De EU wil in 2022 voor elke burger 4 mRNA-injecties kopen – Waarom?

3
4431
© Freepik

Later op woensdag zei de voorzitter van de Europese Commissie dat de EU in gesprek was met Pfizer en BioNTech voor een nieuw contract voor 1,8 miljard doses, een bevestiging van een Reuters-rapport van vorige week. “We moeten ons concentreren op technologieën die hun waarde hebben bewezen. mRNA-vaccins zijn daar een duidelijk voorbeeld van,” voegde zij eraan toe, schrijft Business Standard.

In het hierboven gelinkte artikel van Business Insider hebben ze het over “de volgende stadia van de pandemie”.

Er zijn 448 miljoen mensen in de EU. Waarom zou ieder van hen, ongeacht zijn leeftijd, in hemelsnaam 4 vaccinaties nodig hebben in 2022 nadat hij dit jaar volledig is gevaccineerd?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Groen licht voor medische apartheid in Europa – COVID-19 vaccinpaspoorten worden tegen de zomer geproduceerd

Vorig artikelPas op voor Covid PCR-tests en de meedogenloze “Vaccineer Vaccineer Vaccineer”-campagne
Volgend artikelDe lelijke waarheid over de Covid-19 lockdowns – “We zijn tegen een afgrond geduwd, zullen we er vanaf geduwd worden of zullen we terugduwen?”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in