Het Russisch-orthodoxe kerstfeest begint op 6 januari, volgens de Juliaanse kalender. Vladimir Poetin heeft een kerststaakt-het-vuren afgekondigd. Zelenskyy en de Ukronazi’s zijn echter niet geïnteresseerd in een staakt-het-vuren, vrede en serieuze onderhandelingen om de oorlog te beëindigen, schrijft Kurt Nimmo.

Ook Biden gaf commentaar op het voorstel. Hij zei dat Poetin “probeert wat zuurstof te vinden”, waarmee hij suggereerde dat de Russische leider hyperventileert over de toenemende verliezen in Oekraïne.

Als men de oorlogspropaganda leest, kan men inderdaad denken dat Oekraïne op de rand van een triomfantelijke overwinning staat. Dit is echter niet meer dan een wrede grap, een macabere fantasie voor Oekraïense soldaten die met honderden tegelijk sterven in en rond Charkov, Donetsk, Poltava, Dnepropetrovsk, Nikolajev, Kiev en Kherson.

Zelensky en zijn ultranat-team hebben duidelijk een doodswens. Het is een ernstige illusie te geloven dat Oekraïne een kans maakt tegen Rusland, een land dat 28 keer groter is dan Oekraïne. Rusland heeft een BBP van 41,48 biljoen, terwijl dat van Oekraïne 1,55 miljard dollar bedraagt. De “annexatie” van de Krim (via democratische referenda) leidde in twee jaar tijd tot een daling van het BBP van Oekraïne met vijftig procent.

  Zelensky's nieuwe eis aan Europa: Sluit de Russen op in hun land

Vóór de instroom van oorlogstuig was het leger van Oekraïne een relikwie uit het verleden, dat grotendeels bestond uit materieel uit het Sovjettijdperk. Het heeft echter wel een “defensie-industrie” die in staat is deze archaïsche militaire uitrusting te onderhouden en te verbeteren.

De Russische Federatie heeft een moderne wapenindustrie. Het militaire budget bedraagt 61,7 miljard dollar, het land heeft meer dan een miljoen actieve militairen en beschikt over het grootste arsenaal kernwapens, naar schatting 7.500 kernkoppen.

Het militaire arsenaal van Rusland – gevechtstanks, gevechtsvoertuigen, artillerie, elektronica, UAV’s, enz. – overschaduwt dat van Oekraïne aanzienlijk, met inbegrip van zijn schamele en verouderde luchtmacht en marine, en de laatste bestaat nauwelijks.

In juni werd de regering Biden getroffen door de realiteit. “Functionarissen van het Witte Huis verliezen het vertrouwen dat Oekraïne ooit in staat zal zijn al het land dat het de afgelopen vier maanden aan Rusland heeft verloren terug te veroveren, zo vertelden Amerikaanse functionarissen aan CNN, zelfs met de zwaardere en meer geavanceerde wapens die de VS en hun bondgenoten van plan zijn te sturen”, aldus CNN.

In feite is het veel erger dan dat. Het is onmogelijk voor Oekraïne om het land terug te nemen dat Rusland veilig heeft gesteld om de oprukkende NAVO tegen te gaan en om af te rekenen met een stel bijzonder wrede en psychotische ultranaten die erop gebrand zijn etnische Russen in Oost-Oekraïne – of wat ooit Oekraïne was, nu republieken onder de Russische Federatie – etnisch te zuiveren en te vermoorden.

Zelensky weet dat Rusland nooit zal instemmen met een terugkeer naar een genocidale status quo. Rusland zal niet toestaan dat de NAVO zijn tanks, raketten en troepen tegen zijn grens duwt. Rusland heeft herhaaldelijk verklaard dat de republieken Donetsk en Luhansk nu deel uitmaken van Rusland en dat aanvallen op deze republieken een directe bedreiging vormen voor de Russische soevereiniteit en nationale veiligheid.

  Heeft Uncle Sam, alias Wile E. Coyote, de verkeerde pijpleiding opgeblazen?

In maart zei Biden’s minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, tegen de propagandamolen van de BBC dat Oekraïne zal overwinnen, en

“Ik kan u niet zeggen hoe lang dit zal duren. Ik kan u niet vertellen hoe lang het zal duren. Maar het idee dat Rusland 45 miljoen mensen die vurig vechten voor hun toekomst en hun vrijheid aan zijn wil kan onderwerpen, en Rusland Oekraïne onder de duim wil hebben, dat zegt veel.”

