Zweeds links-liberaal leerplan: 10-jarigen leren over fisting en anale seks op basisschool

4
5316
Via Twitter.

Het materiaal komt uit de brochure Seks en Trans van de Rijksverbond voor Seksuele Voorlichting (RFSU). De brochure informeert scholieren onder meer dat “anale seks meer genderneutraal kan aanvoelen omdat het anale onafhankelijk is van hoe iemands geslachtsdelen eruit zien”. Het geeft ook instructies over hoe je aan “fisting” doet.

“Dit materiaal van @RFSU wordt gebruikt om les te geven in klas 4 tot 6 op Storsjöskolan in Umeå. Gaat heel goed samen met de visie van de sociaal-democraten”.

Zie op Twitter.

Nadat het materiaal dit weekend voor ophef had gezorgd op social media, heeft de directrice van Storsjöskolan, Katarina Lundqvist, verklaard dat de brochure waarschijnlijk niet geschikt is voor jonge kinderen. Het kan echter wel relevant zijn voor iets oudere kinderen, denkt Lundqvist, bericht Aftonbladet .

Het materiaal komt uit de brochure Seks en Trans van de RFSU. De brochure informeert lagere school kinderen onder meer dat “anale seks meer genderneutraal kan aanvoelen omdat het anale onafhankelijk is van hoe iemands geslachtsdelen eruit zien”. Het geeft ook instructies over hoe je aan “fisting” doet, schrijft Samnytt.

Een van de scholen die de brochure heeft geadopteerd is de lagere school Storsjöskolan in Umeå, waar kinderen tussen 10 en 12 jaar oud leren. In sommige gevallen – wanneer kinderen op 6-jarige leeftijd naar school zijn gegaan – kunnen zij nog maar 9 jaar oud zijn. Het materiaal is verkrijgbaar bij de leerlingengezondheidsdienst, waar leerlingen terecht kunnen bij een counselor, schoolverpleegkundige, psycholoog of studie- en loopbaanbegeleider.

Katarina Lundqvist, de directrice van de school, vertelt aan Aftonbladet dat zij de brochure niet zelf had doorgenomen en dat zij er zelfs niet van op de hoogte was dat deze op de school verkrijgbaar was. Wanneer zij paragrafen laat voorlezen, geeft zij toe dat deze waarschijnlijk niet geschikt zijn voor jongere leerlingen. Ze zal de zaak nu onderzoeken.

De aanklacht: moslimmigranten duwden een stok in de anus van de zweedse jongen

Het boekje is in 2015 gepubliceerd en wordt gesteund door het Zweeds Nationaal Erfgoedfonds. De RFSU verklaart dat het niet gericht is op kinderen en jongeren en geen schoolmateriaal is.

Shokrallah verkrachtte 13-jarig meisje tot ze uit haar vagina begon te bloeden – districtsrechtbank: “Geen ernstig misdrijf”

Vorig artikelVaccinatieflop: van de 3000 kwamen er slechts 58 voor vaccinatie opdagen -vaccinatiecentrum werd weer gesloten
Volgend artikelPas op voor Covid PCR-tests en de meedogenloze “Vaccineer Vaccineer Vaccineer”-campagne
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Doet me denken aan het jongetje waarmee ik van school naar huis liep toen we 6 waren. Elke dag vroeg hij jammerend wat ik mooier vond, de “poepert of de plassert” waarna hij uitlegde dat de poepert mooier was omdat “iedereen die hetzelfde heeft”. Hij bedoelde natuurlijk de anus en de mannelijke en vrouwelijke genitaliën. Als ik niet 6 was geweest had ik hem gevraagd wat de functionaliteit van de poepert is. En waarom hij zo’n hekel aan de genitaliën had. Ja, hij werd inderdaad homo later. Kennelijk gaat het deze onderwijzers niet om de voortplanting, maar alleen om hedonistisch gedrag – aannemelijk voor zowel jongens als meisjes, want discriminatie mag niet he. Wat zou hier het achterliggend indoctrinatie programma voor zijn? Weg met het piemeltje, weg met het poesje, en hier met die anus? Wat zal het gaan stinken. Of wacht even.. mag het piemeltje dan nog wel blijven?? Ik schud in elk geval geen handen meer.

  2. Ook de tekeningen in NL: altijd is een van de twee een neger. Moeten we een omgekeerde evolutie starten? Terug naar de apen? En waarom zijn die oude films van de äpen planeet”plotseling weer populair?

    Ach ja, de fluchtelingen moeten zich kunnen identificeren met iets..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in