35 antiterroristische eenheden tegen Antifa in de VS

Meer dan 500 onderzoeken gaande

2

Gewelddadige linkse extremistische rellen in de VS gingen in het weekend door, waarbij tot nu toe minstens 700 politieagenten gewond raakten. Minister van Justitie Bill Barr kondigde aan dat speciale antiterreureenheden actie zouden ondernemen tegen de zogeheten ‘Antifa’. Er lopen al meer dan 500 onderzoeken.

In Louisville, Kentucky, schoot een demonstrant bij een ‘Black Lives Matter’ demonstratie willekeurig in de menigte en doodde ten minste één persoon. In de door anarchisten bezette zone van Seattle CHAZ zijn bij de vijfde schietpartij op maandagochtend twee mensen gewond geraakt, één met een schot in het hoofd.

In St. Louis, Missouri, probeerde een groep oudere priesters het standbeeld van St. Louis te verdedigen tegen een gewelddadige horde en werden aangevallen met stokken. In Portland, Oregon, probeerde Antifa een politiebureau in brand te steken en moest door massale politie-eenheden worden teruggedrongen, aldus Pi-news.

In St. Louis brak een oproerige menigte van ongeveer 300 mensen door de poort van een particulier eigendom, besmeurde het pand met grafitti en bedreigde de bewoners. Een echtpaar dat op het terras aan het eten was, stond gewapend voor hun huis om het te beschermen en verwierf zo virale wereldfaam. De door Soros gefinancierde St. Louis aanklager Kim Gardner vervolgd nu niet de agressieve menigte, maar het echtpaar.

In Harlem braken gewelddadige rellen uit en de politiebond riep op om de linkse burgemeester Bill de Blasio, die sinds 2000 diep betrokken is bij de radicale, door Soros gefinancierde “schaduwpartij” binnen de Democraten, voor het gerecht te brengen. De politiek gemotiveerde rellen hebben vaak het hardst de zwarte gemeenschappen getroffen, die meer politie en veiligheid willen. Volgens Rasmussen is de goedkeuring van het beleid van Trump nu meer gestegen onder niet-blanken (tot 58 procent vorige week) dan onder blanke Amerikanen (tot 47 procent vorige week).

  Opnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man - drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer

In Chicago werden dankzij de geringe aanwezigheid van de politie in het weekend 60 mensen neergeschoten, waarvan 16 met dodelijke afloop. Sinds een maand worden door de terugdringing van de politie elk weekend in Chicago tientallen mensen doodgeschoten, meestal zwarten, zonder dat de zogenaamde “Black Lives Matter”-beweging zich daar druk om maakt. In het weekend van 20 juni werden 104 mensen neergeschoten in Chicago, waarvan 14 met dodelijke afloop.

Waar de wet niet gehinderd wordt door radicale linkse burgemeesters en lokale politici, reageert het Amerikaanse rechtssysteem met alle kracht van de wet: In het conservatieve Oklahoma klaagde een rechter verschillende relschoppers aan voor terrorisme, mishandeling en ordeverstoring, en zei: “Dit is niet Portland. We tolereren dit soort dingen hier niet”.

“De Amerikaanse regering zal nu de volle kracht van de wet toepassen tegen de Antifa, BLM, relschoppers en hun radicale aanhangers in binnen- en buitenland”, aldus Petr Bystron, de voorzitter van de commissie buitenlandse zaken van AfD. “Helaas moeten we in Stuttgart en de andere no-go zones in Duitsland nog even wachten op een dergelijke vastberadenheid in de regering”.

Minister van Justitie Bill Barr kondigde in een interview met senator Ted Cruz en journalist Michael Knowles aan dat 35 antiterroristische eenheden in het hele land ‘Antifa’, ‘BLM’ en relschoppers onderzoeken. Volgens Barr is de federale overheid van de VS alleen verantwoordelijk voor het onderzoek naar federale misdrijven, terwijl de lokale politiediensten verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van de veiligheid ter plaatse.

