Argenteuil: “We verbranden de kerk van de kafirs”

4

“Oorlog gelijkende Ramadan rellen in het noorden van Parijs”. Sabri Choubi, 18 jaar, kwam om het leven bij een motorongeluk waarvan sommige moslims de politie de schuld geven. Zodra het nieuws van het ongeluk werd vrijgegeven, circuleerden er vijandige berichten over de politie op de sociale media.

Dit is de klassieke manier waarop een moslimopstand begint, en het is de politiek correcte angst van de politie wat hun nutteloze gedrag ten opzichte van geïmmigreerde misdaden verklaart. Het buskruit mag niet exploderen, het gevolg is dat de laffe Franse politieke orde van bovenaf het probleem door de vingers ziet.

Er braken grote rellen uit in Argenteuil ten noordwesten van het centrum van Parijs. Meer video’s hier. Ook een beetje meer westelijk waren er rellen: Violence’s urbaines à Sartrouville cette nuit.

Op Facebook: “On va brûler l’église, on va se faire l’église, les pd, les kouffars, ici c’est Bagdad !

Franse politie bevolen ‘terughoudendheid’ te betrachten in migrantengebieden tijdens de Ramadan

  Nieuwe brief aan Macron: "De burgeroorlog komt eraan, en dat weet u heel goed"
Vorig artikelCollisie deugmens versus realiteit: Asielzoekers verwoesten huurwoning – maar de overheid vergoedt niets
Volgend artikelZweden: Bezorgdheid voor toenemende misdaad wanneer vluchtelingenfamilies worden tegengehouden om op vakantie te gaan in hun thuisland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ja, planeet van de Apen is er niks bij. Ik merk dat moslimvuilnis meer en meer “lef” krijgt. Wellicht breken er (hopelijk) binnenkort echte rellen uit, zodat het Vreemdelingen legioen wordt ingezet om de “no-go”zones op te schonen en het vuilnis te deporteren.

  Maar zolang de gerontofiel aan de macht is, heeft het volk een vijand aan de top.

 2. Macron weet écht niet meer wat hij moet doen, zit met z’n handen in ‘t haar en krijgt plm. dagelijks op z’n donder van z’n minnares t.w. Zijn grandmère ! Wél € 500 miljard willen hebben van de EUSSR teneinde de zuid-europese landen, incl. Frankrijk, te helpen maar nog niet in staat zijn eigen land schoon én veilig te maken/houden. Smerig kereltje, die Macron !

 3. De enige oplossing: met scherp schieten op dat tuig. Doen.Een keer, en als de apen hetrisico zien gedragen ze zich

  Tweede methode: die rellers omsingelen arresteren en met hun hele familie binnen 24 uur deporteren.
  Dat zou een klusje zijn voor het leger.
  Ruimt ook lekker op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in