Via Twitter/Facebook

Toen het volkslied begon te spelen, legde ze haar hand op haar hart en… bleef staan! Ondanks het feit dat alle andere spelers op hun knieën gingen. Zij was de enige die niet meedeed aan de aan “Black Lives Matter” onderdanige knieval. De foto gaat de wereld rond. De Amerikaanse voetballer wordt gevierd als “ware patriot” en “heldin”.

De scène vond plaats tijdens een wedstrijd van de Amerikaanse professionele vrouwenvoetbalcompetitie NWSL op zaterdag 27 juni 2020, schrijft Wochenblick.

Bleef staan bij het volkslied

Voordat de voetbalwedstrijd begon, maakten alle spelers van de clubs ‘Portland Thorns’ en ‘North Carolina Courage’ een demonstratief teken en gingen tijdens het Amerikaanse volkslied op hun knieën. De collectieve demonstratie vond plaats op de middellijn tijdens het spelen van het Amerikaanse volkslied, en ook de reservespelers deden mee aan de zijlijn.

Allemaal? Nee, niet iedereen. De 23-jarige Samantha Murphy bleef staan aan de zijlijn. Ze weigerde te knielen en stond rechtop tijdens het volkslied.

Gejubel op social media: “Ware Patriot”

Op het internet wordt de profvoetbalster gevierd als een heldin en “ware patriot”.

Zo schreef de ex-politieagent en YouTuber Tim Kellner op Facebook: “Eer staat rechtop, lafheid knielt”. Alleen al daarvoor kreeg hij meer dan 8000 Likes.

 

Symbolisch na weken van knievallen

De voetbalster is waarschijnlijk zo ongeveer de eerste persoon die in het openbaar de al wekenlange “Ga op je knie”-gril tegenspreekt van de zelfbenoemde “antiracisme”-campagne die al wekenlang woedt. In de loop van de “Black Lives Matter” protesten werd het gebruikelijk dat blanken demonstratief knielden voor zwarten. Zo stond het ook in een gezamenlijke verklaring van de voetbalsters:

  Vergeef of vergeet nooit de aanjagers van de destructieve covidpaniek

“We zijn op onze knieën gegaan om te protesteren tegen raciale onrechtvaardigheid, politiegeweld en systematisch racisme”. De spelers droegen ook shirts met “Black Lives Matter”.

Begin juni vielen ook Duitse politieagenten op de knieën voor zwarten, zoals nu in de hele westerse wereld gebruikelijk is:

Het record in de knieval is nog steeds in handen van de Amerikaanse Democraten: Onlangs vielen ze op hun knieën in het Amerikaanse Congres voor een volle 8 minuten en 46 seconden.

BLM-vandaal valt oudere man aan en rent daarna naar de politie voor bescherming

Vorig artikelEen nieuw totalitarisme is onverminderd in opkomst
Volgend artikel35 antiterroristische eenheden tegen Antifa in de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Met het bij naam en voornaam noemen van mensen die niet buigen of een vorm van verzet laten zien doet de msm iets heel smerigs: bewust stelt men deze mensen voor, niet om objectief nieuws te presenteren maar om doelwitten aan te bieden. Het is juist de msm die leugens verspreid en zaken verzwijgt, dit is het stukje intimidatie….

  De man die een spandoek boven een voetbal stadion heeft laten vliegen is al gemarkeerd, net als zijn vriendin die ook haar baan kwijt is en met naam en adres door de msm mede” dader” is gemaakt. Zo laf is de pers, als organisatoren van een drijfjacht wijzen ze menselijke prooi aan.

  Wil je gerechtigheid: eet een journalist.

 2. P.s. Foto’s van knielend agenten is letterlijk steun aan terreur en daarmee verraad aan de rest van de bevolking. Hoe kun je politie nog vertrouwen als ze kruipen in de moskeeën en knielen tussen terroristen….zowel in de moskeeën als op velden en in straten tussen de gluiperds van Antifa. Bescherming is een leugen. Gelijkheid voor de wet een farce.

  Zulk verraad is et einde van wet en recht.

 3. @Duchesne,
  Daarom zou het goed zijn om hier ook een tweede mandement in te voeren, zodat je tenminste jezelf kan verdedigen.
  Van de overheid krijg je niets, je moet alleen maar betalen.

 4. In vergelijking met deze vrouw zijn de zelfverklaarde ‘feministen’ gewoon een bende laffe linkse wijven waar de schijnheilige selectieve ‘verontwaardiging’ van afdruipt.
  Ze zijn alleen dapper genoeg om blanke mannen aan te vallen omdat ze dan toch niet bang hoeven te zijn voor represailles.
  De schijnheilige trutten zullen zich echter wel twee keer bedenken alvorens moslims en mannen van andere rassen aan te vallen omdat die zeker niet hoffelijk maar eerder gewelddadig zullen reageren…

 5. @Jantje.

  Het recht op verdediging van eigen leven en goed is het meest fundamentele mensenrecht van allemaal.
  Met alleen de blote handen, zonder adequate verweerwapens, blijft dit mensenrecht echter dode letter.

  “If violent crime is to be curbed, it is only the intended victim who can do it. The felon does not fear the police, and he fears neither judge nor jury. Therefore what he must be taught is to fear is his victim.”
  (Col. Jeff Cooper, in Principles of Personal Defense.)

 6. We moeten zien een burgerbescherming, met goed getrainde jonge sterke kerels, op te richten, ook veteranen bv! De overheid doet niks, ja vreedzame demonstranten in elkaar meppen Nou dan moeten we een eigen polizei oprichten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in