De medische uitrusting van de moslim © Politie.

Een moslimman van in de dertig wordt nu vervolgd voor de besnijdenis van negen jongens in Gävle en Söderhamn, Zweden – zonder verdoving en met een soldeerpistool als werktuig, rapporteert het dagblad Helahälsingland.

De beschuldigde moslim zou in Syrië negen maanden medische opleiding hebben gevolgd, en heeft niet zo’n scholing in Zweden gevolgd. Dat hij een soldeerpistool heeft gebruikt tijdens de procedures, legt hij uit dat het “zoveel warmte geeft dat alle mogelijke bacteriën sterven”.

De moslim zelf is ervan overtuigd dat hij bekwaam is in het uitvoeren van besnijdenissen, maar heeft niet de vereiste toestemming om dit in Zweden te doen.

Volgens de aanklager heeft hij negen moslimjongens besneden, van wie er zeven complicaties hebben gehad die in sommige gevallen met een chirurgische ingreep moesten worden gecorrigeerd.

De moslimouders hebben de ingreep met Swish betaald en waren in de waan dat het allemaal legaal en veilig was. Zij verklaren unaniem dat de persoon die de besnijdenis heeft georganiseerd de leiding had over de inmiddels gesloten islamitische kleuterschool Bilaal in Söderhamn en dat de man als betrouwbaar werd ervaren.

Volgens de moslimouders moet deze moslimman actief zijn geweest in de ingrepen en de kinderen hebben vastgehouden. Hij zegt zelf dat hij alleen als tolk heeft deelgenomen. Hij wordt niet verdacht van een misdrijf.

Hij wist niet dat deze persoon geen vergunning had, daarom is het niet mogelijk om te bewijzen dat de verdachte de vereiste intentie had wat nodig is om de strafrechtelijk procedure te laten verlopen, vertelt officier van justitie Micael Dahlberg aan Helahälsingland.

De ‘dokter’ wordt beschuldigd van mishandeling, het veroorzaken van lichamelijk letsel en overtreding van de besnijdeniswet van jongens.

Linkse vrouw wisselt van kant: “Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme”

Zweeds rapport: "De meerderheid van de in het buitenland geborenen zal nooit zelfvoorzienend zijn"
Vorig artikelVrouw fotografeerde gezicht en penis van Ahmed toen hij haar weer probeerde te verkrachten
Volgend artikelDramatische politievideo: Machete-aanval op agent in de laatste seconde voorkomen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. DE ISLAM = TEGEN HOMO > TERWIJL JE JE DOOR EEN MAN MOET LATEN BESNIJDEN…RARE IDEE LIJKT OOK OP VERKAPTE VORM VAN PEDOFILIE….ZOWEL BIJ JODEN ALS MOSLIMS ALLEMAAL EEN BAARD VAN SINTERKLAAS OF DE KERSTMAN> DE GROOTSTE PEDO’S TERWERELD EN OP NR 2> LA POPE

    • Zouden Hugo de Jonge en Willem van Oranje joden zijn of zich hebben bekeerd tot de islam? Die namelijk hebben zich ook een baard aangemeten sinds 2015 en de Crisis. De pope heeft toch geen baard?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in