken.

  • Kon je er ook een beetje om lachen?
   Daar doen we het voor.
   We zijn zo gek als een deur hier.
   En dan zijn we niet eens op dreef, dit is nog niks.

 13. Zomaar een gedachte enkel gefundeerd door dit soort berichten bij elkaar op te tellen en mijn rekensommetje te maken. Wat nou als dit “vaccin” ik zeg eigenlijk liever biologisch wapen maar dat mag niet want er is niks biologisch aan dus dat doe ik niet, zo gemaakt is dat het juist gebruik maakt van je immuunsysteem om jou aan te vallen. Wat alsnhet de mild zo programmeert om in de aanval te gaan door het te misleiden. Bij iemand die een goed immuunsysteem heeft zal dit geel snel gaan bij de anderen heel langzaam. Wat nou als een auto-immuunziekte het doel is en niet het gevolg. Dan gaan de sterken, waarvan ze het meest te vrezen hebben, het eerst en de zwakkeren volgen later. Ga maar na, alle berichten zeggen: “hij/zij was kerngezond, stond volop in het leven, was nooit ziek en had geen co-morbiditeiten”. Zomaar een gedachte, ongefundeerd en niet wetenschappelijk maar wel iets dat wellicht wel optelt.

  • Alweer bijna 5 maanden later: het lijkt er wel op he…? Je leest steeds hetzelfde: kerngezond, deed aan sport, geen ziektes, krachtig en vol levenslust. En dan gifspuitje en pats boem weg. (Maar nooit in NederLaLaLand!)

  • Dat is jammer en dat is censuur. Het zorgt er ook voor dat wat ik recent las dat Exodus bewezen nooit plaats vond, Jericho niet bestond in die tijd niet gedeeld kan worden. Met zoveel Christenen die gebruikt worden om dit conflict voor een andere macht uit te vechten lijkt het mij zaak te pogen deze wakker te schudden met feiten. Zonder schofferen of beledigen.

 14. Vlgs mij zijn deze zgn vaccins gemaakt om domme mensen te verwijderen en er blijven dan mensen over die na kunnen denken je hoef geen hoog IQ te hebben om over deze hele shitzooi na te denken en op verschillende kanalen te checken????

 15. En nu alweer meer dan een jaar later. De bekluiers mochten er van af. De goyim rost weer lekker rond alsof de vax-vrije plotseling geen gevaar meer is voor ze. Ze zijn vergeten wat er gisteren is gebeurd. Ze kijken niet naar morgen. Het interesseert ze niks. Hoe krijg je verstand in ze gepeuterd? Gaat niet. We hebben het allemaal geprobeerd, al twee jaar lang, maar het lukt niet. De goyim WIL niet ‘wakker geschud’ worden – begrijpt niemand hier dat? De goyim wil gewoon lekker grazen, ongestoord, en morgen weer verder grazen, ongestoord. Zelfstandig-denkende mensen storen de goyim! Waarom denk je dat de psychopaten zoveel macht kunnen uitoefenen? Ze worden ondersteund door de hele goyim kudde! Dat heet ‘evolutie’ – uiteindelijk zal de Aarde bevolkt zijn met ongelooflijk stupide creaturen die door technologie gestuurd worden. Dankzij de goyim. Vertel het ze maar….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in