Soros’ NGO’s zullen binnenkort beslissen over de toelaatbaarheid van een staat

0
© Heinrich Böll Stiftung / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Het hoofd van de Russische Veiligheidsraad, Nikolai Patrushev, is ervan overtuigd dat organisaties van George Soros betrokken waren bij de Black Lives Matter-rellen na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd vorig jaar. Dit zijn dezelfde structuren die “kleur-revoluties ” over de hele wereld organiseren, zei hij. Soros en zijn trawanten creëren een systeem van criteria dat bepaalt of een staat “niet-ontvankelijk” wordt verklaard – met alle gevolgen van dien, zei Patrushev onlangs in een interview met het weekblad “Argumenti i Fakti“.

Strijd tegen NGO-dictaten

Binnenkort zou het Westen, op basis van aanbevelingen van NGO’s, sancties of militaire aanvallen tegen soevereine staten kunnen initiëren. Iets soortgelijks was gebeurd in Syrië, dat werd gebombardeerd op basis van “withelmrapporten”. Het vermijden van dit soort wetteloosheid, zo zei hij, is vandaag de dag een belangrijke taak voor soevereine staten die niet bereid zijn te leven volgens van buitenaf opgelegde regels. Soros en anderen hebben speciale belangstelling voor Rusland, zei Patrushev. De vijandigheid tegenover Rusland is vandaag dezelfde als honderd jaar geleden, en gaat gepaard met vele pogingen om het land zwart te maken, zei hij.

Schijndemocratieën EU en VS

Moskou heeft altijd gezien wat er in het Westen gebeurt: religieus gemotiveerde bloedbaden, de inquisitie, heksenjachten, de koloniale onderwerping van mensen en andere dingen die het Westen zich niet graag herinnert. Vandaag onderdrukken de EU en de VS met alle middelen afwijkende meningen en de burgerrechten van degenen die niet langer bereid zijn de “westerse waarden” te steunen – tegelijkertijd schilderen zij Rusland af als de grootste bedreiging voor vrijheid en tolerantie, zei Pertrushev, verwijzend naar hun gecoördineerde sancties.

  De vijf stappen van de NAVO om een land te controleren

In een reactie op de recente beschuldigingen van de Amerikaanse president Joe Biden zei hij: “Zijzelf, de Amerikaanse elites, zijn het land aan het destabiliseren. Ze flirten met sociale buitenstaanders die bedrijven beroven met nobele motieven”. Als voorbeeld noemde hij de aankondigingen van de Black Lives Matter-beweging om een eigen “George Floyd State” te creëren, waar blanken niet zouden worden toegelaten en waar lokale bendes de politietaken zouden overnemen, bericht Wochenblick.at.

Misplaatste waarden-moraal

In democratieën is het niet gebruikelijk dat nieuwe regeringsleiders, gewoon uit persoonlijke afkeer, alle wetten van de voorganger tenietdoen (Biden vs. Trump, red.). Democratieën chanteren andere soevereine staten niet, schenden het internationale recht niet, interveniëren niet oorlogszuchtig en leggen geen economische sancties op. Zij schenden ook de mensenrechten niet en beperken de vrijheid van meningsuiting in binnen- en buitenland niet. Zij maken geen gebruik van racisme in al zijn variaties om hun binnenlandse problemen op te lossen, en zij trekken geen extremisten en terroristen naar hun kant om geopolitieke redenen. Ze staan niet toe dat transnationale organisaties zich bemoeien met het regeringsbeleid en hun belangen aan hen opleggen en, veel erger nog, een legitieme regeringsleider verbannen van sociale media en netwerken (Trump blokkeren op Twitter, enz, red.).

De aankondigingen van het Witte Huis om de dialoog met Rusland te willen normaliseren worden gerespecteerd, zei Petrushev. Maar zij geloven liever in daden dan in woorden.

De laatste hoop van de globalisten: oorlog met Rusland

Vorig artikelZwembad gebiedt zwemmers onder water uit te ademen, niet naar anderen te kijken of met anderen te praten
Volgend artikelWeinig vraag: steeds meer Corona-vaccinatiecentra moeten sluiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in