Een video die momenteel viraal gaat legt het moment vast dat een St. Louis echtpaar zichzelf heeft bewapend en hun huis verdedigt tegen een Black Lives Matter-bende die zich een weg naar hun gesloten domein heeft geforceerd.

Terwijl de media aanvankelijk probeerden te suggereren dat het echtpaar de “vreedzame demonstranten” bedreigde, stortte dat nepnieuws al snel in:

Het echtpaar werd geïdentificeerd als de advocaten Mark en Patricia McCloskey. Ze werden meteen onderworpen aan bedreigingen op Twitter, wat heeft geleid tot het verwijderen van hun adres uit vorige nieuwsberichten van hun enorme landhuis.

Anderen ontdekten dat het paar aan beide grote politieke partijen in de loop der jaren geld heeft geschonken, wat zeker teleurstellend voor de anti-blanke bende moet zijn geweest die er van overtuigd was dat ze standvastige Republikeinen waren.

De McCloskey’s zijn ze nu getransformeerd naar een meme.

De zelfhatende blanke ‘Baizuo’ – een groeiend maatschappelijk probleem

  BLM en Antifa activisten schreeuwen om hulp van de politie na pro-politie patriotten hen wat "straat justitie" bijleren
Vorig artikelOrbán beklaagt de ‘vuurstorm van geweld’ in het Westen terwijl politie wordt ‘vernederd en gebrandmerkt als racisten’
Volgend artikelZwarte EU-parlementariër blootgesteld aan ‘racistische’ politieaanval – beschuldigd van liegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in