Argenteuil: “We verbranden de kerk van de kafirs”

4
658

“Oorlog gelijkende Ramadan rellen in het noorden van Parijs”. Sabri Choubi, 18 jaar, kwam om het leven bij een motorongeluk waarvan sommige moslims de politie de schuld geven. Zodra het nieuws van het ongeluk werd vrijgegeven, circuleerden er vijandige berichten over de politie op de sociale media.

Dit is de klassieke manier waarop een moslimopstand begint, en het is de politiek correcte angst van de politie wat hun nutteloze gedrag ten opzichte van geïmmigreerde misdaden verklaart. Het buskruit mag niet exploderen, het gevolg is dat de laffe Franse politieke orde van bovenaf het probleem door de vingers ziet.

Er braken grote rellen uit in Argenteuil ten noordwesten van het centrum van Parijs. Meer video’s hier. Ook een beetje meer westelijk waren er rellen: Violence’s urbaines à Sartrouville cette nuit.

Op Facebook: “On va brûler l’église, on va se faire l’église, les pd, les kouffars, ici c’est Bagdad !

Franse politie bevolen ‘terughoudendheid’ te betrachten in migrantengebieden tijdens de Ramadan

Aanhoudende gigantische demonstraties tegen vaccinatiepassen - derde weekend op rij

4 REACTIES

 1. Ja, planeet van de Apen is er niks bij. Ik merk dat moslimvuilnis meer en meer “lef” krijgt. Wellicht breken er (hopelijk) binnenkort echte rellen uit, zodat het Vreemdelingen legioen wordt ingezet om de “no-go”zones op te schonen en het vuilnis te deporteren.

  Maar zolang de gerontofiel aan de macht is, heeft het volk een vijand aan de top.

 2. Macron weet écht niet meer wat hij moet doen, zit met z’n handen in ‘t haar en krijgt plm. dagelijks op z’n donder van z’n minnares t.w. Zijn grandmère ! Wél € 500 miljard willen hebben van de EUSSR teneinde de zuid-europese landen, incl. Frankrijk, te helpen maar nog niet in staat zijn eigen land schoon én veilig te maken/houden. Smerig kereltje, die Macron !

 3. De enige oplossing: met scherp schieten op dat tuig. Doen.Een keer, en als de apen hetrisico zien gedragen ze zich

  Tweede methode: die rellers omsingelen arresteren en met hun hele familie binnen 24 uur deporteren.
  Dat zou een klusje zijn voor het leger.
  Ruimt ook lekker op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here