Ik werd verkracht en levend verbrand door een asielzoeker, waar is mijn opstand?

9

Het gerechtshof van Satakunta in Finland heeft in 2015 een man uit Afghanistan tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld voor verkrachting en moord van een 17-jarig meisje uit Björneborg.

Ramin en Jonna hadden eerder een relatie. Hij wilde met haar trouwen en kinderen krijgen. Nadat ze brak met Ramin begon ze met een andere man een betrekking. Het eindigen van de relatie was het motief voor de moord.

Eind januari reisde de man van Helsinki naar Björneborg en zou zijn ex-vriendin een lift geven via Ulvila naar Kokemäki, waar hij haar eerst verkrachte en daarna vastbond op een stoel in een schuur en met benzine overgoot en in de brand stak.

Volgens het gerechtshof verbrandde ze levend.

De veroordeelde 26-jarige Ramin Azimi woont al lange tijd in Finland, maar heeft geen Finse nationaliteit, alleen een verblijfsvergunning.

Het is vreemd dat de mainstream media nooit aandacht heeft besteed aan deze afschuwelijke misdaad. Waar zal dat toch op berusten?

Finnen woedend – Asielzoekers bespotten graven op christelijke begraafplaats

  Halfnaakte BLM-demonstrant probeert de politie aan te vallen voordat hij twee keer wordt doordrenkt met pepperspray
Vorig artikelZweden: 40 procent meer verkrachting na zes jaar feministische regering
Volgend artikelZwangere 18-jarige Duitse vrouw wreed vermoord – daders zijn Antifa-aanhangers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik ben ook een sukkelaar ik moet gaan werken, mijn eigen eten kopen, zelf kopen, opruimen,..
  Om compassie mee te hebben die mannekes.

  • Als men vanuit een oorlogssituatie vlucht naar een vreemd Westers land klaag je toch niet over het eten , mijn grootouders vraten bloembollen omdat er geen voedsel was . En klagen over gezondheidszorg had geen nut want die was er niet en er was ook geen bed en dekens om op te slapen ,..gewoon een paar zakken aardappelen tegen elkaar en dicht tegen elkaar aankruipen om warm te blijven ,…stelletje luxe vluchtelingen

 2. Ik ben ook een sukkelaar ik moet gaan werken, mijn eigen eten kopen, zelf koken, opruimen,..
  Om compassie mee te hebben met die mannekes.

  • Begrijp uw reactie volledig , en zou liever hebben dat ze in die landen zelf , hun boontjes doppen , in plaats van zichzelf bedruipen , en zelfs van plan over te nemen laten horen , zonder bijdrage , door meer kinderen , meer stemmen , te hebben , en volgens democratisch gedachten gang , is dat de wet . MAAR WAT DAN GEDAAN , we leven binnen een generatie met eens zoveel mensen , en daar wordt door die denken over te nemen niet aan gedacht , maar degenen die achter de schermen sturen , hebben zeker aan zulke ontwikkeling gedacht , daar komt rotzooi van , en de enig overgebleven nadenkende mensen , zullen toe geven ,,,,, aan de staat van beleg , totale overname ,,, niet fijn voor 7 MILJARD mensen , en daar hoort u kansgewijs , Wat de stuurdertjes ( hun denktanks ) meerekenen is , dat al eeuwen fiducie is tussen mensen (waarnemers ) die zorgen / meegaan , voor evenwicht tussen , ??? was hardop aan het denken , heb zeker niet beschreven mijn gehele gedachten , wie kan dat in enkele woorden , Goede avond

 3. Mijn vader was een klootzak maar ben wel blij dat hij me al heel vroeg voor dat soort gasten gewaarschuwd heeft en dat ik ook altijd naar mijn vader luisterde. “Als je met een moslim gaat kom je er nooit meer vanaf. Of het wordt je dood. Je kinderen worden verplicht moslim. Je hebt niets meer over je eigen kinderen te zeggen. En over je eigen leven ook niet. Dus bedenk goed wat je echt wil, voordat je voor het Islamistische leven kiest”.

  • De islamitische spaanse geleerde redde Europa uit de donkere Middeleeuwen. Talloze uitvindingen uit de islamitische wereld waar wij in het westen gebruik van maken en door floreren. Echtscheiding werd in de islamitische wereld al toegestaan net als erfrecht voor vrouwen, toen zij in het westen nog het eigendom van vaders, echtgenoten of zonen waren. Vordat vele van deze vluchtelingen in het Westen aankwamen warenhet Westerse bommen die hun land, hun huizen kapot bombardeerden en hun vrouwen, zussen, dochters verkrachtten. Leer dus wat geschiedenis. leer oa over het Kalergi couwenhove plan. Getraumatiseerd door westerse oorlogen proberen te settelen in een voor hun vreemde cultuur is bedoeld om te falen.

 4. Ach Gertrude die mooipraterij staat haaks op verhaal van Lale.
  En al die uitvindingen kwamen uit China.
  Die Ghazi oorlogen waren als sprinkhanen plaag ze vraten alles op en verslaafden oorspronkelijke bevolking zie Balkan.
  En dan nog eens 5 miljoen christenen vermoord toen Egypte veroverd werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in