We gebruiken het systeem dat we hebben gecreëerd om terroristen te bestrijden, en het gaat nu voluit, met veel aanklachten tegen deze gewelddadige criminelen. We hebben al tientallen beschuldigingen van brandstichting, schade aan federale eigendommen, enz. We hebben meer dan 500 onderzoeken lopen. Wij zullen deze mensen voor het gerecht brengen, geen twijfel mogelijk, zegt Barr.

Het probleem is eerder de lokale autoriteiten ter plaatse, vaak in linkse steden: “Ze doen gewoon hun werk niet”.

De Amerikaanse minister van Justitie Barr weerlegde de vaak gehoorde bewering dat de zogenaamde ‘Antifa’ slechts een losse groep is en geen organisatie. Er waren “sterke tekenen” van georganiseerde actie in de gewelddadige rellen, zei Barr. “In principe heb je een grote groep demonstranten, waarvan sommigen vreedzaam demonstreren, maar dan is er vaak een zeer grote groep oproerkraaiers en provocateurs die proberen om gewelddadige rellen te veroorzaken. Deze mensen lijken erg goed genetwerkt te zijn. Veel van hen zijn gerelateerd aan de zogenaamde ‘Antifa’, maar ze gebruiken verschillende namen. Het zijn anarchisten die het land willen vernietigen”.

Op dit moment worden de video’s van de relschoppers geëvalueerd, zegt Barr. Het afbreken van standbeelden in federaal bezit wordt bijvoorbeeld bestraft met tien jaar gevangenisstraf. Het afbreken van beelden van vrijheidsstrijders zoals Abraham Lincoln of Gen. Ulysses S. Grant (die de slavernij afschafte en de KKK vernietigde) werd gedaan uit “arrogantie”. “Het is anarchie, heel eenvoudig”.

Evenzo, zei Barr, is het noodzakelijk om te onderzoeken hoe de grote internetbedrijven hun marktmacht misbruiken om het politieke discours te censureren. “Vrijheid van meningsuiting is wat onze vrijheid en een levendige uitwisseling van ideeën garandeert”, zegt Barr. “Maar deze reuzen hebben een sterke greep op de vrijheid van meningsuiting in dit land”. De internetgiganten zouden zichzelf als neutrale platforms voor alle meningen hebben “gelabeld” om aan de regelgeving te ontsnappen als omroepen of uitgevers, maar zouden nu de conservatieve meningen censureren. De internetreuzen zouden in de toekomst zeer duidelijke richtlijnen moeten uitvaardigen en zich daaraan moeten houden. Blokkades en verwijderingen zouden specifiek moeten worden gerechtvaardigd met deze richtsnoeren, aldus Barr. Bovendien moeten de gebruikers worden gewaarschuwd voordat ze worden geblokkeerd en moeten ze de kans krijgen om te reageren. Anders zou de Amerikaanse regering juridische stappen overwegen tegen de internetgiganten.

  Peiling: 40% van de Democraten zegt "blij" te zijn dat Trump positief test op het Coronavirus

Vorige week werd zelfs de president van de Verenigde Staten gecensureerd door Twitter omdat hij schreef dat de politie met alle kracht een wetteloze zone in de Amerikaanse hoofdstad zou voorkomen. Volgens Twitter was dit een “oproep tot geweld”, zegt senator Ted Cruz met stomheid geslagen.

Burnley supporter achter de White lives matter-coup: “Ik verontschuldig me aan fucking niemand”

Vorig artikelNiet op de knie: Amerikaanse voetbalster bejubeld op internet
Volgend artikelTerrorismeverslag bevestigt: Islamisten en linkse extremisten zijn het grootste gevaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. dit is magatard qanon nonsens…….. propaganda voor idioten

    fbi werkt al heel lang samen met (((antifa))) and de adl , ze weten al heel lang wie ze zijn maar doen niks

    kom dus niet met deze magaboomertard crap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in