Een 21-jarige man werd op wrede wijze vermoord in een nieuwe plaasmoord in Zuid-Afrika. Hij werd gevonden met een touw om zijn nek vastgebonden aan een paal, meldt TimesLIVE.

Het was op vrijdagochtend dat de 21-jarige Brendin Horner op beestachtige wijze vermoord werd gevonden in de provincie Vrijstaat in Zuid-Afrika.

Hij werkte als manager op een boerderij in de stad Paul Roux.

Volgens de politie werd Horner aangevallen door een onbekend aantal daders toen hij op weg naar huis was van de boerderij van zijn vader op donderdag om 19.00 uur. Om 22.00 uur zocht de familie hem op, maar vond hem niet en kon hem niet telefonisch bereiken.

Hij werd uiteindelijk door zijn vriendin en vader in een veld gevonden.

“Hij werd ter plaatse doodverklaard met verwondingen aan zijn hoofd en gezicht. Hij was met een touw om zijn nek aan een paal was vastgebonden. Een “mes werd in beslag genomen op de plaats delict”, zegt politiewoordvoerder Brig Motantsi Makhele aan TimesLIVE.

SA Updates schrijft dat op de 21-jarige meerdere keren is ingestoken.

De auto van het slachtoffer werd later ook gevonden, vol met bloedvlekken.

Het motief voor de moord is onbekend. Er is nog geen verdachte gearresteerd.

Gruwelijke boerderijmoord in Zuid-Afrika – familie opgehangen in bomen

  Chaos in Zuid-Afrika vergeleken met "The Walking Dead"
Vorig artikelOrbán: De EU heeft het bij het verkeerde eind – “immigratie moet worden gestopt, niet gecontroleerd”
Volgend artikelHet is tijd voor de deugmensen om de handen uit de mouwen steken, hun huizen te openen en uit eigen zak te betalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat doen de volgelingen van Mandela, de “zielepoot”; de Zulu’s. En als straks de honger komt, gaan de linksen in NL weer millioenen hulp sturen.

    Laat ze in EU maar eens denken vlgs de wetten van vrije markt. Zelf misere veroorzaken–zelf verekken.
    Ik zal niet treurenom die gasten in Zimbabwe, Zuid Afrika en andere afrikaanse landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in