Schokkende beelden van twee tirannieke politieagenten die een man lastigvallen, belagen en vervolgens frauduleus aanklagen omdat hij geen mondkapje draagt.

Het incident vond plaats op een luchthaven in Australië, waar de man met zijn vriend een biertje zat te drinken terwijl hij wachtte om aan boord van een vlucht te gaan. Twee politieagenten vielen de man vervolgens lastig omdat hij geen mondkapje droeg, wat in Australië wettelijk verplicht is, tenzij men daarvan is vrijgesteld.

De man, die een halskoord droeg waarop stond dat hij medisch was vrijgesteld, vertelde de agenten ook dat hij medisch was vrijgesteld, waarop zij illegaal om bewijs vroegen. Daarop verwijderden zij hem van de luchthaven en belden zijn arts.

De arts bevestigde aan de politie dat de man inderdaad medisch was vrijgesteld, die informatie had niet mogen worden vrijgegeven omdat het om vertrouwelijke medische informatie ging. De man gaf geen toestemming aan de dokter om over zijn medisch dossier te praten.

Hoewel de arts bevestigde dat de man was vrijgesteld, besloot de politie vervolgens de luchtvaartmaatschappij te vertellen dat de man niet geschikt was om te vliegen en vertelde hem dat hij zou worden gearresteerd en in staat van beschuldiging gesteld, maar zij kon hem niet vertellen waarvoor zij hem in staat van beschuldiging stelden en vertelde hem dat zij dat op het bureau zouden beslissen.

Schandalig genoeg verklaarde de politie vervolgens in het opgenomen verhoor op het bureau dat zij niet geloofde dat zij enige informatie van een arts hadden gekregen.

U kunt de beelden hieronder in hun geheel bekijken…

Politici en de mainstream media liegen tegen u, Ivermectine is decennia geleden goedgekeurd voor menselijk gebruik, het is geen ontwormingsmiddel voor paarden


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nee, dit is geen satire of een scène uit een horrorfilm – Dit is Australië 2021Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEx-Pfizer wetenschapper: “Het is de bedoeling van het spike-eiwit om het bloed te klonteren”
Volgend artikelGlobalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Die agenten moeten direct van de straat af en hun penning inleveren. Zij zijn niet capabel om een situatie in te schatten en daar naar te handelen.

  Als ze de taak van handhaven hebben, dan is het allereerste wat ze moeten doen: handhaven van de orde en de vrede (peace keepers).

  Hier deden ze het tegenovergestelde. Provoceren, onder druk zetten, manipuleren en zonder aanwijzing verdacht maken. Daar bovenop arresteren ze iemand zonder aanwijsbare reden en zonder beschuldiging. Die beschuldiging moet voor/tijdens het arresteren vast staan. Zo niet, dan loopt zo iemand vrij uit.

  Ik kan zulke mensen niet meer vertrouwen. Politie zou als reputatie moeten hebben dat ze je beschermen en dat je je veilig(er) voelt in hun aanwezigheid. Nu is het compleet omgekeerd. Als zij op het toneel aandraven dan krijg ik gelijk het gevoel dat het kan escaleren.

  • Als ik ze tegen kom op mijn scootertje, denk ik al, wat doe ik nou weer fout.
   Geen fouten, geen fouten maken.
   De tijd dat er nog een normaal gesprek met ze viel te voeren is allang voorbij.
   Ze loeren op je of ze wat kunnen vinden.

 2. als dit circus tot een einde gekomen is : deze dienders ouderwets aan de schandpaal voor een paar daagjes en zet er een flink aantal manden met rotte eieren bij..shame upon them for ever..en daarna oneervol ontslag

 3. Als je de moeite doet, om naar de hoofdopdracht van de politie te kijken, dan zou je zien, dat het beboeten en bestraffen betreft. Beschermen en dienen, staat er zelfs niet bij. Dit is zo’n denkbeeld dat in stand word gehouden, om de massa voor de gek te houden. De politie is niet uw vriend, was nooit uw vriend, en zal het ook nooit worden.!

  • Ze lokken ook gevaarlijke geintjes uit waarbij je bijna een overtreding moet maken.
   Langdurig stil voor een stille kruising. Alleen je mag niemand inhalen op een kruising.
   Of stil staan in een bocht en dan uit stappen.
   Ik ben dat al een paar keer tegen gekomen, dat is gewoon uitlokking.

  • Zeker. Heel NL is een grote boetemolen geworden. Vroeger zag je tot grote ergernis de agenten altijd vriendelijke praatjes maken met de overtreders, alsof ze de beste maatjes waren. Criminelen werden opgevoed om criminelen te blijven. NL is een crimineel landje geworden. En zelfs met de camera’s overal worden de criminelen nog niet opgepakt. Maar de boetemolen draait er super goed op. En daar gaat het toch om? De schatkist spekken.

 4. Vreemd dat die agent zijn zonnebril op heeft terwijl hij binnen is? Onbeschofd om mee te beginnen. En dan de behandeling van die man en het liegen wat inmiddels normaal is geworden binnen de diverse korpsen. Ik leer mijn kinderen dat de politie criminelen zijn waar je uit de buurt moet blijven en NOOIT moet vertrouwen. Ik wou dat ik ze andere informatie mee kon geven voor het leven.

 5. Mafketels die cops. Maar die vent was ook niet erg snugger zoals hij antwoord gaf aan dit soort patienten met wapens die altijd hun gelijk willen. Je weet hoe die zijn en doen. Wat hebben ze trouwens eigenaardige dingen om, lijkt wel een soort van bomgordel of zo, en dan die zonnebril op zijn kop, met die muilkorf er onder; duidelijk een patient toch. De hele vertoning is zielig. Maar de patienten zaten echt totaal fout met rechter spelen over die vent, om hem alsnog de baas te zijn. Daar ging het hier om: wie is wie de baas. Die vent dacht beschermd te zijn met zijn “exempt” hanger, en de patienten denken beschermd te zijn door hun bomgordels. En dan maar kiften. Wat een misselijke, openbare tiefusbende is het geworden dankij de corona oplichterij. Overal lopen patienten rond die de baas willen spelen, en niet alleen vermomd als politie.

  • Als je het mij vraagt wist die ‘vent’ zeer goed waarom hij daar aan tafel ging zitten, wat zijn rechten en plichten zijn, wat hij deed.
   Hij creëerde de situatie vermoedelijk opzettelijk, wat de agenten door hadden en hij slaagde er zodoende in deze provocatie door de agenten uit te lokken.
   Stel je nu eens de vraag hoe deze persoon daar is binnengeraakt, zonder masker?
   natuurlijk via de drukke ingang, waar afstand houden niet gegarandeerd kan worden.
   Dus kwam er hulpgeroep, en wanneer dat gebeurt veranderen de regels wat betreft privacy volledig, hiermede refererend naar het telefoongesprek met die ‘vent’ zijn dokter.
   Deze persoon was reeds lang voor hij dit incident filmde in overtreding, en zijn camera stond niet per ongeluk net ingeschakeld reeds voor de agenten aan zijn tafeltje aangekomen waren.
   Kortom, net zoals ik soms geviseerd word door motorhatende flikken zo zijn deze dienaars geviseerd geweest door deze persoon met camera die flikkenhater is en maar wat graag enkel zijn stukje video laat zien dat hem het beste uit komt.

   nee ik was er niet bij, maar ik herken uitlokking, en haters.

   • Mag dat niet, uitlokking. Als je het niet eens met alle poppenkast.
    Of houd jij je altijd keurig aan de regels.
    Altijd een masker dragen als dat vereist is, enz….
    Altijd een voorbeeldige brave burger dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in