Steve Scully, die het uitgestelde presidentiële debat van donderdag in de Verenigde Staten zou hebben gemodereerd, is geschorst van C-Span nadat hij had gelogen over zijn Twitter-account die zou zijn gehackt.

Steve Scully, politiek redacteur bij C-Span, is geschorst omdat hij heeft gelogen over een bericht op zijn Twitter-account.

Scully wordt ervan beschuldigd een tegenstander van Trump te zijn, maar zou nog steeds het debat van donderdag tussen Donald Trump en Joe Biden hebben geleid.

Het debat werd afgeblazen nadat de Commissie voor presidentiële debatten het debat digitaal wilde voeren, iets wat Trump weigerde.

Vorige week schreef Scully een cryptische boodschap op Twitter aan de voormalige adviseur van Trump, Anthony Scaramucci, die vandaag een politieke tegenstander van de president is.

“Moet ik reageren op Trump”, zegt het in de post.

Steve Scully beweerde dat zijn account was gehackt, maar nu geeft hij toe dat het een leugen was.

Hij is daarom voor onbepaalde tijd geschorst van C-Span.

“Ik had weer gelijk! Steve Scully gaf net toe dat hij loog over de hack van zijn Twitter. Het debat was gemanipuleerd! Hij werd geschorst van @cspan… De Trump-campagne werd niet eerlijk behandeld door de Commissie”, schrijft Donald Trump op Twitter.

“Het debat had vandaag moeten plaatsvinden. Dit is groots nieuws”, zegt Fox News.

Opnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man – drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer

  Opiniepeiling: 53% van de ongevaccineerde Amerikanen denkt dat COVID-19 vaccins gevaarlijker zijn dan het virus zelf
Vorig artikel“Beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen”: De CEO van Twitter wordt naar de Senaat geroepen voor ondervraging
Volgend artikelTed Cruz: Twitter blokkeert weer een andere corruptie-onthulling over Biden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. ABC negeert olifant in de kamer, stelt Biden NUL VRAGEN over gecensureerde NY Post scoops over de buitenlandse zakelijke transacties van zijn zoon

    Gastheer George Stephanopoulos bleef uit de buurt van de primeurs van de Post, inclusief een verhaal op woensdag dat suggereerde dat Hunter Biden politieke invloed had uitgeoefend, waaronder het verlenen van een Oekraïense zakenpartner toegang tot de toenmalige vicepresident Joe Biden in 2015. de jongere Biden stond op het punt om miljoenen dollars te verdienen door voor een Chinees energiebedrijf te werken, inclusief $ 10 miljoen per jaar “alleen al op basis van introducties.”

    Bron:
    https://www.rt.com/usa/503657-biden-not-asked-hunter-town-hall/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in