14 ton moslim terroristische harddrugs in beslag genomen in Italië

5
471

De politie van Napels heeft op woensdag 14 ton amfetamine in beslag kunnen nemen, wat naar verluidt de grootste hoeveelheid zou zijn van dit soort drugs dat ooit bij een politie-inval waar dan ook ter wereld is aangetroffen. De narcotica is door de islamitische staat (IS) geproduceerd om iets meer dan 1 miljard euro te creëren voor de financiering van toekomstige moslimterroristische activiteiten.

De drug was verborgen in wat van buitenaf leek op grote balen industrieel papier. In feite waren ze hol en gevuld met tonnen amfetamine.

De inbeslagname kon in verband worden gebracht met een IS-cel in Syrië die de drugs produceerde die op de illegale Europese markt zouden worden verkocht om verdere moslimterroristische activiteiten te financieren.

Sinds een aantal jaren is IS uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste producenten van harddrugs, en deze activiteiten zijn een van de belangrijkste financieringsbronnen voor de terroristische moslimmilitie.

IS wordt verondersteld te zijn geholpen door de lokale maffia, de Camorra, om de recordbrekende partij in Europa binnen te halen. Strengere regels als gevolg van de Coronapandemie zouden een van de redenen zijn geweest die deze smokkel aan het licht hebben gebracht.

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

Woede escaleert op Lampedusa: migrantenboten in brand gestoken

5 REACTIES

  1. Niks verkoop op de Eau markt, dit is de brandstof voor de moslim horsen om non stop zonder vermoeid te worden te kunnen gaan moorden. Een dusdanige cangst wil zeggen dat ze de spullen om oorlog te voeren aan het stockeren zijn. Met andere woorden, er komt snel iets aan…

    • Een deel van het Nederlandse politiekorps lust ze ook graag … onder diensttijd. Dat werkt namelijk zo ‘lekker’.

  2. Met drugs van islam vuilnis is het NIET van belang wat gevonden wordt, maar het is van belang wat NIET gevonden wordt.

    In DE werd nabij een moskee een opslag met honderden aanvals geweren gevonden;schreven jullieeen jaar of 1,5 over.

  3. Net als de nazi’s die een voorloper van crystal meth massaal gebruikten; wordt dit spul gebruikt voor twee dingen: voor een langdurige aanval en voor genereren van geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here