Verschillende politieke partijen in Denemarken willen nu hun grenzen openstellen voor Duitsers en Noren, maar niet voor Zweden. Zweden wordt beschouwd als een land met een te groot aantal Corona-geïnfecteerden.

in Denemarken zijn verschillende politieke partijen overeengekomen dat Noorse en Duitse toeristen het land moeten kunnen binnenkomen. Toerisme is noodzakelijk voor de samenleving, is het idee, schrijft DR.

Ze willen echter een verschil maken in toeristen, afhankelijk van het land waar ze vandaan komen. Noorwegen en Duitsland hebben ongeveer hetzelfde infectierisico als Denemarken, maar in Zweden is de situatie anders. Daarom kunnen de Zweden aan hun kant van de zeestraat blijven. Dat is de mening van Jakob Ellemann-Jensen, de leider van de oppositiepartij Venstre, die in de DR schrijft.

Als het voor de volksgezondheid niet te rechtvaardigen is om de grens met Zweden te openen, kunnen de Zweden blijven waar ze zijn, maar de Duitsers kunnen hier komen, zegt hij.

Maar tot nu toe is de houding van de Deense regering dat de grenzen tegelijkertijd voor alle buurlanden moeten worden opengesteld. Dit is waar de kritische partijen falen. Hoe sneller toeristen kunnen worden verwelkomd, hoe beter het is voor de economie. Noorwegen en Duitsland zouden niet moeten wachten op Zweden, dat met zijn afwijkende Corona-strategie de controle over Covid-19 ontbeert en vele malen meer Coronadoden telt dan alle andere Scandinavische landen samen, is men van mening.

Infectiearts beschuldigt Zweedse regering van doodslag

Hong Kong politie extreme methode: Corona-ambush

1 REACTIE

  1. En zoals steeds, word er door de linkse landverraders, met geen woord gerept, over het feit, dat geen enkel ” regime” de verifieerbare genetische code, foto of isolaat van dit onzichtbare virus, kan laten zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here