"#WIJHEBBENPLEK"

Bij een succesvolle chantage zijn altijd twee partijen betrokken. Een meedogenloze chanteur en een makkelijk doelwit. De politieke ervaring leert ons dat elke toegeeflijkheid niet alleen leidt tot steeds brutalere eisen, maar ook verdere chanteurs aantrekt. En als Duitsland sinds 2015 één ding aan de hele wereld heeft bewezen, dan is het wel dat er aan elke vorm van chantage wordt toegegeven. Of het nu gaat om een brede mediacampagne van links-groene journalisten, politici en NGO’s die banden hebben met het radicale linkse kamp, die hun No-Borders-No-Nations-Ideology openlijk verspreiden, of zoals nu om brandstichtende migranten gaat. Als men bovendien kan vaststellen dat de gechanteerde persoon zelfs minachting oogst in plaats van sympathie, dan is dit niets anders dan een paradox.

Laten we eens kijken naar de chronologie van de gebeurtenissen: Op 7 september organiseerden linkse NGO’s een actie voor de Berlijnse Rijksdag en zetten 13.000 lege stoelen op om de vermeende plek voor de 13.000 migranten op Moria te visualiseren, schrijft auteur Stefan Schubert op Anonymousnews. Overigens zijn de organisatoren dezelfde NGO-clientèle die anders demonstratief door Berlijn-Kreuzberg marcheert en klaagt over woningnood in de steden.

Bij dergelijke gelegenheden worden vaak socialistische fantasieën over almacht en onteigening gepropageerd. Maar de hele mainstream ziet geen oorzakelijk verband tussen de massale immigratie van meer dan twee miljoen migranten sinds 2015 en de steeds schaarser wordende huisvesting in de grote steden. Noch linkse extremistische geweldplegers, NGO-activisten, noch politici van de Groenen of de Merkel-CDU – de moederpartij van alle migranten – pakken deze realiteit zelfs maar aan.

Media bedienen anti-Duitse NGO’s

Over de houding van journalisten van Duitse mediahuizen zou ik me liever enig commentaar willen besparen, maar reeds op 08 augustus waren ze volledig bezig met het verspreiden van het nieuws van linkse NGO’s zoals #WirHabenPlatz. De georkestreerde actie bereikte op 09 augustus  een voorlopig hoogtepunt. #Moria brandt. Expliciet werd het vluchtelingenkamp – volgens een toenemend aantal ooggetuigenverslagen van Griekse dorpsbewoners – met fakkels aan de windzijde van het kamp door migrantenbendes in brand gestoken. De geconcentreerde actie werd gelijktijdig uitgevoerd op strategische punten in het kamp.

  Woedende Grieken steken hotel in brand dat migranten zou huisvesten

De delen van het kamp die nog niet waren getroffen door de eerste brandstichtingen, werden vervolgens de tweede nacht aangestoken.

Tichys Einblick (TE) schrijft hierover:

“Een inwoner van het dorp Moria meldt al om 7 uur ’s avonds over de eerste brandstichtingspogingen: het vuur begon bij de olijfboomgaard, aan de loefzijde van het kamp. We zagen de vluchtelingen met fakkels naar een plaats gaan, en meteen brak er een vuurfront uit”.

De eerste brandweerlieden die aankwamen werden niet geholpen door de migranten om het vuur te blussen, maar ze gooiden stenen en houtblokken naar hen en vielen hen aan. Een andere aanwijzing dat het hele kamp van tevoren op de hoogte was gebracht van de brandstichting is het gedrag van de kampbewoners zelf. Niemand stond de brandstichters in de weg, niemand probeerde de eerste branden met eenvoudige middelen te blussen. In plaats daarvan kan men op tv-beelden zien hoe migranten het gebied op een ordelijke manier verlaten, soms met ingepakte koffers.

