Nicolas Knoop (links) en Niko Göttlich op de beklaagdenbank

De twee gewetenloze moordenaars die een zwanger 18-jarig meisje op Usedom genadeloos hebben neergestoken, zijn fervente Antifa-aanhangers. De zaak laat op een schokkende wijze zien hoe ver extreem-linkse haat inmiddels gaat.

De daad heeft heel Duitsland geschokt. In maart 2019 werd de zwangere 18-jarige Maria K. op brute wijze met 19 messteken vermoord. Volgens hun eigen getuigenissen wilden de moordenaars Nicolas Knoop en Niko Göttlich ervaren hoe gemakkelijk het was om een mens te vermoorden. Omdat Maria K. zonder familie leefde, leek ze een gemakkelijk slachtoffer voor de twee sadisten. Bijzonder pervers is het feit dat de twee op de hoogte waren van de zwangerschap van de 18-jarige. Desondanks, of misschien juist daarom, kozen ze het meisje als hun slachtoffer. Ze pleegden de wrede dubbelmoord in hun eigen appartement, gooiden vervolgens Maria’s telefoon en het moordmes in de Zinnowitzzee en liepen weg, aldus Anonymousnews.

Later woonden de gewetenloze moordenaars in alle ernst de begrafenisdienst bij, waarbij ze zelfs Maria’s vriendje van het station ophaalden.

Ze haalden me op bij het station, daarna gingen we naar de begrafenisplechtigheid. Maar we hebben amper gesproken. Niko had een rode roos bij zich, vertelt de vriend van de vermoorde vrouw aan het dagblad Bild.

De 16-jarige ging met de twee op de laatste rij van de banken zitten, maar kon achteraf niet bevatten dat ze daadwerkelijk naar de uitvaartdienst waren gekomen.

Daders zijn Antifa-aanhangers

Nu is, enkele maanden na de misdaad, naar buiten gekomen dat Nicolas Knoop en Niko Göttlich afkomstig zijn uit het Antifa-milieu. Op Facebook profileert Knoop zich als fanatiek links. Op een foto poseert hij met een “Deugmens en Stadsverbeteraar”-sweater aan. In de hoek van de foto heeft hij het vulgaire opschrift “FCK AFD” toegevoegd, wat “Fuck AfD” betekent, d.w.z. vernietigen / vernederen / schenden. Hij toont sympathie voor een links wereldbeeld. “Wolgast kan meer dan völkisch zijn” – [Wolgast is een gemeente in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren waar het eiland Usedom toebehoort, ‘völkisch’ is een neologisme voor ‘nationaal, volks’, red] – is de naam van de Antifa-groep waarvan Knoop lid is.

  Telegram is het enige platform zonder censuur - tot nu toe

Niko Göttlich toont ook duidelijk zijn sympathie voor de Antifascistische Actie (A-A). Op zijn profielfoto staat “Nazi’s irriteren meer dan wespen” en onder zijn ‘Like’ verklaringen wordt de aansluiting bij het extreem-linkse spectrum bevestigd. Diverse Antifa-pagina’s en de pagina “Tegen het Alternatief voor Duitsland” worden door hem geliket.

Zoals gebruikelijk in het antifascistische milieu zijn Nicolas Knoop en Niko Göttlich ook werkloos. Men moet echter ernstig gestoord zijn om als gevolg van de daaruit voortvloeiende verveling te besluiten een persoon in koelen bloede te doden (in dit geval zelfs twee personen, inclusief de ongeboren baby). Aan de andere kant wordt men als normaal denkend mens niet een Antifa-supporter.

Extreem-links eindigt vaak in haat

Het is meer dan waarschijnlijk dat de politieke houding van de twee gewetenloze moordenaars aan de basis ligt van hun gruwelijke misdaad. Extreem-links gedachtegoed leidt vaak tot geweld, haat en drugsgebruik. Tijdens hun misdaad zouden de twee moordenaars op zijn minst dronken zijn geweest. Of het onthoudingsverschijnselen of de dwangmatige linkse haat was, die Nicolas Knoop ertoe bracht om in de rechtszaal tegen een hoofdgetuige te schreeuwen: “Hou je bek, we komen elkaar nog wel eens tegen”, is niet duidelijk.

