We hebben veel demoraliserende video’s gezien van blanke mensen die samen met Antifa en BLM plunderen en zich praktisch prostitueren met het vragen om vergeving bij zwarten, dus ik dacht dat het een goed idee zou zijn om te laten zien hoe normale blanke mensen zich gedragen.

Bitchute link

Bitchute link

Bizarre blanke onderwerping aan zwart racisme in de Verenigde Staten

 

  Vaccinatie kwetsuren: Moderna vaccinatie-stop in Californië
Vorig artikelBLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer
Volgend artikelDe mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in