De heer Blinken liegt natuurlijk. Hij weet dat Rusland niet geïnteresseerd is in de onderwerping en bezetting van Oekraïne. Hij begrijpt het doel van de SMO – de NAVO terugdringen en een einde maken aan de Banderieten en hun bewind van genocidale terreur.

Bovendien bestaat er onder Zelensky en zijn ultranat-schurken niet zoiets als vrijheid en democratie: hij heeft de politieke oppositie de mond gesnoerd, het televisienieuws voor propagandadoeleinden genationaliseerd en is zelfs zover gegaan de Russisch-orthodoxe kerk te verbieden. Daarbij is het niet van belang dat twee derde van de Oekraïners zich identificeert als Russisch-orthodox. Het publiek informerend over wat hij van hen vindt, hekelde de voormalige komiek die kleinzielige dictator is geworden “Oekraïners die de parochies blijven bezoeken” als falen om “de verleiding van het kwaad te overwinnen”, schrijft het Libertarian Institute.

Oekraïne is voorbestemd om een tandeloze rompstaat te worden. De NAVO zal worden buitengesloten, niet in staat om Rusland aan zijn eigen grens te bedreigen, en de resterende neonazi’s, degenen die niet zijn veroordeeld voor terrorisme en oorlogsmisdaden, zullen ondergronds gaan, waar ze in het geheim nazivlaggen kunnen salueren.

  WSJ: Oekraïne roept man zonder handen op in een poging de troepen aan te vullen

Rusland, geconfronteerd met Zelensky’s koppigheid, zal Oekraïne blijven straffen. Het zou voor de gemiddelde Oekraïner veel beter zijn als de ultranat-regering van de na-Maidan coup de realiteit zou aanvaarden en onderhandelingen zou aangaan.

Maar net als Adolf Hitler, die een Duitse nederlaag niet kon accepteren toen de geallieerden oprukten, zal Zelensky de oorlog voortzetten tot het bittere en apocalyptische einde.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin over het Westen: “Zij hebben al verloren”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse media: Een pathologie van desinformatie, haat en militarisme
Volgend artikelScott Ritter: Waarom de HIMARS zo moeilijk te raken is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik lees bijna elke dag over honderden Ukri militairen gedood maar zie nooit een video die ze zien laten .
  Af en toe rijst dan bij de vraag , is het wel ooit zo dat er zoveel dooien zijn van de Ukri’s.
  Laat maar eens zien dacht ik zo .
  En als ik Poetin was zou ik maar een tien keer harder slaan voordat die Ukri’s zoveel nieuwe tanks krijgen die hun weer verrot schieten.

 2. Zelenski geen vrede. Okee. Als die dan aanvalt op kerst. Gelijk een goede bom erop hij heeft genoeg kansen gehad hij wordt bestuurt van buiten af .dan maar gelijk goed vernietigen .

 3. Waar dacht je dat alle navo tanks zijn die tijdens eerste lockdown over de sporen gingen hier…nog niet in aktie gezien op paar oude personal carriers na…Ow Biden zei ook nog wat…De opmaak pop die vandaag oorlellen vast heeft aan zijn kaak en morgen weer ineens loshangende oorlellen….Het is 1 grote Satanische Clownshow, een slechte film waarbij je met seconde lijm op de stoel zit en de film op eindeloze repeat.

 4. net vers van de pers : Het aantal Duitse militairen met gewetensbezwaren is fors toegenomen sinds Rusland Oekraïne in februari binnenviel. In 2021 kwamen er 201 aanvragen binnen en dat aantal steeg vorig jaar naar 951.

  Het Federaal Bureau voor Gezinszaken en Maatschappelijke Functies liet dat vandaag weten aan de Duitse mediagroep RDN. Velen rechtvaardigden hun beroep op gewetensbezwaren door te zeggen dat ze geen oorlog hadden verwacht.

  Sinds Duitsland in 2011 de verplichte militaire dienst afschafte, hebben de cijfers betrekking op soldaten die in het leger dienen. Duitsland is niet actief betrokken bij de oorlog, maar levert Oekraïne wel allerlei soorten wapens en materieel.

  Soldaten die tot de conclusie komen dat ze niet willen schieten en andere mensen doden of verwonden, moet een makkelijke uitweg uit het leger worden geboden, reageerde de directeur van de Duitse vredesvereniging. Veel soldaten worden volgens hem het leger ingelokt met reclameachtige beloften die niets met de werkelijkheid te maken hebben.

  Dit is dus de mentaliteit van de NAVO legers…..

  Ik denk dat ze beter een arena kunnen bouwen en leiders erin gooien met vrouw en kinderen, kunnen die het uitvechten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in