“Voor de komende maanden is het belangrijkste repatriëring, repatriëring en meer repatriëring”, verklaarde de populaire Duitse ‘Kanselier voor Hervestiging’ energiek. Veel asiel- en schatzoekers hebben dit volledig verkeerd begrepen.

Telefoontje naar de Libanese luchtvaartmaatschappij Nakhal, die een nummer in Berlijn op haar website heeft, en het reisbureau Al-Outom in Berlin-Neukölln. De verslaggever legt uit dat hij naar zijn land van herkomst wil reizen, hoewel dat volgens de asielwetgeving niet is toegestaan. Antwoord van een medewerker: “Geen probleem. U heeft alleen Syrisch paspoort nodig, of een ‘overgangsticket’ bij de Syrische ambassade vragen. Wij zorgen voor de rest”.Waarschijnlijk ook als gevolg van aanzienlijke integratie- en communicatietekorten in het slaapland van het sociale stelsel. Het land waar de grenzen open staan als schuurpoorten en alle archaïsche cultuurverrijkers naar eigen wens en stemming in en uit kunnen reizen, want Duitsland heeft elk talent nodig. Wij hebben al bij verschillende gelegenheden verslag uitgebracht over lange vakantiereizen van asielzoekers, over de “die voor het geweld in hun eigen land zijn gevluchten”, over “welke dan ook getolereerde”, en over criminele en illegale migranten die graag reizen. Zoals nu de BILD, het voormalige mediale speerpunt van de beweging ‘Refugees welcome!’, in detail bericht, zijn er Duitsland veel mogelijkheden voor een comfortabele toegang tot Syrië, bijv. via Libanon, Iran of Turkije:

Als men dan over de juiste ‘documenten’ beschikt, krijgen de reislustigen in Libanon een uitzonderingsvergunning voor toegang tot Syrië: “Een bus haalt u rechtstreeks van de luchthaven in Beiroet op en brengt u over de grens”, legt een medewerker van het reisbureau uit. Kosten voor de thuisvakantie: zo’n 800 euro – inclusief vlucht, busreis, documenten en steekpenningen – rapporteert BILD, over de goed georganiseerde vakantieplanning voor de asielzoekers die bescherming en onderdak zochten, schrijft het Duitse nieuwsblog PI-News.

Alleen al in de Duitse stad Keulen 454 Covid-19 geïnfecteerden na volledige vaccinatie

Ontspanning, recreatie en “rust van Duitsland”

In de sociale media doen veel Syriërs enthousiast verslag van de mooie reizen naar het thuisland. Zo schreef de ZEIT und Freitag blogger en “voorbeeld-migrant” Aras Bacho, 20, veroordeeld voor seksuele intimidatie, op Twitter:

Twee weken geleden zijn zes Syriërs die ik ken op vakantie geweest in Syrië om hun familieleden te bezoeken en wat rust te nemen, vooral van Duitsland. Je mist je thuisland en het is inmiddels doodgewoon dat Syriërs dat doen!

BILD citeert andere ‘vluchtelingen’ die al meerdere malen naar Syrië en terug zijn gevlogen: “Ik ben twee maanden gebleven, heb vakantie gevierd”, legt ene Gina uit:

Ik heb mijn drie kinderen bezocht. Ik zou het zo opnieuw doen, zelfs als ik mijn verblijfsvergunning zou verliezen.

Ik vloog naar Turkije, stak de grens over naar de Syrische stad Qamishli… Ik heb de Duitse autoriteiten niet ingelicht omdat ik bang was dat mijn asielrecht zou worden ingetrokken.

Repatriëring na repatriëring

Met de (eigenlijk verloren) Syrische identiteitspapieren keren ze terug naar het doorvoerland Libanon of Turkije, van daaruit met de Duitse asielpapieren weer terug naar Duitsland. Als de identiteitspapieren in Syrië zijn gestempeld, kunnen ze  bijv. via Denemarken weer binnenkomen en aan de grens zelfs nogmaals beweren dat ze hun reisdocumenten zijn kwijtgeraakt. Het Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) is uiteraard op de hoogte van deze ’thuislandvakanties’, maar kent de exacte aantallen niet.

Een woordvoerster van het Arbeidsbureau bevestigt dat er gevallen zijn waarin asielzoekers “tijdelijk voor vakantiedoeleinden terugkeren naar het land van waaruit zij officieel zijn gevlucht”, bijvoorbeeld naar Syrië, Irak, Iran, Eritrea, Afghanistan of Libanon – waarna zij naar Duitsland terugkeren. Officiële cijfers zouden echter niet beschikbaar zijn. “We hebben geen evaluatie of statistieken over dit onderwerp, dus we hebben geen informatie”. Volgens rapporten probeert het Bureau voor Migratie en Vluchtelingen sinds 2016 een overzicht te krijgen.

