Het containerschip “MV Marina” heeft 79 bootmigranten voor de kust van Malta opgepikt, zonder rekening te houden met de risico’s die een opname met zich mee kan brengen. Sinds zondag zijn de “gereddenen” op het schip en zitten ze voorlopig vast, aldus POLITIK STUBE. Dit veroorzaakt agressie onder de reiswilligen en veroorzaakt angstgevoelens bij de bemanning, die zich veiligheidshalve heeft verschanst, blijkbaar is er levensgevaar. Nu waarschuwt de rederij voor een escalatie aan boord van het schip.

Sommige koopvaardijschepen kwamen al eerder van een blauwe kermis thuis na de “zeeredding” van “schipbreukelingen”, zo werd bijvoorbeeld de olietanker “El Hiblu 1” gekaapt en kwamen asielzoekers in opstand op de “Vos Thalassa” en bedreigden de scheepsbemanning.

[…] De Ellerbek rederij Klingenberg (district Pinneberg) heeft gewaarschuwd voor een escalatie op haar containerschip “MV Marina”. De achtergrond is dat het vrachtschip op zondag 79 mensen uit de zee voor de kust van Malta heeft gered. De bemanning had gehandeld op verzoek van Malta, zei de rederij. Het schip heeft echter niet genoeg voorraden om de mensen aan boord te verzorgen en heeft tot nu toe geen enkele haven mogen binnenvaren.

De eigenaar van de rederij, Thies Klingenberg, vertelde NDR Sleeswijk-Holstein dat er woensdagmiddag de eerste uitbarstingen van agressie waren geweest. De scheepsbemanning had zich daarom nu aan boord verschanst en wachtte op de opdracht van een haven. Klingenberg sprak over een internationale en humanitaire ramp. Bron: NDR.de

Migrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was

 

Duits hoofd energiebeheer waarschuwt voor gastekorten, faillissementen, enorme prijsstijgingen die "schokgolven door het hele land" zullen veroorzaken
Vorig artikelRamadan guerrilla-nacht in Afro-islamitische wijk van Parijs
Volgend artikelEén Somaliër kost 1 miljoen euro
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in