Het containerschip “MV Marina” heeft 79 bootmigranten voor de kust van Malta opgepikt, zonder rekening te houden met de risico’s die een opname met zich mee kan brengen. Sinds zondag zijn de “gereddenen” op het schip en zitten ze voorlopig vast, aldus POLITIK STUBE. Dit veroorzaakt agressie onder de reiswilligen en veroorzaakt angstgevoelens bij de bemanning, die zich veiligheidshalve heeft verschanst, blijkbaar is er levensgevaar. Nu waarschuwt de rederij voor een escalatie aan boord van het schip.

Sommige koopvaardijschepen kwamen al eerder van een blauwe kermis thuis na de “zeeredding” van “schipbreukelingen”, zo werd bijvoorbeeld de olietanker “El Hiblu 1” gekaapt en kwamen asielzoekers in opstand op de “Vos Thalassa” en bedreigden de scheepsbemanning.

[…] De Ellerbek rederij Klingenberg (district Pinneberg) heeft gewaarschuwd voor een escalatie op haar containerschip “MV Marina”. De achtergrond is dat het vrachtschip op zondag 79 mensen uit de zee voor de kust van Malta heeft gered. De bemanning had gehandeld op verzoek van Malta, zei de rederij. Het schip heeft echter niet genoeg voorraden om de mensen aan boord te verzorgen en heeft tot nu toe geen enkele haven mogen binnenvaren.

De eigenaar van de rederij, Thies Klingenberg, vertelde NDR Sleeswijk-Holstein dat er woensdagmiddag de eerste uitbarstingen van agressie waren geweest. De scheepsbemanning had zich daarom nu aan boord verschanst en wachtte op de opdracht van een haven. Klingenberg sprak over een internationale en humanitaire ramp. Bron: NDR.de

Migrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was

 

Duitse politieagent onthult: we worden misbruikt door de politiek

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here