© Facebook/YouTube

De Burnley supporter die gisteren de “White lives matter”-coup tijdens een voetbalwedstrijd heeft uitgevoerd, is te voorschijn gekomen. En hij heeft geen plannen om zich te “verontschuldigen”, meldt de Daily Mail.

Het was tijdens de wedstrijd van maandagavond tussen Manchester City en Burnley dat iemand een vliegtuig over Etihad stadion vloog met een spandoek met de boodschap “White lives matter Burnley”.

Burnley veroordeelde onmiddellijk de “racistische” actie en beloofde om de verantwoordelijke supporters voor het leven te verbannen.

Premier League-club neemt afstand van de boodschap dat blanke levens waarde hebben

De verantwoordelijke persoon, een supporter met de naam Jake Hepple, neemt echter de felle reacties op zijn actie duidelijk lichtvoetig op.

Ik wil deze gelegenheid graag aangrijpen om me te verontschuldigen… aan absoluut fucking niemand!, schrijft Hepple op Facebook.

Hij gaat verder:

Het is nu blijkbaar racistisch om te zeggen dat White Lives Matter, de dag nadat drie blanken werden vermoord in een park in Reading, met alles wat we op de TV hebben gezien met Black Lives Matter nadat George Floyd werd vermoord. Wat een krankzinnige wereld leven we toch in.

Andere leden van de ‘Suicide Squad’, een groep Burnley supporters, zouden hebben geholpen om geld in te zamelen om de vlucht te financieren, aldus de Daily Mail.

Jake Hepple wordt nu onderzocht door de Lancashire politie die zal beslissen of de supporter met zijn vliegtuigcoup enige misdaad heeft gepleegd.

Groot-Brittannië is een land met zeer strenge wetten op het gebied van meningsuiting en een sterk beperkte vrijheid van meningsuiting.

Hoe reageren zwarten op “All Lives Matter”?

  Groot-Brittannië doet een beroep op het leger om de invasie van illegale migranten te voorkomen
Vorig artikelRechtszaak tegen Angela Merkel wegens deelname aan volkerenmoord
Volgend artikelDe haat tegen blanken moet serieus genomen worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Die zwarten stoppen waar het erg donker is, donker Afrika. Lekker allemaal terug naar hun roots. En naar de nazaten van hen die hun voorouders hebben verkocht als slaaf.

    • Helemaal mee eens. Sodemieter maar op. Ga mar lekker naar het land waar hun roots liggen waar ze zoveel binding mee hebben en dan maar eens kijken hoeveel jullie ervan bakken. Bruine broodjes misschien als er tenminste wat te vreten is. Afrika met een bevolking die is vervijfvoudigd in 80 jaar. Niets dan kinderen maken maar ervoor zorgen? Ho maar. Het voormalige Rhodesië smeekt inmiddels of blanken a.u.b. weer willen helpen met het verbouwen van voedsel. Ooit de graanschuur van Afrika, na de nachtovername een hongergebied want de mannen willen alleen maar op de veranda zitten zuipen en af en toe wat stamgeweld toepassen maar werken? Voor de kinderen zorgen? Nah…. dat is een blank dingetje. Smerige blanke hardwerkende mensen. Die zorgen er alleen maar voor dat zwarten er fout bij afsteken :X pfffffffffv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in