45-jarige Italiaanse arts “in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid” valt dood neer na Pfizer’s Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook dood

4
Van links naar rechts: Gastro-enteroloog Mauro Valeriano D’Auria, verpleegster Elisabeth Durazzo, technicus chirurgische apparatuur Luigi Buttazzo en apothekeres Miriam Gabriela Godoy

De Italiaanse media hebben melding gemaakt van verschillende sterfgevallen onder jonge gezondheidswerkers in ziekenhuizen, kort nadat zij de experimentele Pfizer mRNA-Covid injecties hadden gekregen.

Mauro Valeriano D’Auria, een gastro-enteroloog in het Umberto I ziekenhuis in Nocera Inferiore, is naar verluidt op 24 januari 2021 overleden aan een hartaanval tijdens het tennissen.

Hij was naar verluidt “in de bloei van zijn leven, en in perfecte gezondheid”.

Hij had op zijn FaceBook-pagina opgeschept dat hij het “vaccin” voor Covid-19 had genomen en dat het volkomen veilig was. (Bron)

De 42-jarige Luigi Buttazzo, een technicus chirurgische apparatuur in het Tor Vergata ziekenhuis in Rome, werd naar verluidt dood aangetroffen in bed, volgens een rapport gepubliceerd op 27 januari 2021.

Hij had naar verluidt net de tweede dosis van de Pfizer mRNA injectie gekregen.

Een hartaanval wordt vermoed. (Bron)

Elisabeth Durazzo, een jonge dienstdoende verpleegster in het Fabrizio Spaziani ziekenhuis in Frosinone, zou plotseling in haar slaap aan een hartstilstand zijn overleden.

Haar ziekenhuis was een van de eerste ziekenhuizen in Lazio die tussen eind december en begin januari al hun zorgpersoneel verplichtten deel te nemen aan een massale inenting tegen Covid, met de experimentele Pfizer mRNA-Covid injectie.

Zij werd gevaccineerd op 13 januari 2021, en werd 10 dagen later dood aangetroffen bij haar zoontje. (Bron)

Zoals het inmiddels standaardprotocol is geworden bij de gezondheidsautoriteiten van de regeringen, wordt geen van deze drie sterfgevallen toegeschreven aan de Covid-19 injecties.

We worden verondersteld gewoon te geloven dat deze 3 jonge ziekenhuismedewerkers allemaal stierven aan een hartstilstand door “natuurlijke oorzaken”, ondanks geen vooraf bestaande aandoeningen, en dat dit niets te maken heeft met de experimentele Pfizer mRNA Covid-19 injecties die elk van hen kreeg.

Toegeven dat de experimentele Covid-mRNA injecties iets te maken zouden kunnen hebben met deze sterfgevallen zou slecht zijn voor de zaken en de ontwikkeling van deze nieuwe injecties ter waarde van miljarden dollars en de markt die zij hopen te ontwikkelen.

Apothekeres wordt gevaccineerd en sterft. Ausl [gezondheidsautoriteiten]: “Vaccin heeft er niets mee te maken” – Maar echt?

Een 49-jarige apothekeres, Miriam Gabriela Godoy, van Porto Corsini, een badplaats aan de Adriatische kust, is afgelopen woensdag overleden nadat zij het anti-Covid vaccin had gekregen, schrijft Secondopianonews.

Dit werd gemeld door de Resto del Carlino en Ravenna Notizia die verklaren hoe de vrouw aan een ziekte zou zijn overleden.

De apothekeres had op 14 januari een vaccinatie ondergaan. De volgende dag was zij naar de apotheek gegaan om te werken en voelde zich ziek. Zij werd met spoed naar het Bufalini ziekenhuis in Cesena vervoerd, waar zij enkele dagen later, op woensdag 20 januari, overleed.

Op de vrouw, die 4 kinderen achterlaat, werd geen autopsie verricht om de werkelijke doodsoorzaak vast te stellen.

Onder collega’s – schrijft de Carlino – heeft iemand zich de afgelopen dagen zorgen gemaakt omdat de vrouw onlangs het vaccin had gekregen en zich ziek voelde: Ausl preciseert in dit verband dat “er absoluut geen verband bestaat tussen het vaccin en wat de vrouw is overkomen”.

Maar echt? En hoe kunnen deze “deskundigen” Ausl dit laten beweren zonder enige autopsie te hebben verricht, en vervolgens bewijzen in handen hebben dat het niet het vaccin was dat de arme vrouw heeft gedood?

Een triest verhaal, zoals zovele andere, doorspekt met vele mysteries en omissies.

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

Vorig artikelPeiling: 64% van de Republikeinen zou de Republikeinse partij verlaten voor een nieuwe derde partij opgericht door Trump
Volgend artikelDe waanzin wordt nog waanzinniger: VK start mensenproeven met nepvaccins door AstraZeneca doses te mengen met Pfizer/BioNTech vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ik denk niet dat de claims het probleem zijn, immers de fabrikanten zijn niet / willen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de vervolgschade.

  Men is bang dat de vaccinatiebereidheid (wat toch al niet bijster groot is) tot een dieptepunt zal dalen en dat zou een World Reset in die wielen rijden

 2. Zoals met alles komt de waarheid altijd aan het licht ook dit de globale genocide dat door de joodse eltite word bestuurd zal zeker uitkomen…

 3. Nee hoor; er KUNNEN geen claims komen. Degenen die vaccinatie nemen, maken deel uit van een test groep; die testduurt tot december 2023.

  Maar die vaccinatie ruimt alle stommelingen op.
  Een dokter die vaccinatie neemt terwijl hij weet dat het effect heeftop zijn DNA en zware metalen bevat, had nooit dokter mogen zijn……

  Dan simpel: de vaccinatie is levensgevaarlijk; en na vaccinatie geen bescherming.
  Welk normaal denkend mens neemt dan vaccinatie??????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in