Toen wij eind vorige week met verbijstering vernamen dat Biden de deelstaten had opgeroepen om vaccinatieweigeraars om te kopen met een “mini-stimulans” van $100 om zich te laten vaccineren, zeiden wij dat deze weerzinwekkende perverse stimulans een spectaculaire averechtse uitwerking zou hebben, omdat het niet alleen verwachtingen zou wekken voor nog hogere omkoopsommen door overheden en werkgevers, maar ook zou leiden tot veel lagere vaccinatiecijfers omdat de weifelaars op steeds hogere bedragen zouden wachten om de injectie te halen, schrijft Zerohedge.com.

Een dag later meldden wij dat Walmart de lat nog hoger had gelegd en 150 dollar bood om het personeel het covid-vaccin te laten nemen – waarvan wij nu weten dat het niets doet om de verspreiding van het virus te voorkomen en daarom geen “sociaal goed” is maar slechts het risico van ziekenhuisopname minimaliseert – en wij concludeerden dat “de omkoopsommen precies op schema toenemen. Over 1 maand zouden de volhouders 4 cijfers moeten krijgen.”

Wel, we moeten toegeven dat we er vreselijk naast zaten: het duurde slechts 4 dagen.

Volgens Bloomberg biedt Vanguard nu 1.000 dollar aan werknemers die zich voor oktober laten vaccineren. De gigantische vermogensbeheerder breidt de betalingen uit naar alle werknemers die kunnen bewijzen dat ze een Covid-19-vaccin hebben gekregen, zelfs als ze zijn ingeënt voordat het bedrijf het aanbod uitbreidde. Een woordvoerster van Vanguard bevestigde dat het bedrijf een stimulans aanbiedt.

“We bieden een vaccinatiepremie aan voor personeel dat een bewijs van inenting tegen Covid-19 overlegt,” zegt ze in een e-mailverklaring, eraan toevoegend dat het bedrijf werknemers beloont “die de tijd hebben genomen om zichzelf, elkaar en onze gemeenschappen te beschermen door zich te laten vaccineren.”

  De dood van Europa - Dit betekent het einde van de vrijheid zoals wij die kennen

En aangezien Wall Street alles te maken heeft met het volgen van “thought leaders” verwachten we dat binnen 48 uur de meeste financiële bedrijven zullen meeliften en ook soortgelijke omkoopsommen in contanten zullen aanbieden aan hun ongevaccineerde werknemers. Op dat moment zal de afgunst van de werknemers de kop opsteken en zullen de meeste Amerikaanse bedrijven onder sociale druk komen te staan om hetzelfde te doen. En dan is er nog de vraag waarom deze omkoopsommen niet met terugwerkende kracht worden betaald: zo’n 165 miljoen Amerikanen voelen zich nu zeker heel dom omdat zij niet een paar maanden hebben gewacht om een maand huur gratis te krijgen.

Wat achteraf gezien een briljante zet is van de regering Biden: in plaats van Amerikanen rechtstreeks te betalen om zich te laten vaccineren met de nog experimentele cocktail, heeft de regering de betaling van de stimmies effectief uitbesteed aan de particuliere sector. Want terwijl $100 verwaarloosbaar is, begint $1.000 op te lopen en komt neer op bijna een maand noodwerkloosheidsuitkeringen van $300/week.

Wat de volgende vraag oproept: als we in minder dan een week van $100 naar $1000 zijn gegaan, waar zal deze omkoopveiling dan stoppen? Welnu, eerder vandaag, toen Joe Biden tijdens zijn persconferentie in Cuomo uitgleed en zei dat de steekpenningen voor coviden 100.000 dollar bedragen in plaats van 100 dollar, grapten wij dat dit een Freudiaanse verspreking was en dat het veel grotere getal wel eens de boeman van de regering zou kunnen worden voordat alles gezegd en gedaan is.

  COVID-19 vaccin betalingen voor inentingsletsels exploderen in Australië - meer dan 80 keer hoger dan vorig jaar

Maar nu duidelijk wordt dat de covidprik omkoping zich heeft ontpopt als de volgende stimuleringscheque, zijn we er niet zo zeker van dat we een grapje maakten en dat dit mooie ronde getal inderdaad de definitieve bogey zou kunnen zijn.

In ieder geval, als de overheid hoopt met omkoopsommen een stormloop op de vaccinatiestations teweeg te brengen, kan ze zich misschien schrap zetten: nu de “inflatieverwachtingen” van de samenleving voor omkoopsommen weer op vier cijfers zijn gezet, zal niemand meer de moeite nemen iets voor minder te doen… wat natuurlijk het probleem is met al dergelijke op weggevertjes gebaseerde stimuleringsregelingen: ze hebben allemaal de neiging spectaculair te ontploffen en precies het tegenovergestelde te bereiken van wat ze beogen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Sucharit Bhakdi: “We zijn in oorlog!” Sta op! (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlische wetenschapper zegt dat COVID-19 behandeld kan worden voor minder dan $1 per dag
Volgend artikelChef-patholoog dringt aan op aanzienlijk meer autopsies van gevaccineerde personen – 30-40% van reeds verrichte lijkschouwingen aan vaccinatie overleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Goh wat zullen degene die t voor een donut deden nu balen. Oh nee die houden zich nu waarschijnlijk bezig met hun ernstige bijwerkingen of liggen al tussen 6 plankjes…
  en Vanguard… komt Blackrock dadelijk ook met een aanbod?

 2. Ach, als je het toch al van plan was dan is dit alleen maar mee genomen.
  En als je het niet van plan was dan is 1000 dollar dus de waarde die je aan eigen leven geeft.

 3. Bij Amerikanen geldt de spreuk: Het is niet belangrijk wat je bent of doet, maar wat je zegt wat je bent of doet.
  Je ziet dat dit op gaat voor het huidige “hogere” management.

 4. De wereld is een speelterrein
  Ze zullen alles verbieden, de vrienden van Covide
  Een hoop kabaal, ’t loopt uit de hand
  Covidioten springen uit de band! (uit de band!)

 5. Het plaatje bovenaan dit artikel is geweldig. Ik moet er elke keer weer om lachen. Ik zit inmiddels op drie uitnodigen dus het voelt bijna persoonlijk om die man precies 3x over de stier te zien springen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in