Videobeelden uit de cabine van een vliegtuig tonen een Afro-Amerikaanse vrouw die weigert om een stewardess in het gangpad te laten passeren vanwege het “wit privilege”.

Foto & berichtgeving via Summit News

De videoclip begint met een poging van de stewardess om langs de zwarte vrouw te komen terwijl de vervelende passagier herhaaldelijk haar eis uitspreekt om naar het toilet te gaan voordat ze de stewardess beschuldigt van “agressief tegen me te zijn”.

Een andere vrouwelijke passagier raakt dan betrokken bij de ruzie als de zwarte vrouw in haar gezicht zegt, “Ben jij mijn baas? Je bent wit privilege, je bent niet mijn baas. Ga zitten”, (ze zit al).

De zwarte vrouw beschuldigt dan de stewardess van het uitoefenen van haar “wit privilege” terwijl ze nog steeds haar de weg blokkeert.

De confrontatie is des te vreemder door het feit dat de zwarte vrouw zich op elk moment gewoon kan omdraaien en het toilet in kan gaan, maar ze is vastbesloten onuitstaanbaar te zijn en ruzie te maken.

“Ik moet naar mijn deur”, herhaalt de stewardess terwijl de zwarte vrouw blijft kibbelen.

“Je had wit privilege en het is niet meer hier, het is voorbij, het is 2020, wakker worden”.

“Ik ben een koningin, Californië, ze was van een zwarte koningin”, zegt de zwarte voordat ze opnieuw ruzie maakt met de andere passagier en haar beschuldigt van “wit privilege” en haar zegt dat ze “zwijgen” moet.

  KKK-kap nieuw gezichtsmasker onder Corona

“Je moet begrijpen dat je Amerika niet meer leidt, liefje”, zegt ze tegen de blonde blanke vrouw voordat ze uitlegt hoe ze ooit een “witte teef” verrot heeft geslagen omdat ze haar niet respecteerde.

Ondanks het feit dat de zwarte vrouw geen mondkapje draagt en ze zich duidelijk agressief opstelt en het vluchtpersoneel belemmert, werd ze niet uit het vliegtuig gehaald.

Dat zou kunnen worden aangeduid als “zwart privilege”.

Black Lives Matter-leider begint nieuwe politieke partij – wil blanke mensen tot slaaf maken

Vorig artikelZware verdenking wordt bevestigd: Linkse NGO’s zitten achter de Moria-brandstichting
Volgend artikelHulpverleners aangevallen met molotovcocktails terwijl ze reageren op brandstichting in Brussel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

    • Meer betreffende de afwezigheid ervan. Note:een gorilla(er is er een die gebarentaalkan begrijpen en zich uit in gebarentaal) is 84. Vaneen gemiddelde Afrikaan: 64.
      Maar generatiesinteelt, en veel te jonge zwangerschappen maken hunIQ zolaag, dat het getal waarin hun leeftijd wordt uitgedrukt vaak hoger is.

      Een koningin? Ik dacht dat ze een godinwas….gedegradeerd?

  1. Die zwarten weten zelf niet hoe dicht ze bij de apen staan, en niet alleen hun IQ, ook hun uitzicht, al heb ik godverdomme meer respect voor een aap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in