In een interview met het GB Resistance-kanaal op Odysee vertelt een Britse begrafenisondernemer genaamd Wesley over de schrijnende dingen die hij heeft gezien sinds de pandemie en de vaccinaties begonnen, schrijft Dailytelegraph.co.nz.

Hier is een transcriptie van het interview (de vragen van de interviewer zijn cursief gedrukt):

Mijn naam is Wesley, ik ben al meer dan drie jaar begrafenisondernemer, dus ik heb een beetje kennis over wat er aan de hand was voordat deze pandemie begon, en wat er nu aan de hand is.

Er was dus een piek in maart/april vorig jaar, en daarna is het aanzienlijk rustiger geworden. Het was allemaal een hype van wat ik zag. Ze sloten de extra opslagruimtes die ze in de zomer hadden en openden ze nooit meer.

Hebben ze die überhaupt gebruikt?

Ja, ik zou u niet kunnen vertellen hoeveel lichamen erin lagen, maar ze gingen al snel weer naar beneden. Ze waren maar een paar maanden in gebruik.

Dus de enige keer dat u een piek zag was meteen in het begin van dit hele gebeuren? En sindsdien is er bijna niets meer?

In de herfst was het waarschijnlijk een van de rustigste ooit, en andere uitvaartondernemers zullen u dat ook vertellen, daar waar ze zich kunnen uitspreken, maar in januari gingen de aantallen door het dak. Maar deze keer waren de extra opslagplaatsen verborgen, ze stonden afgelegen, en dat is sinds er mensen werden gevaccineerd.

Dus, dit jaar, terwijl de vaccinaties zijn doorgegaan, heb ik tendensen gezien door de leeftijdsgroepen heen. Het staat natuurlijk niet vermeld dat ze waren ingeënt, maar de meeste begrafenissen te hebben gedaan in twee weken tijd, die ik ooit heb gedaan… en ze waren allemaal 30, 40 jaar oud, niet ouder.’

En dat is wat u nu ziet?

Dat is wat ik eerder in het jaar heb gezien, toen die leeftijdsgroep werd gevaccineerd.

En, wat voor verhouding was dat in vergelijking met de verhoudingen waar je normaal mee te maken hebt?

Wel, meestal heb je te maken met alle verschillende leeftijdsgroepen, maar zoals ik al zei, de ouderen zouden normaal waarschijnlijk over een jaar gaan, of anderhalf jaar, of wat dan ook… ze zijn al weg! Er is dus een grote kloof. Dus we hadden die sterfgevallen niet meer. En de jongere mensen zijn nu ingeënt en ik had er 12 in één keer.

  Na druk van het publiek: Britse regering gedwongen rapport over etniciteit van verkrachtingsbendes te publiceren

En hoeveel krijgt u er meestal.

Heel weinig. We hebben een hoog zelfmoordcijfer gehad, vooral bij jonge mannen. Dat was vooral afgelopen zomer in de [onhoorbaar].

Maar kunt u de mensen een idee geven van de verhouding. U had er 12 in een korte tijdspanne. Hoeveel zou u er in die tijd krijgen, één, of misschien een kans van 50%?

Normaal gesproken hebben we ongeveer vier of vijf begrafenissen, geen elf of twaalf, en niet allemaal in die leeftijdscategorie. Er zouden normaal gesproken oude mensen bij zijn. En nu is het rustig, en ik heb veel pasgeboren baby’s gezien in de koelkasten van de mortuaria.

Wilt u praten over het aantal pasgeboren baby’s dat u in de mortuaria hebt gezien?

Oh, dat is echt hoog. Het zijn er wel 30 in één ziekenhuis.

En, hoeveel hebben ze er gewoonlijk?

Ze hebben koelkasten waar er zes tot maximaal tien in kunnen, en die zijn normaal nooit vol. Maar nu liggen ze allemaal in de volwassenenafdeling.

Dus er is misschien tien keer het aantal dat u normaal zou hebben?

Ja, ja. En blijkbaar zijn het ofwel miskramen of voldragen doodgeborenen, maar daar werd niet veel over gezegd.

En, wat heeft u nog meer gezien? Heeft u onlangs een toename gezien van sterfgevallen bij jongere mensen?

Niet bij mensen onder de 20, en niet echt bij twintigers. Maar daarboven, ja. Eerder in de zomer, toen ze allemaal voor het eerst werden gevaccineerd. Maar ziet u, wat er gaat gebeuren is dat je degenen die het krijgen … het triggert iets in hen, of ze hebben een niet erg goede gezondheid, waar ze misschien niets vanaf wisten, en ze zullen als eersten gaan. En later zullen we er nog veel meer gaan zien!’

En wat heeft u gezien dat er op de overlijdensakten staat?

Er is veel myocarditis, myocardil infraction, weet uhet is allemaal bloed, hart-gebaseerd, longontsteking, maar COVID? Ik heb er maar één gehad dit jaar. Eén COVID-sterfgeval opgeschreven, sinds januari.

  Wreed en schokkend - Agenten in Londen gebruiken aanvalshonden tegen betogers die tegen vaccinpaspoorten zijn

Van hoeveel?

