Joe Biden omgekocht door de Chinezen

1

“Er waren geen miljoenen in China voor de corrupte Bidens, maar miljarden”. Burisma was slechts een kleine bijzaak. Hunter Biden is een bijzaak. Dit gaat over de corrupte broers Joe Biden en James Biden en hun langdurige banden met de Chinese Communistische Partij. Bannon weet veel over China, onder andere hoe ze buitenlandse staatshoofden omkopen – door middel van een onbeduidend familielid, vrouwen, honey trapping, etc. te doorlopen. Biden’s commentaar op CBN vanavond was slechts een zure snauw van vijf seconden, maar geen ontkenning. Een korte snelle update.

De Amerikaanse verkiezingscampagne wordt steeds wilder en eigenaardiger, en er zitten nog duizenden bestanden in de laptop van Hunter Biden, en nog twee en een halve week tot de verkiezingen om ze te laten sijpelen. De Amerikaanse politiek is ziek, en als iemand nog twijfelt aan wie de ziekste is, dan kan ik u beloven dat we dat allemaal de komende weken zullen ontdekken.

Wat Trump nu bij de verkiezingen moet doen, is achter de strot van Facebook en Twitter gaan, anders kan hij verliezen, ook al geloof ik er minder in dan voorheen. 90 procent van de mainstream media is eigendom van Biden-globalisten en schrijft politieke hoerenjournalistiek, social media staat absoluut centraal bij Trump. Voor de Chinese Communistische Partij zijn social media belangrijke instrumenten in hun onderdrukking, en Facebook en Twitter hebben net zoveel eergevoel als de hoer van Babylon.

Nederlandse mainstream journalisten lijken vastbesloten om Joe Biden te ontzien en het laatste grammetje respect voor de hoerenjournalistiek weg te blazen. Voorlopig dan nog, daarna zullen ze hem laten vallen als een baksteen. Misschien niet in de verkiezingscampagne, maar in ieder geval kort daarna, want hierdoor zal Biden de komende weken ten val komen, wanneer de mainstream media de geschiedenis niet langer kan onderdrukken.

  De irrelevantie van Biden's seniliteit

De New York Post is eigendom van Rupert Murdoch, en men kan rekenen op zijn advocaten die de laptopverhalen voor publicatie goedkeuren. Biden zou hen kunnen aanklagen, maar zelfs zijn campagnestaf ontkent niet dat die e-mails echt zijn. Nederlandse journalisten verduisteren en verdraaien dit grote drama, terwijl ze denken dat de Nederlanders hun hoofd moeten vullen met seksisme, klimaat, Corona en dan nog wat meer links-liberale genuskwats en blankschuldgevoel. Zijn we echt zo infantiel, dubieus en provinciaal? Kijk een uurtje naar een talkshow en uw antwoord is “ja”.

Zie ook Biden’s reuzenformaat teleprompter op een bijeenkomst in Michigan, waar hij zijn linkse mantra uitkraamt, en werd uitgejouwd met een autotoeter (Trump verzamelde gigantische veel bondgenoten in Georgia en Florida). Luister ook naar Bannon’s War Room: Pandemic Ep 441. – Laatste NY-post: Text messages show raw and intimate exchange between Joe and Hunter Biden.

De Chinezen zullen fortuinen maken met Covid-19, en Europa zal verder achterblijven – mede door de klimaatzwendel, die China compleet overslaat.

Man die de laptop van Hunter Biden had, zegt dat er nog meer komt, inclusief illegale inhoud

Vorig artikelYouTube censureert video’s die de aanpak van het Coronavirus in twijfel trekken
Volgend artikelZwarten dansen na recente boerderijmoord in Zuid-Afrika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De linkse media hier toetert dat het complot theorieën zijn. Maar kijk naar het verloop het afgelopen jaar. Ik kom tot de eenvoudige conclusie dat het virus bewust is verspreid door die Chinezen om hun economie die ging wankelen op te krikken. Anders zou die geniepig lachende Xi vallen. En dat er zo weinig besmettingen in China zijn kan twee dingen betekenen. Of ze liegen of ze hadden de bevolking allang antistoffen ingespoten. China is een dictatuur die overal iets in kan stoppen zonder dat de bevolking het door heeft. Daarom snap ik Trump niet. Ik had die Chinezen het land uit gerot en de industrie weer groot gemaakt. Eigenlijk moet de hele wereld dat doen en in ieder geval die miljarden claimen die en land kwijt is geraakt door het virus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in