De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de VS gewaarschuwd dat als Oekraïne verliest, de Amerikanen “hun zonen en dochters” naar de oorlog met Rusland over de Baltische staten zullen moeten sturen “en ze zullen moeten vechten” en “ze zullen sterven”, bericht Chris Menahan.

Zelensky maakte de opmerkingen tijdens een persconferentie op vrijdag.

Minister van Financiën Janet Yellen bracht maandag een verrassingsbezoek aan Zelensky, nadat zij had toegezegd Oekraïne nog eens 10 miljard dollar aan Amerikaanse hulp te sturen.

De neocons die het Biden-regime leiden, hebben herhaaldelijk verklaard dat zij met het verschepen van miljarden dollars aan Amerikaanse wapens naar Oekraïne beogen de oorlog zo lang mogelijk te rekken en “een grote opstand” tegen Rusland aan te wakkeren.

  Hongaarse premier Orban, Kroatische president, Nobelprijswinnaar op Oekraïense "executielijst"

Tot nu toe hebben de VS meer dan 100 miljard dollar van de Amerikaanse belastingbetalers toegezegd om de oorlog te rekken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Van de Zwarte Zee tot de oostelijke Middellandse Zee, por de Russische Beer nietVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWanneer u een goede zet ziet, zoek dan een betere
Volgend artikelSituatie in Bakhmut is “veel erger dan officieel gemeld”, zeggen Oekraïense soldaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. Ruim nu al 100 miljard dollar. En dan te bedenken dat ca. de helft van de Amerikanen rond de armoedegrens leven EN daarnaast nog een 40 tot 50 miljoen usa burgers van de voedselbronnen moeten rondkomen. Kijk op yt naar de film: poverty in usa.
  Hoe krom wil je het hebben?

  • JaN,
   Rusland heeft ook gezegd dat de VS meer uitgeven aan defensie dan aan voedsel voor anderen, daarom zal ik ook nooit begrijpen dat vele Nederlanders de VS als voorbeeld zien!!!

   • Zie je niet hoe Amerikaans-achtig Nederland is geworden, alles wordt van de yankees nageaapt. Een agressieve liefde voor amerika en alles wat amerikaans is, net als voor joden. Wist je nog toen Balkenende naar de VS afreisde en toen hij voor het eerst Bush een hand mocht schudden, het leek alsof hij terplekke parkingson kreeg en de hand van zijn lieve Heer schudde.

  • Ik heb met bevolkingsgroepen die nog steeds wapen leveranties steunen naar Oekraïne en weigeren om over vredesonderhandelingen na te denken geen enkel medelijden. Dan mag de honger en koude hen nog harder treffen totdat het misschien tot hen door gaat dringen dat zij het zelf allemaal instandhouden.

   • Alsof het ‘gewone volk’ daar allemaal achter staan. In Nederland zijn ook hele kuddes mensen die het niet eens zijn met het beleid. Alsof de regeringen dat iets kan schelen, ze voeren hoe dan ook hun plan uit.

  • Die gestoorde gek van de Oekraïne is een duplicaat van Klaver en GroenLinks figuren, er staat op facebook een mooi filmpje over deze pedofielen club en laat zien met welk tuig wij te maken hebben als je de misdaden en de gevangenis straffen samen op telt dan zit er ruw weg voor 100 jaar gevangenisstraf bij mekaar.
   Kijk zelf maar en zeker de jonge mensen weten wie de moordenaars van Pim Fortuin zij en waren je vind ze op de linkse zijde mijn afval is schoner als dat tuig of je nou de dieren partij of D66 en PVDA SP neemt het zijn stuk voor stuk partijen die met misdrijven en onderdrukking op de gelijkte hoogte zitten met de VVD, gewoon criminelen.

 2. De great awakening onder de schapen gaat komen als Mark Rutte en Kaag gaan overwegen om onze kinderen naar die gehaktmolen te sturen. Nu is alles nog ver genoeg weg om het te kunnen negeren, wacht maar tot dit gesprek op gang komt… dan gaan de wegkijkers ineens wakker schrikken dat hun kinderen op de nominatie staan om naar de slachtvelden te gaan.

