De CNN in de Verenigde Staten geeft de schuld van de rellen in de Verenigde Staten aan blanke mensen. Het probleem is niet de Klu Klux Klan-racisten, het is elke blanke man en vrouw, zelfs antiracistische liberalen, zegt CNN politiek commentator Van Jones.

De racistische politieke commentator op CNN, de Afro-Amerikaan Van Jones, geeft de schuld van de rasrellen van Afro’s en Latino’s die nu in veel Amerikaanse steden plaatsvinden, aan de blanken.

Het probleem is volgens hem het racisme van de blanken:

Zelfs de meest liberale en goedbedoelde blanke heeft een virus in zijn of haar hersenen dat in een oogwenk kan worden geactiveerd. Wat we nu zien is dat vergeven faalt, zegt Jones.

Hij legt dan een verband met de blanke politieagent die de criminele Afro-Amerikaan George Floyd aanhield en vasthield, wat hem uiteindelijk doodstikte.

Kijk in de spiegel en zie hoe je de kansen van zwarten verstikt, hoe je de waardigheid van zwarten verstikt, hoe je je gedraagt… de mensen hebben er genoeg van. Dat is wat de mensen me vertellen, ze zijn moe van hashtags. Het is niet de blanke racist die zich bij de Ku Klux Klan voegt waar we ons zorgen over moeten maken.

Blanken worden altijd voor alles als onschuldig beschouwd. Blanken zijn in deze situaties altijd onschuldig, zijn altijd onschuldig: “Oh God ik kan het niet begrijpen, leer me, informeer me, ik begrijp het niet, hoe kan dit gebeuren, vertel me, vertel me iets, vertel me wat ik moet doen!”

Blanke mensen zijn altijd onschuldig en hun onschuld vormt hun misdaad. Het is te laat om onschuldig te zijn, zegt de politieke commentator.

  Nieuwe migrantenkaravanen op weg naar de VS

Toch worden bijna twee keer zoveel blanken dan zwarten gedood door de Amerikaanse politie, ondanks het feit dat Afrikanen zwaar oververtegenwoordigd zijn als het gaat om het plegen van gewelddadige misdaden.

Daniel Horowitz schrijft op Twitter dat er vorig jaar 593.598 gewelddadige conflicten waren tussen blanken en zwarten in de VS. Negentig procent daarvan, 537.204 geweldsincidenten, werden door Afro’s gepleegd. Blanken maakten zich minder dan 10 procent schuldig aan dit.

De meervoudig veroordeelde misdadiger, maar nu dode Afro George Floyd, zat eerder al vijf jaar in de gevangenis omdat hij in het huis van een vrouw had ingebroken en haar had beroofd met een vuurwapen tegen haar hoofd gedrukt. Floyd stierf tijdens een nieuwe interventie tegen hem.

Afrikaanse asielzoeker duwde hand in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”

Vorig artikelTwee keer zoveel blanken als zwarten worden elk jaar gedood door de Amerikaanse politie
Volgend artikelZweedse 12-jarige Tuvaliee overvallen en gestenigd door ‘jongeren’ in ‘kwetsbaar gebied’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Koppesnellers geboren, altijd koppesnellers. Alles wat zij hebben is een kado van de blanken. Alleen de blanken hebben de wereld opgebouwd. En CNN!
  Canaanite Network News…..

 2. Het IQ van een blanke ligt gemiddeld op 110/120, die van gemiddelde zwarte op 70/ 80 soms nog lager als een chimpansee of geestenlijk gehadicapten! We hebben dus allemaal geestenlijk gehandicapten binnengehaald!

 3. Wat een onmetelijke onzin lees ik hier in de reacties. Persoonlijk denk ik dat we de anders gekleurden zelf gevormd hebben zoals ze zijn. We zijn al die landen binnen gekomen met maar één drijfveer: hebzucht. We maken ze ziek, stoppen ze in westerse kleren, stampen op hun cultuur, zuigen ze leeg, maken ze tot slaven en vermoorden alles wat dwars is. Natuurlijk leren zij hun kinderen om ons te wantrouwen en te haten. Natuurlijk gaan ze zich verdedigen. En wat doen wij? In plaats van te zeggen: “mea culpa”, gaan we roepen dat die andersgekleurden barbaren zijn. We nemen die haat en het wantrouwen niet weg nee we voeden het. Tegelijkertijd vertellen we onze kinderen hoe barbaars ze onze koppen hebben afgehakt. Alles wat barbaars en vreemd lijkt wordt hier gigantisch uitvergroot. Met het gevolg dat onze achterkleinkinderen ook niet meer beter weten als dat anders gekleurd niet deugd.

  Ze noemen die mensen lui maar pas toen ik in een warm land op vakantie was realiseerde ik me waarom die mensen alles op hun gemak doen. Hou je kalm in die hitte. Dat is een levensstijl die zit in die mensen. Dat haal je er niet zomaar uit. Ze zijn niet lui ze bewegen zoals ze altijd bewegen en daarbij zien velen van hen het nut nog niet van meer doen dan noodzakelijk is om te overleven.

  Ja er is racisme maar dat is geen virus dat is een hersenspoeling. Het virus is de nietsontziende hebzucht van het westen. Diezelfde hebzucht en overlevingsdrang maakt van hun een dief. Zonder helers geen dieven.

  Ik schaam me voor ons gedrag door al die jaren heen. Ik vrees een opstand van die mensen want zoals ik al eerder zei krijgen wij hier niet eens meer een blik bruine bonen open zonder gereedschap en zouden doodgaan van de honger met het blik op tafel. Maar die mensen zijn overlevers. Die weten nog hoe je moet leven in en van de natuur.

  Ze hebben niks cadeau gekregen van de blanke. We hebben ze alles afgenomen. Hun cultuur, hun gezondheid en hun bodemschatten. Wat we brachten waren een godsdienst, oude vodden die niet nodig waren en ziektes zoals griep, aids en waarschijnlijk ook ebola.

  Dat ze een IQ zouden hebben zo laag als van een chimpansee zegt helemaal niks. Een chimpansee overleeft prima in het wild en is een beduchte tegenstander die wij zonder onze wapens en technologie niet de baas kunnen. Zonder onze technologie, wapens en constante voedselstroom zouden we zwaar het onderspit delven ondanks ons hoger IQ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in