De diepgewortelde haat tegen journalisten in het extreem-linkse milieu kwam ook aan het licht tijdens de uitvaartdienst, toen Niko Göttlich tegen een aanwezige fotograaf zei: “Als ik een foto van mijzelf in de krant zie, sla ik je op je bek”. Passend daartoe is Göttlich mogelijkerwijze ook een fan van de extreem-linkse band KIZ, die in een lied schreeuwt: “Ik ram het mes in je journalistenbek”.

Antifa-aanhangers houden van geweld

  Dat geeft ons vertrouwen: Biontech oprichter wil voorlopig niet zelf gevaccineerd worden

Dat Antifa-aanhangers plezier beleven in moorden, blijkt niet alleen uit de wrede moord op Maria K. Op het anonieme door het Merkel-regime getolereerde extreem-linkse platform Indymedia had een Antifa-groep genaamd ‘The Black Crowd’ onlangs de moord op andersdenkenden en oppositiepolitici aangekondigd. De media en de politiek zwijgen over deze uitspraak.

Duitsland: Antifa slaat Corona-demonstranten het ziekenhuis in

Vorig artikelIk werd verkracht en levend verbrand door een asielzoeker, waar is mijn opstand?
Volgend artikelVrouw fotografeerde gezicht en penis van Ahmed toen hij haar weer probeerde te verkrachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Op de terroristen lijst zetten dat antifa, het is duidelijk dat deze communistische organisatie veel gelijkenissen vertoond met de vooroorlogse zeer linkse en gewelddadige ideologische NSDAP. Het fascistische SA liet duidelijk zien destijds waarvan de bekende NSDAP bruinhemden ook terreur en verderf zaaiden. Net zoiets als nu met dit aso antifa gebeurd. Dit moet gestopt worden met of zonder geweld. Deze bende zichzelf ant fascisten noemend, hoort niet in een democratie als het onze en in de rest van de westerse wereld thuis. Er is al rotzooi genoeg, dit soort smerige anti organisaties is zeer fout en onbetamelijk bezig.

  2. Vreemd dat ze een haat tegen journalisten hebben. Die zijn over het algemeen ook zeer links. Maar dat ze werkeloos zijn kan wel kloppen. Die gasten zijn net als die idioten in Brussel. Gratis geld. En anders heb je ook geen tijd om bepaalde acties uit te voeren. Ik ben benieuwd wanneer de clash gaat beginnen. Rechts tegen links. Hopelijk is het leger nog rechts zodat we over ze heen kunnen walsen. Het zullen trouwens ook wel geen hippies zijn. Die waren ook links maar spraken over love en peace.

  3. Dom gezwam, dan heb je je eigen ook door de leugenmedia tegen de NSDAP, laten ophetzen! Zij vochten tegen het misdadige communisme en de SA met hun uniformen werden opgericht als tegenhanger van de communistische knokploegen! De geschiedenis wordt totaal verdraaid en alles ligt aan de NSDAP! Een aanrader is om eens keer de docu’s Europa the last battle en de Holodomor, de slachtpartijen in Rusland onder Lenin en Stalin! Op bitschute! De zg Nazis vochten tegen dezelfde vijand als wij nu, maar we zijn totaal verblödet door de media, zodat we niet meer terug vechten!

  4. Weet u wat van de werkelijke geschiedenis die al 75 verdraaid wordt door links? De SAen de SS werden opgericht als tegenhanger van de agressieve communisten, die door Moskou betaald werden! De NSDAP, moest alles zelf met leden zelf betalen, maar hadden een enorme steun van de bevolking! Later met de campagnes, voor de verkiezingen, werden ze door bedrijven als IG Farben en Thyssen gesteund Hun leider AH wist wat voor slachtpartijen in Ruslamd aangericht werden! 66 miljoen Russen afgeslacht, Lenin riep op tot gewld en koos de kleur rood, dat symbool stond voor het bloed van hun tegenstanders! Het zit links in het bloed, dat geweld. De NSDAP wilde een tegenhanger zijn en een zeer sociale volkspartij, voor hun volk en was nationaal ingesteld! Was wel nodig ook, want die Marxisten wilden de hele wereld veroveren, zoals nu ook weer! We hebben nu net als toen een antwooerd nodig om dat tuig te verjagen, anders loopt het af met ons zoals in Rusland 1917! We moeten stevige sterke jonge kerels en veteranen erbij zien te krijgen om ons te verdedigen, want het is al 5 voor 12 laat het niet 5 over 12 worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in