  • Misschien zijn ze daar al lang achter de coulissen mee bezig maar krijgen ze dat zomaar niet in een twee drie klaar zoals ze zouden willen. Er zijn teveel zaken zoals: eerst de oproepingen die al lang van tevoren al in kannen en kruiken hadden moeten zijn “het is niet als die neppandemie dat allemaal al van tevoren was beslist” want ze dachten in hun alleswetende kikkerkopje dat alles door sancties zou in hun voordeel verlopen. Ten tweede waar ga je heel die groep jonge mensen dan plaatsen want lege kazernes zitten vol met vreemdelingen die zeker dan gaan protesteren omdat dan hun luie gratis leventjes zouden gaan stoppen en nergens is dan voor hen nog plaats. Ten derde eventuele opleidingen dan zitten we ook al enkele maanden verder of krijgen ze allemaal een waterpistooltje en moeten ze dan “pang pang” tegen elkaar gaan roepen.

   • De totale onnozelheid van regering is te zien in de persoon van der Maat…alsof ze het zwarte garen hebben uitgevonden.

    Ik erger me aan het steeds spreken in naam van allen en iedereen…..ik heb nooit op Rutte en co gestemd, ik ken niemand die dat doet en bijna iedereen die de naam Rutte hoort of Kaag of een van die flapdrollen sluit aan met iets van “rechtbank”, schavot, touw, nekschot of vuurpeleton… incluis mensen van ver in de 70 en zelfs 1 van in de 90….

    Ik denk dat er in de geschiedenis niemand zo gehaat is als Rutte….wijlen Dhr Rost van Tonningen had in zijn tijd een grotere aanhang en een meer positief imago…

    • Ik hoor het ook steeds meer, zet ze maar tegen de muur ik schiet wel. Normale burgers die nooit een vlieg kwaad doen zijn bereid op onze perverse politici te schieten, steeds meer.

 3. de oorlog zo lang mogelijk te rekken en “een grote opstand” tegen Rusland aan te wakkeren.
  Mij lijkt het tegenovergestelde te gebeuren?!

 4. Langzaam maar zeker raakt de groep front kandidaten uitgeput , wie of wat moet de volgende ronde aan gaan aanvullen.
  Vrouwen en kinderen naar het front?
  Wat als Rusland besluit om er eens flink wat kolen op het vuur te gooien , of blijven ze wachten tot er echt geen kanonnen voer meer is ?
  Misschien moeten ze na deze oorlog als er nog één daarna bestaat voor Europa de nu machthebbende kliek maar eens ter verantwoording roepen , iets als Neurenberg en misschien maar meteen de Neurenberg code 1947 er aan vast koppelen.

 5. Wat een clown wereld toch. Vrijwel alles is tegenwoordig een (bijna lachwekkend) leugen.
  De mensheid is door zijn oneindige domheid niet meer te redden. Einstein had gelijk.

  • We zijn gehypnotiseerd en geprogrammeerd. De vijand heeft een kaartenhuis van leugens en propaganda gebouwd. Dat kaartenhuis wordt van alle kanten aangevallen. Vergis je niet… 1 kaart en alles wat ze in de laatste 2000jr hebben gebouwd stort in. Vanuit onze hersenspoeling lijkt het onmogelijk om nog te winnen/overleven, maar als je eenmaal wakker wordt is het klaar. Er is een great awakening aan de gang, maar dat is moeilijk te zien als je alleen met je ogen kijkt. Iedereen is het met de wakkeren eens als ze eenmaal wakker zijn. De wakkeren moeten helder worden en helder blijven… 1 pure en echte waarheid is sterker dan 2000jr leugens en programmering. Daarom doet onze vijand er alles aan om ons bezig te houden met de leugens in een poging om te voorkomen dat we helder worden en bij die ene waarheid komen die hun hele kaartenhuis laat instorten. Houd moet, maak rust en stilte in jezelf en word helder. Het klinkt heel cliché en tegenstrijdig, maar rust en liefde zullen ons redden.

    • Dezelfde mensen die met hun mouwen opgestroopt klaar stonden voor hun gipprik zijn nu de mensen die Oekraïne steunen. Begrijpelijk want dat soort mensen leest nooit iets.

