Minstens twee mensen zijn op zaterdag neergeschoten bij een Black Lives Matter demonstratie in in het Louisville’s Jefferson Square Park.

Backup:

 

De politie heeft bevestigd dat één persoon is overleden aan zijn verwondingen. De schietpartij werd vastgelegd op een Facebook livestream, die sindsdien is verwijderd, maar meerdere mensen hebben de clip gedownload.

Hulpverleners werden gezien die een slachtoffer op een brancard in een ambulance plaatsen, maar het is onduidelijk hoeveel mensen er zijn neergeschoten of wat hun omstandigheden zijn.

Agenten hebben het park en het gebied volledige ontruimd en beveiligd zodat rechercheurs hun onderzoek kunnen doen. Rechercheurs proberen om zo veel mogelijk informatie te verzamelen om iedereen te identificeren die bij het incident betrokken was, zegt een politiewoordvoerder tegen de Courier Journal.

Mensen verzamelden zich al bijna een maand in het park om te protesteren tegen de dood van Breonna Taylor, die in maart in de stad werd gedood tijdens een drugsinval. De stad werd eind mei en begin juni ook blootgesteld aan gewelddadige rellen na de dood van een crimineel in politiebewaring in Minneapolis.

De politie van Louisville heeft nog geen informatie over de verdachte vrijgegeven.

Black Lives Matter schiet Amerikaanse dierenarts ‘executie stijl’ in het hoofd

  De aanval op het VS Capitool was een opstand tegen een nieuwe culturele orde
Vorig artikelVoor de derde keer veroordeeld voor verkrachting – “onmogelijk” om 29-jarige Afrikaan uit te wijzen
Volgend artikelBlack Lives Matter valt nu ook christelijke beelden en kerken aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in