Ondanks het feit dat de regeringen in heel Europa er bij iedereen op aandringen om thuis te blijven, hebben velen ervoor gekozen om van de winter en de sneeuw te genieten. Er zijn grote sneeuwballenoorlogen uitgebroken in onder andere Groot-Brittannië en Spanje.

Regeringen over de hele wereld en Europa dringen er bij alle burgers op aan om thuis te blijven en hun familie of vrienden niet te ontmoeten, vanwege de verspreiding van het Coronavirus. Ondanks de strenge beperkingen en de avondklok in veel landen hebben veel Europeanen er toch voor gekozen om te gaan genieten van de sneeuw die is gekomen.

Eenmaal in de frisse lucht zijn er spontane sneeuwbalgevechten uitgebroken, waarbij honderden mensen betrokken waren. Video’s en foto’s van deze gebeurtenissen zijn op grote schaal via social media verspreid, wat meestal met een vrolijke glimlach werd ontvangen.

Honderden mensen verzamelden zich gisteren in Hyde Park in de Britse stad Leeds, om zo’n sneeuwballengevecht te voeren.

Ook in Spanje – dat in 50 jaar niet zoveel sneeuw heeft gezien – maakten velen van de gelegenheid gebruik om een groot sneeuwballenoorlog uit te vechten. Na een tijdje voelden sommige politieagenten zich genoodzaakt om het spel te onderbreken met betrekking tot de mogelijke verspreiding van de infectie.

Spanje gaat geheime databank aanleggen van mensen die Covid-vaccin weigeren en delen met de EU-lidstaten

Wetenschappers waarschuwen - Hoog risico op lekken uit viruslaboratoria

7 REACTIES

 1. Hier is het alweer afgelopen met de sneeuw pret.
  Hier ligt nog wat op de auto’s en dat is het wel zo een beetje.
  Hoe het elders in Nederland is? Geen idee.
  Ik heb er gisteren ook geen enkele reactie op gekregen.

 2. Het wordt steeds erger hier in Nederland.
  Mensen draaien helemaal door.
  Misschien door al dat corona gezeik en maskers in de winkels.
  Ieder mens heeft een grens aan wat ie kan hebben, daarna is iedereen de lul hiervan.

  In een Aldi-filiaal in het Belgische Veurne is een man door het lint gegaan omdat er… geen jonagoldappelen meer in de rekken bleken te liggen. In een filmpje, gemaakt door een andere klant, is te zien hoe het personeel het ene scheldwoord na het andere naar het hoofd krijgt.
  https://www.ad.nl/buitenland/man-gaat-compleet-door-het-lint-in-aldi-filiaal-hoe-kunnen-de-klanten-nu-weten-dat-er-geen-jonagolds-zijn~aae52d77/

 3. Nieuwsbrief Café Weltschmerz, januari 2021, week 3

  GRATIS BOEK
  “Het Eindspel van ons Financieel Systeem” – Waarom het huidige systeem gedoemd is om te mislukken.

  Maarten Verheyen waarschuwde zijn lezers voor de crisis in 2008, is ervan overtuigd dat het huidige systeem gedoemd is om te mislukken en vreest dat de eindfase zeer dichtbij is nu.

  https://go.beurs.com/eindspel?utm_campaign=eindspelboek&utm_source=cafeweltschmertz&utm_medium=email&utm_content=jan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here