Blanke boeren werden geconfronteerd door tegendemonstranten van de linkse EFF in verband met de rechtszaak tegen twee moordenaars in Senekal, in het oostelijke deel van de provincie Vrijstaat in Zuid-Afrika. Er was onrust op de plek, meldt Ruptly.

Begin oktober werd de 21-jarige Brendin Horner op beestachtige wijze vermoord in een boerderijmoord in Zuid-Afrika, waar Fontnieuws eerder over heeft geschreven. Hij werd gevonden met een touw om zijn nek gebonden aan een paal.

Tijdens het proces verleden week tegen de twee verdachte daders, de 32-jarige Sekwetje Isaiah Mahlamba en de 44-jarige Sekola Piet Matlaletsa, bestormden men het gerechtsgebouw en eisten dat de daders aan hen werden overgelaten.

De boeren waren bijeengekomen om te protesteren tegen het wrede geweld. Tegelijkertijd had de anti-blanke linkse partij Economic Freedom Fighters, EFF, tegendemonstranten verzameld.

De video laat zien hoe de groep danst en zingt.

EFF werd opgericht door Julius Malema, voormalig voorzitter van de jeugdbond African National Congress, nadat hij in 2012 uit het ANC werd gezet.

“Ik kan ’s nachts niet slapen. Ik wil geen moorden meer zien. Het zijn wrede terroristische aanslagen. Het zijn geen normale misdaden”, zegt een blanke demonstrant.

Gruwelijke boerderijmoord in Zuid-Afrika – familie opgehangen in bomen

  Door de media verzwegen: zwarte racisten vermoorden duizenden blanke boeren in Zuid-Afrika
Vorig artikelJoe Biden omgekocht door de Chinezen
Volgend artikelGroot-Brittannië lanceert munt ter ere van de “diversiteit”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Álle blanken zouden Afrika moeten verlaten, zodat de inboorlingen het zelf kunnen doen : voor voedsel zorgen, onderwijs en zorg regelen enz. enz. Ik verwacht dat de negers daartoe niet in staat zullen zijn, het enige dat zij beheersen is : als een stelletje volslagen idioten gaan staan dansen als er iemand is vermoord.
  Laat die negers verrekken aldaar.

 2. De grootste fout die de blanken–en de media- maakten, was Mandela verheerlijken als een vrijheidsstrijder. Hij was een terrorist, zat in de bajes omdat ie een kerk had opgeblazen met 32 doden.

  Note: de oorspronkelijke inwonders werden afgeslacht NIET door de nederlanders, maardoor de Zulu’s (ANC)

  In Zimbabwe: zelfde; eerstwaren ze de graanschuur van Afrika,(door blanke boeren) blanken vermoord/verjaagd, nu honger en nu bedelen ze om de blanken terug te krijgen.
  Werkt niet.
  Laat ze maar lekker verhongeren; alles heeft zijn prijs.

  Diekant gaat ZA ook op;ze redden het tijdelijk door infrastructuur aanChina te verkopen,en denken dat ze die net zo kunnen behandelen.
  Dan gaan ze uitvinden, dat China heleboel soldaatjes heeft die terugschieten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in