© Johnnyhurst / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Twee ouders en hun dochter zijn zondag op hun boerderij in Zuid-Afrika op gruwelijke wijze aangevallen. Ze werden daarna meegenomen, vermoord en de politie heeft nu alle lichamen gevonden.

Sinds de sociaal-democratische partij ANC, die tot 2008 door de Verenigde Staten als terroristisch werd bestempeld, in 1994 de politieke macht in Zuid-Afrika heeft overgenomen, hebben er duizenden wrede moorden op blanke boeren plaatsgevonden in het land.

Familieleden omschrijven de moorden – die in de westerse mainstream media zelden worden opgemerkt – als racistisch, vanwege het marteling gelijkende geweld en omdat er vaak niets wordt gestolen in verband met de misdaden. Een andere dergelijke aanslag heeft nu plaatsgevonden in Hartswater in de Noord-Kaap provincie. Daar werden Danie en Breggie Brand en een van hun dochters in hun huis aangevallen.

Volgens Newzroom is de boerderijmoord de “meest wrede” in het gebied tot nu toe met “overal bloed” op de plaats delict. Het lichaam van de dochter werd vervolgens gevonden op een grasveld, terwijl de moeder en vader volgens verschillende mediabronnen in een boom waren opgehangen.

Vier mannen en een vrouw zijn gearresteerd. Ze worden verdacht van moord, ontvoering en beroving. Ze zijn respectievelijk 18, 19, 20, 36 en 42 jaar oud. Volgens TimesLIVE, de op één na grootste online krant van Zuid-Afrika, zei een van de verdachten dat “de lichamen aan een boom in het veld hingen”. De Daily Mail schrijft dat de ouders “dood zijn opgehangen aan een boom” in de buurt van de plaats waar het lichaam van de dochter is gedumpt. Het lichaam van de dochter moet er “extreem” slecht aan toe zijn geweest toen het door de politiedrone werd gevonden.

Uit protest tegen de brute moord hebben de mensen van Hartswater een kilometerslange karavaan uitgevoerd.

Door de media verzwegen: zwarte racisten vermoorden duizenden blanke boeren in Zuid-Afrika

Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagen

6 REACTIES

 1. Heb je chimpansees wel eens soortgenoten zien aanvallen en in stukken rukken. Wie zegt dan dat deze figuren niet op apen lijken.

 2. Ik hoor of zie nog steeds helemaal niks van dat linkse schorem.
  Zo had je daar “vroeger” voor : Jan Pronk en Aad Kosto en ene Duivendak.
  Ze hebben kennelijk hun doel bereikt.

 3. Het laatste dat ik er van heb gehoord van iemand die daar leeft, “wij maken milities klaar.
  Wij maken ons klaar ,niet om te overleven maar om te sterven.
  Je schrikt als je dat hoort ,die gasten weten dat ze geen hulp meer gaan krijgen en dat de zwarten in de meerderheid zijn.
  Maar als je op FB of iets dergelijks er de aandacht wil op vestigen dat worden de berichten weggeveegd.
  Ik heb het zelf geprobeerd ,dus niet lullen dat het niet zo is .
  Er is een genocide op blanke Christelijke mensen aan de gang en de media ZWIJGT .

  • Zo als je al schrijft, “,die gasten weten dat ze geen hulp meer gaan krijgen en dat de zwarten in de meerderheid zijn.”

   Als ik daar zou wonen als blanke, dan pakten ik mijn koffers en stapte in de auto een grens over.
   Aan je bezittingen heb je niks als ze je familie en jouw afslachten.
   Geen blanke die jouw boerderij gaat over nemen.
   Je weet dat je een keer aan beurt bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here