De radicale linkse protesten van de Black Lives Matter-beweging worden in de VS steeds gewelddadiger en richten zich naast monumenten in toenemende mate tegen blanken en christenen. In de stad St. Louis in Missouri escaleren de protesten al dagenlang. Onder andere het monument van de Franse koning Lodewijk IX – de naamgever van de stad – is herhaaldelijk geschonden en besmeurd. Er was echter weerstand van de katholieke kant.

Katholieken beschermen monument en worden aangevallen

In de afgelopen dagen kwamen honderden katholieken bijeen om te bidden bij het monument en het te beschermen tegen vernielingen van demonstranten. Dat beviel blijkbaar de zwarte en linkse Marxisten van de Black Lives Matter-beweging niet. Want zoals te zien is op video’s, viel een gewelddadige menigte de vreedzame gelovigen aan die zichzelf niet verdedigden, schrijft Unser Mitteleuropa.

Met spuugaanvallen, houten latten, vuisten en zuurhoudende vloeistoffen viel een overweldigend aantal BLM-ers de oudere katholieken aan en schuwde het blind geweld niet.

  CEO van grote Amerikaanse verzekeringsmaatschappij zegt dat sterfte onder mensen tussen 18-64 met 40% is gestegen, en niet door Covid

Onlangs nog haalde St. Louis de internationale krantenkoppen omdat een echtpaar de  BLM-plunderaars met vuurwapens bedreiging van hun privé-eigendom verdreef nadat ze het waren binnengevallen en hen bedreigden. De complete mainstream media deinsden er natuurlijk niet voor terug om het blanke echtpaar, dat als enige hun huis en leven verdedigde, de schuld te geven van het incident.

Blanke jongens worden meedogenloos mishandeld door zwarten

Vorig artikel14 ton moslim terroristische harddrugs in beslag genomen in Italië
Volgend artikelAlgerijnse boten bestormen Sardinië: illegale migranten landen tussen badgasten.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. De gevolgen van marxisme! – De toekomst van Nederland – 30/06/2020

    ‘Ik heb een kort videoverhaal gemaakt dat geïnspireerd is door het boek van Aleksandr Solzjenitsyn – De Goelag Archipel. Het boek: De Goelag Archipel zou verplicht gelezen moeten worden, door iedere Nederlander. De reden dat ik eerst historische en later moderne voorbeelden gebruik, heeft te maken met het feit, dat men zichzelf dan beter visualiseren wat dit boek betekend in de huidige tijdsgeest.

    Zoals wij Nederlanders niet kunnen verwachten dat ons dit niet meer kan overkomen, zo kon de generatie van Aleksandr Solzjenitsyn dit ook niet geloven.’

    https://www.youtube.com/watch?v=YaMT65BB57I

  2. Ik denk dat de zogenaamde slaven als ze niet waren verkocht in de pot zouden zijn gegaan. Of ze zouden nu nog in boomhutten hebben gezeten als de blanken niet naar Afrika waren gegaan. En hadden ze dat maar niet gedaan. Dan had de huidige bevolking zelf kunnen profiteren van de rijkdom. Al denk ik wel dat net zoals nu maar enkele hier rijk van zouden worden en de rest als slaaf de bodem en mijnen ontginnen. Ik vraag mij af wanneer ze beter af zouden zijn. Maar dat valt toch niet uit te leggen omdat ze wat dat betreft flink achter lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in