Geen slachtoffers

Als voormalig politieagent heb ik al een aantal appartementenbranden meegemaakt, maar ik heb nog nooit gezinnen ontmoet die tijd hadden om hun spullen in een koffer te pakken. En ondanks deze vermeende hel van vlammen, de slechte infrastructuur ter plaatse (geen bewegwijzerde vluchtwegen, waterkranen, helemaal geen branddeuren, etc.), is er niet één gewonde of zelfs maar één dode. En als één ding zeker is, dan is het wel dat elke gewonde migrant – zelfs de kleinste verwonding – het avondnieuws op ARD en ZDF zou hebben gehaald.

Dit brengt ons bij de media, die presenteren alleen maar NGO-medewerkers, die vaak sterk betrokken zijn bij links-radicale netwerken en organisaties, als onafhankelijke deskundigen en waarnemers. Bovendien interviewen de camera’s nu migranten die in het Duits – in het Duits? – een paar zinnen reciteren die lijken te zijn voorgekauwd door NGO-medewerkers. Moria zou ook de thuisbasis zijn van een groot aantal afgewezen Afghaanse asielzoekers uit Duitsland, die nu met de brand proberen om verdere immigratie naar Duitsland af te dwingen.

  De vervolging van christenen wordt elk jaar erger

Rebecca Sommer bevestigt deze gang van zaken in een telefonisch interview met TE rechtstreeks uit Moria. Zij doet verslag van de Duitse NGO Seawatch, die ter plaatse is met de mensensmokkelboot Mare Liberum en waarvan het personeel verondersteld wordt te bestaan uit Antifa-mensen. In gesprek met migranten en eilandbewoners leerde Sommer over ernstige beschuldigingen tegen de goed uitgeruste Antifa-NGO: Gecoördineerde mensenhandel, drugshandel en het verstrekken van paspoorten aan migranten.

Lesbos is derhalve een wetteloze vrijplaats geworden voor tal van radicale linkse Duitse NGO’s, die zich gedragen alsof de heersers van het Griekse eiland zijn. De migranten zouden geenszins bestaan uit gezinnen en kinderen, die – zoals reeds in 2015 – weer in de schijnwerpers worden gezet door de Duitse media, maar uit jihadisten, extreme moslims en zelfs Taliban-mannen, die daar te herkennen zijn aan hun traditionele kledij en de typische baard.

“Brandstichting was een gecoördineerde actie”

Rebecca Sommer doet ook verslag van haar onderzoek ter plaatse:

“Het dorp ligt op de top van de berg, vanwaar je het vuur duidelijk kunt zien. Ze hebben ook van daaruit gefilmd, zodat je kon zien dat het niet de eilandbewoners waren die de brand hebben gesticht, maar de mensen in het opvangkamp zelf. In een video kon ik zien dat het officiële kamp al in brand stond, en dat in het wilde kamp rond het officiële kamp precies op hetzelfde moment verschillende kleine vuren werden gestookt. … Dit was een gecoördineerde actie met als doel het hele kamp in brand te steken. Gisteravond zagen mijn contacten in het kamp een man en een vrouw, Duitse NGO’s volgens hun verklaring, die samen met een groep Afghanen en Arabieren stelselmatig brand stichten in hun deel waar ze hun tenten hadden opgezet”.

De linkse Duitse NGO’s worden dan ook sterk verdacht van brandstichting. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Seehofer en de Griekse en Europese opsporingsinstanties moeten dit moeras consequent droogleggen en alle beschuldigingen onderzoeken. In een tweede fase moeten de linkse radicale netwerken van deze NGO’s aan het licht worden gebracht, hun financiering en hun connecties met de media en met de Groenen, het EPD en links worden onthuld. Duitsland en de rechtsstaat mogen zich niet verder laten chanteren. Aan dit onmenselijke gedrag moet eindelijk een einde worden gemaakt.

Het Griekse migrantenkamp in vlammen was een wraakactie: “Ik haat Europa”

Vorig artikelOp heterdaad betrapt! Video toont het moment waarop migranten brand stichten en vertrekken
Volgend artikelZwarte vrouw weigert om stewardess haar op het vliegtuig te laten passeren vanwege “wit privilege”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in