Wat is in China het hondenvleesfestival Yulin is, waar duizenden honden voor consumptie worden gedood, is in Zuid-Korea de bijzonder hete zomermaanden, omdat veel Zuid-Koreanen geloven dat het eten van hondenvlees hen kracht geeft om de hitte te trotseren. En ook in Zuid-Korea geloven vooral de ouderen dat hondenvlees het seksuele uithoudingsvermogen zou verbeteren.

Meer dan 2 miljoen honden worden elk jaar op afschuwelijke wijze gedood in Zuid-Korea. Dat is meer dan 5000 honden per dag. Volgens de Zuid-Koreanen zou het vlees nog beter smaken als de honden voor hun dood ook nog eens werden gemarteld. Daarom worden ze gedood door elektrische schokken, wurging, knuppelen en andere onmenselijke methoden. Men adverteert zelfs met afgrijselijke foto’s van levende honden die in brand worden gestoken.

De hondenslagers hangen de honden op, steken ze in brand of koken ze levend. In sommige gevallen kijken andere honden vol afschuw toe hoe hun kooigenoten sterven.

Een hond wordt levend gekookt – een manier van koken in China om de “levensenergie” van het dier te delen.

Terwijl het Yulin-hondenvleesfestival wereldwijd bekend is, wordt er weinig bericht over het hondenvleesfestival in Zuid-Korea.

Zuid-Korea heeft grote commerciële en illegale hondenvleesbedrijven. Op hondenvleesbedrijven worden honden geboren en gefokt voor de slacht. De dieren worden in smalle stalen kooien geduwd die bedekt zijn met uitwerpselen. Voedsel en water zijn schaars. Deze honden zijn gedoemd tot een vreselijk einde.

Er zijn geen wetten in Zuid-Korea die bepalen hoe honden moeten worden behandeld.

WHO gaat akkoord met het heropenen van de Chinese dierenmarkten

  Zuid-Korea: 13 mensen overleden na vaccinatie
Vorig artikelZwarte militiegroep in de VS – kan zich voorstellen om naar Afrika te migreren
Volgend artikelTrump stuurt 150 van zijn Antifa-terminators naar Chicago
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Hondenvlees verbetert het seksuele uithoudingsvermogen, lees ik. Dat geldt alléén als men het vlees van een zg. Kees-hond eet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in