Screenshot Twitter

De golf van moorden op blanke boeren in Zuid-Afrika gaat door. Sinds de zwarten aan de macht zijn gekomen, leven de blanken in een soort extreem omgekeerde apartheid. Maar ze willen niet langer vogelvrij zijn. Na de dood van een 21-jarige boer verweren de blanken in Zuid-Afrika zich nu voor het eerst.

Op 2 oktober werd de 21-jarige Brendin Horner in Senekal, Zuid-Afrika, gemarteld en vermoord door zwarten. Nadat hij ’s avonds de boerderij verliet en uren later niet meer thuiskwam, waarschuwden zijn ouders de politie.

Moordenaars: Twee zwarten

Brendin Horner via YT

Alle hulp kwam te laat. De politie kon alleen nog maar het stoffelijk overschot van de doodgemartelde 21-jarige vinden. Hij was met een touw om zijn nek aan een paal gebonden en had ernstige verwondingen aan zijn gezicht, waaruit blijkt dat hij door zijn beulen was gemarteld. Er werd ook een mes gevonden op de plaats van het misdrijf. De politie arresteerde later twee zwarte mannen van 34 en 43 jaar als de moordenaars van Brendin Horner.

“Genoeg is genoeg” – Blanke weerstand

Op 6 oktober vond het eerste proces tegen de vermeende moordenaars van de 21-jarige boer plaats. Honderden boze blanken verzamelden zich. Ze eisen: “Cele moet aftreden”. Bheki Cele is de minister van Politie in de provincie Vrijstaat (Zuid-Afrika). De blanken voelen zich vogelvrij, de zwarte politici zouden alleen maar toekijken hoe de blanken worden vermoord, bekritiseren ze.

Tijdens het protest spraken de blanke boeren hun solidariteit uit met de familie van de vermoorde Brendin. Met borden als “Boer Lives Matter” en “Genoeg is genoeg” verzamelden ze zich voor het gerechtsgebouw.

Bestorming op de Senekal rechtbank

  Zuid-Afrika: Twee aanvallen op boerderijen in twee dagen, boerderijmanager gemarteld en gedood

Ze zijn furieus en willen de ongestrafte moorden niet langer tolereren. Ze bestormden het gerechtsgebouw en eisten dat de daders aan hen werden overgelaten:

Aanval op gevangenentransport

Toen de moordenaars aankwamen, vielen de boze blanke boeren het gevangenentransport aan en wierpen het om. Ze wilden zelf met de daders afrekenen. Blanke Zuid-Afrikanen verwachten geen gerechtigheid van de staat. Ze hebben het gevoel dat ze in hun eigen land vogelvrij zijn.

De moordenaars werden door de autoriteiten op tijd in veiligheid gebracht. Het proces is gepland voor 16 oktober.

Door de media verzwegen: zwarte racisten vermoorden duizenden blanke boeren in Zuid-Afrika

Vorig artikelRecord voor Trump – 56 procent meent dat ze nu beter af zijn dan vier jaar geleden
Volgend artikelUitwisselingsstudenten ontvluchten Zweden – Zweden is niet langer meer een eerste wereldland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in