Duitse apotheker wil geen mondkapjes verstrekken aan AfD-stemmers

5

Een apotheker uit Gengenbach heeft aangekondigd dat hij geen Corona-mondkapjes wil verstrekken aan AfD-stemmers. De arrogante apotheker – niet geheel onverwacht lid van de Groenen fractie in de districtsraad – vindt onder meer dat AfD-politicus Thomas Seitz, die lijdt aan Corona, zijn eigen ziekenhuisrekening moet betalen.

De Gengenbachse apotheker Markus Schilli heeft op Facebook gepleit dat AfD-kiezers geen FFP2-mondkapjes tegen Corona mogen krijgen. De Groenen politicus beschouwt dit als een verspilling in het geval van “Corona ontkenners”. De apotheker had vorige week woensdag al op Facebook geëist dat AfD-kiezers de mondkapjes niet bij hem zouden komen ophalen. “Ik steun geen pandemie-ontkenners en andere onverbeterlijke onnozelen”.

Het nieuwsportaal Baden-Online viert Schilli als een man die “geen blad voor de mond neemt” en citeert de apotheker achter zijn betaalmuur bovendien met de woorden: “Haat en ophitzing op het internet zijn nu een groot probleem”. Ook krijgt hij lof voor zijn toezegging om in de districtsraad te pleiten dat het AfD-lid van de Bundestag Thomas Seitz, die lijdt aan Corona en behandeld wordt in het Ortenau ziekenhuis in Lahr, zijn ziekenhuisrekening uit eigen zak moet betalen, meldt Jouwatch.

Op social media hebben de totalitaire argumentaties echter veel kritiek opgeleverd.  AfD-gemeenteraadslid van Offenburg sprak van “duidelijk racistische discriminatie”. Schilli heeft vervolgens in de afgelopen week – nogal de Coronaheld – de mensonterende passages uit zijn post geschrapt. Hij heeft echter geen spijt van zijn bericht, bluft Schilli tegenover Badischen Neusten Nachricht. Geheel in de links-groene stijl voegt de AfD-hater eraan toe: Maar als hij AfD-landraadsleden hoort polemiseren tegen de uitgaven voor de vluchtelingenhulp in het districtsbestuursdebat over de begroting van het district Ortenau, dan wil hij ook met de botte bijl hakken.

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

  WHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus  pandemie
Vorig artikel16 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden
Volgend artikelVaccinatie kwetsuren: Moderna vaccinatie-stop in Californië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. En hoe pikt hij die AFD stemmers er dan uit die een masker komen kopen?
    Eerst een paar vragen beantwoorden voordat je er 1 mee krijgt, of andere “hulp middelen” ?
    Een beetje een stoer ouwehoer verhaal van een stoere apotheker.
    Volgens MIJN mening nadat dit gelezen te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in