Een 21-jarige man werd op wrede wijze vermoord in een nieuwe plaasmoord in Zuid-Afrika. Hij werd gevonden met een touw om zijn nek vastgebonden aan een paal, meldt TimesLIVE.

Het was op vrijdagochtend dat de 21-jarige Brendin Horner op beestachtige wijze vermoord werd gevonden in de provincie Vrijstaat in Zuid-Afrika.

Hij werkte als manager op een boerderij in de stad Paul Roux.

Volgens de politie werd Horner aangevallen door een onbekend aantal daders toen hij op weg naar huis was van de boerderij van zijn vader op donderdag om 19.00 uur. Om 22.00 uur zocht de familie hem op, maar vond hem niet en kon hem niet telefonisch bereiken.

Hij werd uiteindelijk door zijn vriendin en vader in een veld gevonden.

“Hij werd ter plaatse doodverklaard met verwondingen aan zijn hoofd en gezicht. Hij was met een touw om zijn nek aan een paal was vastgebonden. Een “mes werd in beslag genomen op de plaats delict”, zegt politiewoordvoerder Brig Motantsi Makhele aan TimesLIVE.

SA Updates schrijft dat op de 21-jarige meerdere keren is ingestoken.

De auto van het slachtoffer werd later ook gevonden, vol met bloedvlekken.

Het motief voor de moord is onbekend. Er is nog geen verdachte gearresteerd.

Gruwelijke boerderijmoord in Zuid-Afrika – familie opgehangen in bomen

Het Hooggerechtshof van Zuid-Afrika heeft Afrikaanse politici vrijgesproken van het aanzetten tot het doden van blanke Zuid-Afrikanen

2 REACTIES

  1. Dat doen de volgelingen van Mandela, de “zielepoot”; de Zulu’s. En als straks de honger komt, gaan de linksen in NL weer millioenen hulp sturen.

    Laat ze in EU maar eens denken vlgs de wetten van vrije markt. Zelf misere veroorzaken–zelf verekken.
    Ik zal niet treurenom die gasten in Zimbabwe, Zuid Afrika en andere afrikaanse landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here