De medische uitrusting van de moslim © Politie.

Een moslimman van in de dertig wordt nu vervolgd voor de besnijdenis van negen jongens in Gävle en Söderhamn, Zweden – zonder verdoving en met een soldeerpistool als werktuig, rapporteert het dagblad Helahälsingland.

De beschuldigde moslim zou in Syrië negen maanden medische opleiding hebben gevolgd, en heeft niet zo’n scholing in Zweden gevolgd. Dat hij een soldeerpistool heeft gebruikt tijdens de procedures, legt hij uit dat het “zoveel warmte geeft dat alle mogelijke bacteriën sterven”.

De moslim zelf is ervan overtuigd dat hij bekwaam is in het uitvoeren van besnijdenissen, maar heeft niet de vereiste toestemming om dit in Zweden te doen.

Volgens de aanklager heeft hij negen moslimjongens besneden, van wie er zeven complicaties hebben gehad die in sommige gevallen met een chirurgische ingreep moesten worden gecorrigeerd.

De moslimouders hebben de ingreep met Swish betaald en waren in de waan dat het allemaal legaal en veilig was. Zij verklaren unaniem dat de persoon die de besnijdenis heeft georganiseerd de leiding had over de inmiddels gesloten islamitische kleuterschool Bilaal in Söderhamn en dat de man als betrouwbaar werd ervaren.

Volgens de moslimouders moet deze moslimman actief zijn geweest in de ingrepen en de kinderen hebben vastgehouden. Hij zegt zelf dat hij alleen als tolk heeft deelgenomen. Hij wordt niet verdacht van een misdrijf.

Hij wist niet dat deze persoon geen vergunning had, daarom is het niet mogelijk om te bewijzen dat de verdachte de vereiste intentie had wat nodig is om de strafrechtelijk procedure te laten verlopen, vertelt officier van justitie Micael Dahlberg aan Helahälsingland.

De ‘dokter’ wordt beschuldigd van mishandeling, het veroorzaken van lichamelijk letsel en overtreding van de besnijdeniswet van jongens.

Linkse vrouw wisselt van kant: “Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme”

Deense politicus gaat naar het Zweedse migrantengetto Rosengård voor een koranverbranding: "De Zweden worden in hun eigen land uitgeroeid"

3 REACTIES

  1. DE ISLAM = TEGEN HOMO > TERWIJL JE JE DOOR EEN MAN MOET LATEN BESNIJDEN…RARE IDEE LIJKT OOK OP VERKAPTE VORM VAN PEDOFILIE….ZOWEL BIJ JODEN ALS MOSLIMS ALLEMAAL EEN BAARD VAN SINTERKLAAS OF DE KERSTMAN> DE GROOTSTE PEDO’S TERWERELD EN OP NR 2> LA POPE

    • Zouden Hugo de Jonge en Willem van Oranje joden zijn of zich hebben bekeerd tot de islam? Die namelijk hebben zich ook een baard aangemeten sinds 2015 en de Crisis. De pope heeft toch geen baard?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here