De CNN in de Verenigde Staten geeft de schuld van de rellen in de Verenigde Staten aan blanke mensen. Het probleem is niet de Klu Klux Klan-racisten, het is elke blanke man en vrouw, zelfs antiracistische liberalen, zegt CNN politiek commentator Van Jones.

De racistische politieke commentator op CNN, de Afro-Amerikaan Van Jones, geeft de schuld van de rasrellen van Afro’s en Latino’s die nu in veel Amerikaanse steden plaatsvinden, aan de blanken.

Het probleem is volgens hem het racisme van de blanken:

Zelfs de meest liberale en goedbedoelde blanke heeft een virus in zijn of haar hersenen dat in een oogwenk kan worden geactiveerd. Wat we nu zien is dat vergeven faalt, zegt Jones.

Hij legt dan een verband met de blanke politieagent die de criminele Afro-Amerikaan George Floyd aanhield en vasthield, wat hem uiteindelijk doodstikte.

Kijk in de spiegel en zie hoe je de kansen van zwarten verstikt, hoe je de waardigheid van zwarten verstikt, hoe je je gedraagt… de mensen hebben er genoeg van. Dat is wat de mensen me vertellen, ze zijn moe van hashtags. Het is niet de blanke racist die zich bij de Ku Klux Klan voegt waar we ons zorgen over moeten maken.

Blanken worden altijd voor alles als onschuldig beschouwd. Blanken zijn in deze situaties altijd onschuldig, zijn altijd onschuldig: “Oh God ik kan het niet begrijpen, leer me, informeer me, ik begrijp het niet, hoe kan dit gebeuren, vertel me, vertel me iets, vertel me wat ik moet doen!”

Blanke mensen zijn altijd onschuldig en hun onschuld vormt hun misdaad. Het is te laat om onschuldig te zijn, zegt de politieke commentator.

Oekraïense ambtenaar geeft toe dat zij gelogen heeft over massale verkrachtingen door Russen om landen over te halen meer wapens te sturen

Toch worden bijna twee keer zoveel blanken dan zwarten gedood door de Amerikaanse politie, ondanks het feit dat Afrikanen zwaar oververtegenwoordigd zijn als het gaat om het plegen van gewelddadige misdaden.

Daniel Horowitz schrijft op Twitter dat er vorig jaar 593.598 gewelddadige conflicten waren tussen blanken en zwarten in de VS. Negentig procent daarvan, 537.204 geweldsincidenten, werden door Afro’s gepleegd. Blanken maakten zich minder dan 10 procent schuldig aan dit.

De meervoudig veroordeelde misdadiger, maar nu dode Afro George Floyd, zat eerder al vijf jaar in de gevangenis omdat hij in het huis van een vrouw had ingebroken en haar had beroofd met een vuurwapen tegen haar hoofd gedrukt. Floyd stierf tijdens een nieuwe interventie tegen hem.

Afrikaanse asielzoeker duwde hand in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”

4 REACTIES

  1. Koppesnellers geboren, altijd koppesnellers. Alles wat zij hebben is een kado van de blanken. Alleen de blanken hebben de wereld opgebouwd. En CNN!
    Canaanite Network News…..

  2. Laat dat virus maar lekker zitten, en ik zie het niet als een virus maar een realistische kijk op zaken.

  3. Het IQ van een blanke ligt gemiddeld op 110/120, die van gemiddelde zwarte op 70/ 80 soms nog lager als een chimpansee of geestenlijk gehadicapten! We hebben dus allemaal geestenlijk gehandicapten binnengehaald!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here