Ik zou u niet kunnen zeggen hoeveel we er hebben gedaan, maar als u zegt dat er een pandemie aan de gang is, zouden er meer moeten zijn dan dat. Maar het is alsof ze zich minder zorgen maken; ze kunnen gewoon hun cijfers verdraaien en doen wat ze maar willen.

Dus zijn dat er honderden die u in een jaar doet, of misschien honderd?

Ja. Maar vorig jaar markeerden ze iedereen en iedereen ermee. Ze stierven aan andere dingen, ze testten ze, en ze markeerden ze als COVID, maar nu, sinds de vaccinatie aan de gang is, doen ze dat niet.

Denkt u dat het komt omdat ze er vertrouwen in hebben dat deze injecties werken, dat ze geen mensen wegschrijven (als COVID-patiënten)?

Ja, ja, ze maken gewoon mensen bang op de tv.

Dus het is een psychologisch iets denkt u?’

Ja, ja, van haal je vaccinatie. En wat gaan ze nu doen? Ik weet het niet. Maar wanneer steeds meer mensen gaan overlijden aan deze vaccinatie. Ik bedoel, je hebt de eerste reacties gehad, maar wat gaat er in de toekomst gebeuren?

Welk deel van de mensen die het afgelopen jaar als COVID-doden zijn aangemerkt, denkt u dat ze ten onrechte zijn overleden?

Een groot deel, omdat ze iedereen testten. Dus als je positief testte, en dat had er niets mee te maken … Ik bedoel, ik had iemand die er echt overstuur van was. De persoon overleed aan iets anders, ik denk dat het destijds kanker was, en ze markeerden het als een COVID-dood, maar ze had nooit COVID gehad, maar testte positief.

Ziet u daar nog meer voorbeelden van, dus mensen sterven van meerdere verschillende dingen en dan is het een COVID-dode?’

Ja, ja, en nu zie je dat er niet wordt bijgehouden wie er wel en wie er niet gevaccineerd is, dat normaal op de certificaten komt te staan, en dat zou wel moeten.

En werkt u überhaupt met de gezinnen?

Nee, niet echt, nee, nee.

  Bijna 19.000 meisjes in de klauwen van allochtone prostitutienetwerken

Dus u kunt niet met ze praten en vragen of ze de injecties hebben gehad of niet?

Nee, het is moeilijk om dat te doen, tenzij ze er zelf over praten, want het is nogal privé voor hen.

Wat is u de laatste tijd nog meer opgevallen? U heeft de enorme toename van baby’s opgemerkt, mag ik vragen hoe oud deze baby’s waren? Waren het pasgeborenen?

Pasgeborenen, of miskramen, ik weet niet meer dan dat. Ik zie ze gewoon in de koelkasten, zelfs zonder namen, baby van, en dan de namen van de ouders.

Wow.

Ja, het is schokkend, en ik weet zeker dat er veel meer mensen zijn die het ook opmerken. Zie je, wij krijgen niet te maken met pasgeboren baby’s, dus ik krijg niet te zien wat er met hen gebeurt, maar ik zie ze in de koelkasten in de mortuaria.

En is er nog iets dat u me nu zou willen vertellen, wat ik u misschien niet heb gevraagd?

Alleen dat het aantal sterfgevallen onder volwassenen op dit moment daalt. Zoals ik al zei, je hebt de golven gehad van mensen die waren getroffen door de vaccins, niet dat het is opgeschreven dat ze zijn overleden aan vaccins, maar de link is er, en COVID is gewoon onbestaande.

Mag ik vragen wat uw boodschap is aan andere mensen die erover denken zich uit te spreken, andere begrafenisondernemers of verpleegkundigen?

Ik zeg, doe het. Het probleem is dat je je bij veel begrafenisondernemers die voor grote bedrijven werken, niet mag uitspreken. Als je dit ziet, moet je je uitspreken! Het is er, het is zo duidelijk als wat. Niemand anders ziet deze overlijdensaktes, behalve wij en het crematorium personeel, dus het is er allemaal.

Dank u zeer.

Graag gedaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Mike Yeadon ziet einde aan wereldwijd Covid bedrog: Laat je niet vaccineren. Geef niet toe. Houd voet bij stuk.
Volgend artikelVaccinatie: Worden we direct ziek geïnjecteerd met Covid? … Vaccin Spike-Eiwitten zelf beschadigen hart en aders! … Meer topatleten gewond door vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Check deze link; (zuster met 15 jaar ervaring werkend in ziekenhuis verteld): https://www.algora.com/Algora_blog/2021/09/25/covid-19-vaccine-deaths-and-injuries-cover-up

    Ze geeft aan dat gezonde ouderen, ná vaccineren zichzelf meldden met positieve test voor Covid. En long onsteking meldingen binnen kwamen. Maar ook alle bijwerkingen die verborgen gehouden worden. Verpleegafdelingen zijn helemaal niet geïnformeerd. Dus wisten niet van de bijwerkingen en kregen ook geen begeleiding. Dus de GGD is gewoon misbruikt!! Zoals we al dachten.. op de vage plekken (in loodsen, lege parkeerplaatsen etc.) volop mensen injecteren…

    Vandaag op een long forum zag ik ook iemand een item plaatsen: na Pfizer heb ik long ontsteking gekregen..iemand anders hier ervaring mee?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in