In het Zirler zwembad zijn ze bijzonder op hun hoede voor het verraderlijke virus, zodat het niet abrupt toeslaat na het verstrijken van de geldigheid van de Coronatest. | Foto: screenshot twitter.com/ZangerlIris

Als iemand twee jaar geleden had voorspeld wat zich nu rond de zogenaamde “pandemie” afspeelt – zou hij voor gek zijn verklaard. Deze waanzin, waarmee mensen al maandenlang volkomen onnodig worden lastiggevallen, wordt steeds ondraaglijker voor mensen die nog helder kunnen denken, schrijft unser-mitteleuropa.com.

Vandaag willen we een voorbeeld geven van wat er gebeurt als intimidatie, in opdracht van duidelijk corrupte politici (testen en mondkapjes moeten worden verkocht en daarbij een flink extra zakcentje bijverdienen, zoals iedereen weet), worden uitgevoerd of afgedwongen door mensen die elk gevoel voor proportie ontberen en die, in “blinde gehoorzaamheid”, meegaan met elke waanzin en deze uitvoeren. Het beangstigende is dat hier een type mens op de voorgrond treedt dat vooral in dictaturen een impuls krijgt: de blokbewaarder, de walgelijke verklikker of de schurk, die er plezier in schept om als plaatsvervanger van een der laatste klasse kliek politici macht uit te oefenen over fatsoenlijke mensen.

Onbegrijpelijke waanzin

Er is geen andere manier om uit te leggen dat er mensen zijn die de testwaanzin toepassen op een manier die zo duidelijk zinloos is dat men denkt met psychopaten te maken te heeft. Zoals laatst in een Tiroler kuuroord.

Opdat de zogenaamde “onafhankelijke factcheckers” niet denken dat wij fantaseren of enge sprookjes verzinnen, willen wij fragmenten citeren uit de Tiroler Tageszeitung:

“Innsbruck – Zwemplezier met de 3-G-regel: in het Zirler-zwembad heeft soms een pleziertje een vervaldatum, afhankelijk van wanneer de 48-uurs Covidtest verloopt. Een moeder moest een week geleden haar zwemtas inpakken omdat haar test zijn geldigheid had verloren. Blijkbaar geen alleenstaand geval in Zirl […]

  Wetenschapper Bill Gates geeft toe: "50% van de gevaccineerde mensen zal spoedig sterven"

Zoals gewoonlijk en voorgeschreven in de zwembaden, vroeg de dame aan de kassa naar mijn Covidtest en de Ninja pasjes van de kinderen, beschrijft de moeder. Maar zoals elders ongebruikelijk is, was de zwembadmedewerkster bijzonder nauwgezet. Daarbij merkte zij op dat de geldigheid van de test om precies 17.14 uur eindigde. “Ze noteerde toen de tijd en mijn naam en legde uit dat ik het zwembad uiterlijk om 17.14 uur moest verlaten”, herinnert de vrouw uit Zirl zich. En om zeker te zijn dat er niets fout ging, kondigde de kassierster aan dat “ik over de luidspreker zou worden omgeroepen“.

En zo geschiedde: om 16.30 uur een “Attentie, attentie! Mevrouw S. dringend naar de kassa komen galmde uit de luidsprekers[…].”

Dat de zaak toch nog een “happy end” vond, is te danken aan het feit dat de moeder van twee kinderen rond 17.00 uur toch is vertrokken, “omdat ik toch niet langer wilde blijven”, zoals ze zegt.

Deze waanzin is geen op zichzelf staand geval

Ook de locoburgemeester van Zirl, Iris Zangerl-Walser, die verantwoordelijk is voor het openluchtzwembad maar niet voor het personeel, heeft kennis genomen van de al te strikte interpretatie van de 3-G-regel. “Voor zover ik weet, was dit geen alleenstaand geval. Het is al vaker gebeurd dat mensen naar huis werden gestuurd vanwege de testprocedure”. De Zirler burgemeester Thomas Öfner wil de grief herstellen: “Maandag was er een gesprek met het zwembadpersoneel”. Er werd aangestipt om te controleren met gevoel voor proportie. “Na een jaar van beperkingen, verlangen mensen naar ontspanning. Dat moet ook kunnen in het buitenbad”. Het is belangrijk “dat de test voldoet bij binnenkomst. Als het vervalt tijdens het verblijf, maakt het niet uit”.

Laten we hopen dat het virus, dat bekend staat als bijzonder slim en bijvoorbeeld bruiloften van clans of BLM-demonstraties vermijdt, en de voorkeur aan geeft tussen 22.00 en 5.00 uur in steden toe te slaan, deze ruimhartige interpretatie niet doorheeft om vervolgens zorgeloze baders te overvallen, precies op tijd nadat de geldigheid van de tests is verlopen.

  We worden binnenkort 'gevaccineerd' door 'chemtrails' die in topgeheime militaire operaties in de lucht worden gespoten zonder dat we het weten of ermee instemmen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Open brief van aartsbisschop Viganò over Covid-19, het vaccin, en de Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVragen, heeft u antwoorden?
Volgend artikelKanker “kaapt” uw cellen en keert uw lichaam tegen zichzelf, net als mRNA Covid-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Inderdaad de stupiditeit ten top. Ze hebben inderdaad slaven gekweekt, alleen de slaven zelf weten het nog niet of willen het niet weten.

  2. En de slaven worden de slaven van de slaven. Denken sommige slaven. En bovendien zijn de slaven zelf de beste slavenbazen. In Koblenz valt het nog wel mee allemaal. Ze zaten gezellig met zijn allen – verschillende landsoorten en leeftijden – op het terras naar de voetbal te kijken. Geen idioot voetbal-gebler zoals in NL, geen dronken gebral, geen “rassen haat” en geen gezeik over de muilkorf. Wel wat overdreven auto getoeter nadat Italie had gewonnen. Bij de Woolworth werd ik vandaag wel gestapo-stijl toegeblaft dat ik mijn muilkorf op moest. Jawohl! schreeuwde ik terug naar hem, en hij ging verder met schappen vullen. Weinig polizei te bekennen en mensen doen nog gewoon beleefd tegen elkaar. Hopelijk is Koblenz niet een uitzondering, maar dat ziekelijke wijf in de zwembadkassa wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in