Triest! Het aantal gevallen waarin “beschermelingen” van pro-migratie-activisten zich tegen hun helpers keren neemt toe.

De media berichten over verkrachting of moord op mensen die zich voor asielzoekers en hun rechten inzetten. Er is weinig bekend over de motieven voor deze gewelddaden. We hebben enkele schokkende gevallen uit heel Europa verzameld, aldus Wochenblick.

Franse vrouw door Marokkaan verkracht

Een geval is de verkrachting door een Marokkaanse migrant, gemeld door een Franse vrouw. Beide waren actief in een asielhulporganisatie. Het misbruik vond plaats in haar stacaravan op een camping in de buurt van het migrantenkamp van Calais.

De hulporganisatie beheert daar een donatiemagazijn voor migranten. De verkrachter is vrijgelaten en is volgens de politierapporten niet meer in Calais.

Een veel ernstiger geval deed zich afgelopen mei voor: volgens berichten in de media werd de directeur van de Franse pro-migrantenvereniging Itinérance vermoord met een ijzeren staaf terwijl hij sliep door een Afghaanse migrant die bij hem woonde.

De verdachte werd gearresteerd, hij zou geen Frans spreken. Het slachtoffer, de 63-jarige Jean Dussine, was een gepensioneerde leraar en schooldirecteur die voor migranten en daklozen werkte.

Frankrijk: Pro-migrantenactivist vermoord door Afghaanse migrant die hij huisvestte

Asielzoeker steekt Franse ex-vriendin dood

Ook afgelopen september vond er in dit milieu weer een brute moord plaats, in de buurt van Parijs. Een medisch studente, pro-migratie activiste en vastberaden tegenstander van deportatie werd met 14 steekwonden op brute wijze vermoord door een migrant . De dader zou haar ex-partner zijn en bij haar wonen. Hij is gevlucht.

Zweed verhinder verkrachting – neergestoken

  Wie is George Soros?

Even treurig is een verslag uit Zweden: Onlangs werd daar een 19-jarige Zweed op brute wijze doodgestoken omdat hij tussenbeide kwam toen een Soedanese man een meisje probeerde te verkrachten. De dader heeft sinds 2011 de Zweedse nationaliteit en staat nu terecht voor moord.

Asielzoeker beschuldigd van het vermoorden van zijn Zweedse vriendin en het in stukken hakken van haar

Vorig artikelBloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door
Volgend artikelTrump belooft om radicaal links van totale controle over Facebook, Twitter en Google te elimineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zolang ze die linkse idioten pakken vind ik het best. Hopelijk dat de opinie van links dan langzaam de correcte kant op gaat. Dat 90% van de asielzoekers gelukzoekers zijn en hier echt niet komen om vreedzaam aan de samenleving deel te nemen. Het aantal echte vluchtelingen wat binnen komt is marginaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in