Via Twitter

Bouwvakkers die in een gebied in de Pakistaanse provincie Khyber Pakhtunkhwa groeven, vonden tijdens het werk een oud beeld dat naar verluidt afkomstig is uit het oude Indiase koninkrijk Gandhara. Maar nadat men had beoordeeld dat het niet in overeenstemming was met de islam, werd het beeld vernield.

Het was tijdens het graven van fundering greppels voor een huis toen het beeld werd gevonden, meldt India Today. Een video die op social media circuleert waarin men het vandalisme heeft gefilmd terwijl de moslims wrok uitten over het standbeeld, heeft een debat ontketend.

Abdul Samad, directeur van het provinciaal archeologisch museum, zegt dat het gebied is onderzocht en dat binnenkort de betrokkenen zullen worden gearresteerd.

Volgens de Pakistaanse media zijn inmiddels vier mensen gearresteerd.

Illegale immigranten gebruiken nu de kerk op Lesbos als toilet

  Pakistan: vrouw en haar vierjarige dochter twee weken lang verkracht
Vorig artikelSomaliër veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 9-jarig meisje
Volgend artikelZwarte militiegroep in de VS – kan zich voorstellen om naar Afrika te migreren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. De islam: alles kapot maken, alles doodmaken
    Christendom: alles waarderen, het leven vieren.
    En de paus maar beweren dat God en allah hetzelfde zijn.
    Leugenaar.

  2. Wat mij hier opvalt is dat er altijd negatief over de Islam word gesproken. Is echt jammer,want men heeft er totaal geen kennis over!! Mensen die hun zelf moslim noemen en vervolgens slechte dingen handelen zijn geen moslims!!! Dat zijn duivelse psychopaten die de Islam willen kapot maken en andere mensen een hele andere gedachten geven over de islam en moslim gemeenschap!! Het is verdelen en heers!! Men moet eerst zelf onderzoeken voordat men oordeeld! Liefs van een Nederlandse Moslima,moge God Allah ons alle leiden naar het goede en beschermen tegen het kwade . Amen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in