Bijna 40.000 mensen namen volgens de politie gisteren deel aan de protesten in Berlijn – maar de Duitse mainstrean media hebben de deelnemers unaniem afgedaan als “rechtsextremisten en samenzweringstheoretici”.

De deelnemers zwaaiden onder andere met de oude rood-witte Duitse nationale vlag en buiten de Russische ambassade werden sommigen van hen gehoord die “Poetin! Poetin!” scandeerde.

Op een gegeven moment brak een grote groep demonstranten door de barricades bij het Rijksdaggebouw en haastte zich naar de ingang van het gebouw. De politie slaagde er uiteindelijk in om de menigte terug te dringen met pepperspray en knuppels.

“Verzet! Verzet!”, schreeuwde de demonstranten:

De politieke leiding in Duitsland veroordeelt het incident vandaag krachtig. Een “ondraaglijke aanval op het hart van de democratie”, schrijft de Duitse president Frank Walter Steinmeier op Twitter.

Minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas schrijft dat “de nationale vlag voor het parlement een schande is”. De vlag, uit de tijd van het Duitse Rijk, wordt in de Duitse media ook beschuldigd van ‘extreemrechts’ te zijn.

Op social media hebben linkse activisten kunnen laten zien dat een van de deelnemers aan de bestorming Gavin Singer was, lid van de immigratiekritische partij Alternatief voor Duitsland Jongerenorganisatie. Singer kondigt nu aan dat hij de organisatie verlaat, maar wijst tegelijkertijd de beschrijving van de gebeurtenis in de media af als een “aanval op de democratie”, meldt Junge Freiheit.

Het trieste resultaat van Merkel’s grensopening: officieel 1,3 miljoen misdaden door asielzoekers

  Duitsland: Vier nieuwe huizen voor "vluchtelingen" - kosten 25 miljoen euro
Vorig artikelDoor Soros gefinancierde Amerikaanse officier van justitie: Politieagenten moeten eerst beslissen of plunderaars de gestolen items ‘nodig’ hebben voordat ze worden beschuldigd
Volgend artikel“Dit is een invasie” – protesten op Lampedusa: bijna 1.000 migranten zijn binnen 24 uur gearriveerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik zag de bestorming zojuist op tv. Hierna een Duitse “politicus” die z’n afschuw uitsprak over ‘t gebeuren. Deze zg “politici” zouden er voor dienen te zorgen dat een dergelijke bestorming niet nodig zou zijn ; ze maken de democratie kapot en als de bevolking dat niet meer pikt trekken ze hun bek los ! Te laat, hopelijk.

  2. Die bestorming bleek een false flag te zijn! Singer een zionistennaaam, neemd eerst het initiatuef en trekt zich meteen terug, gewoon een infiltrant dus!

  3. De Scandinavische landen, Denemarken, Duitsland en Oostenrijk zijn al tientallen jaren door hun regering bedonderd. Islamitische misdaden worden niet behandeld of worden met zeer milde straf naar huis gestuurd. Men heeft niet in de gaten de Duitse vrouwen en meisjes al jaren volgelvrij zijn verklaard door moslim mannen. Dit zal zich verder verspreiden over Europa. Het kwam pas naar buiten toen tijdens de kerstviering in Keulen een massaverkrachting plaatsvond. Niemand is daarvoor gearresteerd of berecht! Onder het mom van niet racistisch op te treden! Dat is al tiental jaren geleden. Dus toen werd al de toon gezet bij de Duitse overheid. Daar is al tiental jaren aan gewerkt. Het omvolken is in principe de Westeuropese bevolking te ontvolken. En dat is heel wat anders. Europa was altijd al een blok aan het been van de VS. Teveel zelfstandige regeringen met hun eigen wetten en ideeën. Daarom is na de oorlog in 1947 de VN door de Rockeffers opgericht en hebben de lidstaten hun handtekening gezet om onder de VN mandaat te funtioneren. En daarmee staan in principe alle lidstaten onder het bewind van de VN. De EU is later opgericht om West Europa beter onder controle te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in