"Koop niet van de ongevaccineerden" Angstaanjagende slogan in Duitsland

Volgens het BAMF mag een vluchteling zich “vrij verplaatsen” zodra hij een verblijfsvergunning krijgt en niet meer “getolereerd” is. Dit betekent dat hij/zij ook intensief kan reizen – behalve natuurlijk naar het “voormalige vaderland”, dat hem/haar in louter theoretische termen intensief met dood en marteling bedreigt, maar dat hij/zij theoretisch dan een visum voor het betreffende land zou moeten aanvragen.

Als de asielzoeker bijvoorbeeld Hartz IV (Duitse ziektewet) krijgt, moet hij/zij, zijn/haar arbeidsbureau in theorie informeren en mag de reis niet langer dan drie weken duren. Bovendien krijgen asielzoekers met erkenning of subsidiaire bescherming in de administratieve theorie “de identiteitspapieren van hun land van herkomst terug”. In principe zou dit hen ook in staat stellen om te reizen, maar natuurlijk niet naar het ‘gevaarlijke’ land waaruit zij ‘gevlucht’ waren.

Het BAMF heeft zijn interne beleid voor Syrië als onderdeel van zijn lopende evaluatie in maart geactualiseerd, zij het met goede reden door de reguliere media genegeerd: “Men kan niet langer een landelijk gewapend conflict verwachten. Gevechtsacties bestaan slechts in enkele gebieden”.

Beste Syriërs, Irakezen, etc…: Jullie vrouwen hebben de oorlog gewonnen (zoals de Deutsche Welle trots meldde) – tijd om eindelijk terug te keren naar huis en uw land weer op te bouwen!

Seehofer ” spreekt” over deportaties

De WeLT am Sonntag betitelt zijn krantenkoppen onbedoeld komisch: “Seehofer spreekt over deportaties voor Syrische vakantiegangers”.

En citeert Vollhorst Drehhofer: “Een Syrische vluchteling die regelmatig op vakantie gaat in Syrië kan niet serieus beweren dat hij vervolgd wordt in Syrië. Dan moeten wij zijn vluchtelingenstatus intrekken”.

Let op de nadruk op “regelmatig”! Samen met migratie-dwepers sprak Seehofer zich vrijdag uit voor een “door de staat georganiseerde reddingsdienst voor migranten” (georganiseerde mensensmokkelboten op kosten van de belastingbetalers). Seehofer had uitzonderlijk veel gelijk met het citeren van de PI-NEWS-term “asieltoerisme”, waarvoor de Groenen hem beschuldigden van “het bevorderen van de brutalisering van de politieke cultuur”

Globalisme valse gezicht

Je slaat stijl achterover.

Gemeente wint: Duitse gepensioneerde moet zijn huis verlaten voor asielzoekers

Vorig artikelWie Klimaatbescherming zegt, moet ook Overbevolking zeggen
Volgend artikelFranse vrouwen brengen hulde aan de vermoorde Zweedse tiener Tommie Lindh die een verkrachting stopte
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Dit soort vakanties van “vluchtelingen” is toch niets nieuws ?
    Enkele jaren geleden deden in Nederland verblijvende Somaliërs hetzelfde.
    Ze kwamen fris en fruitig weer terug om verder te vreten vanuit onze honingpotten.

  2. Ja en met of zonder die vreselijke corona ziektes want wat niet bestaat kan je ook niet krijgen is een gezegde maar de schapen hier zullen klappen gaan krijgen in Duitsland worden de gepensioneerde uit huis geplaats om dieven en criminelen uit de zogenaamd oorlogslanden hier van hun verdiend geld te laten vreten en dat gaat hier niet gebeuren nee want het is al jaren aan de gang en nu maar hopen dat al dat volk wat op Rutte heeft gestemd als eerste uit hun huis gezet zullen worden en zelf vind ik dat zij ook hun pensioen af genomen moet worden.

  3. Allereerst vluchtelingen zijn geen mensen maar daders ze verminken hun kinderen en opa verkracht ze en verkoop ze dan, en wij als volk geven hun ook nog geld om naar het land te gaan waar het zo onveilig zou zijn ja ze krijgen vakantie geld om de zogenaamde moordenaars op te zoeken wat zijn wij toch goed volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in