Via Twitter

Bouwvakkers die in een gebied in de Pakistaanse provincie Khyber Pakhtunkhwa groeven, vonden tijdens het werk een oud beeld dat naar verluidt afkomstig is uit het oude Indiase koninkrijk Gandhara. Maar nadat men had beoordeeld dat het niet in overeenstemming was met de islam, werd het beeld vernield.

Het was tijdens het graven van fundering greppels voor een huis toen het beeld werd gevonden, meldt India Today. Een video die op social media circuleert waarin men het vandalisme heeft gefilmd terwijl de moslims wrok uitten over het standbeeld, heeft een debat ontketend.

Abdul Samad, directeur van het provinciaal archeologisch museum, zegt dat het gebied is onderzocht en dat binnenkort de betrokkenen zullen worden gearresteerd.

Volgens de Pakistaanse media zijn inmiddels vier mensen gearresteerd.

Illegale immigranten gebruiken nu de kerk op Lesbos als toilet

Moslims rukken boomplanten uit de grond: "In strijd met de islam"

4 REACTIES

  1. De islam: alles kapot maken, alles doodmaken
    Christendom: alles waarderen, het leven vieren.
    En de paus maar beweren dat God en allah hetzelfde zijn.
    Leugenaar.

  2. Wat mij hier opvalt is dat er altijd negatief over de Islam word gesproken. Is echt jammer,want men heeft er totaal geen kennis over!! Mensen die hun zelf moslim noemen en vervolgens slechte dingen handelen zijn geen moslims!!! Dat zijn duivelse psychopaten die de Islam willen kapot maken en andere mensen een hele andere gedachten geven over de islam en moslim gemeenschap!! Het is verdelen en heers!! Men moet eerst zelf onderzoeken voordat men oordeeld! Liefs van een Nederlandse Moslima,moge God Allah ons alle leiden naar het goede en beschermen tegen het kwade . Amen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here