    • Cenco… je bent een ras pessimist. Als gevangen zit in je ego, zie je het niet. Zij die leven uit angst zien alleen onmogelijkheden. Liefde wint uiteindelijk… altijd.

     • @Naam, ik ben voor niks of niemand bang en zal mijn mening altijd blijven uiten. Maar ik ben ook een realist en ik zie niemand van die schapen echt wakker worden. Het zijn nog steeds dezelfde die handelen.

      • Wat is wakker? ALs je net wat info hebt opgedaan en doet alsof je het al allemaal weet? Ben je dan plotsklaps wakker? Het kost mensen vaak vele jaren om verschillende levels van wakkere helderheid te ervaren en in die bewustzijns toestand te blijven.

   • Het grootste gevaar komt niet van de criminele machthebbers maar van de massa dommeriken die hen navolgen. “Without them Hitler would have stood alone.”

    • Hans de Jonge maart 7, 2023
     Zelensky ziet dat het aantal weerbare mannen en vrouwen in de Oekraïne schrikbarend afneemt en dat hij als joodse vrijmetselaar ofwel “de nieuwe wereldorde” ofwel de satanisten het onderspit delft met zijn belofte vrede te brengen met Rusland. Nu wil hij ook het USA volk opofferen. Hier willen de vrijmetselaars de dienstplicht weer actief maken. Het verlies van Zelensky betekent ook het verlies van de vrijmetselarij wereldwijd.
     https://www.frontnieuws.com/de-wereld-vergaat-riemen-vast/
     Nog steeds geen enkele reaguurder die het woord “elite” of “parasieten” vertaalt met de vrijmetselarij, een joodse organisatie die zowat overal geïnfiltreerd is in burgerlijke en militaire structuren zoals kerken, de koning en door de koning benoemde burgemeesters en rechters, politieke partijen, gemeenteraden, wethouders, politiecommissarissen en officieren van justitie, directeuren van bijna alle grote bedrijven en woningcorporaties. Bij elkaar vormen die vrijmetselaars zo’n formidabele macht dat ze met z’n allen, als broeders van elkaar Nederland kunnen injecteren met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus” of als afleiding een atoomoorlog kunnen beginnen. Gelukkig schijnt Rusland met de val van het communisme (ook een joodse organisatie net als het socialisme) gelijk alle vrijmetselaars onder leiding van Rot Shit het land hebben uitgeschopt. Ze schijnen nu allemaal in Israël te wonen. De enige oplossing is mijns inziens een verbod op de semi geheime vrijmetselarij, waar ook de koning toe gerekend moet worden. Dit is al eens geprobeerd in 1735 in de Republiek. Helaas kwam de vrijmetselarij ongevraagd weer terug in de macht met koning Willem de Eerste na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. Sindsdien zitten we in Nederland met de vrijmetselarij in de vorm van Willem Alexander en Mark Rutte. We moeten echt van die vrijmetselaars af omdat anders Nederland letterlijk en sociaal ophoudt met bestaan. De voortekenen worden opgenoemd in het artikel van Frontnieuws. Het lastige is dat bij de komende verkiezingen voornamelijk op vrijmetselaars wordt gestemd omdat ze zo geheim zijn. Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod. Gelukkig hebben de vrijmetselaars geen geweten en geen moreel besef, daarom zullen zij deze oorlog onontkoombaar verliezen.

   • @Naam, ik ben verre van gehypnotiseerd of geprogrammeerd en ik denk dat dat net zo geldt als voor de meeste wakkere.

    Ik ben altijd al een vrijheidsvechter geweest. Ik denk niet in hokjes. Ik lees héél veel en ik ben erg gevoelig en vertrouw rotsvast op mijn intuïtie.

    Wat nu allemaal bezig is zag ik 30 jaar geleden al aankomen en heb mij daar zo goed mogelijk op voorbereid.

    Ik ben in het buitenland gaan wonen in een piepklein dorpje waar saamhorigheid is. Waar mensen elkaar helpen. Wil je overleven dan moet je ver weg van een stad.

    • Vraagje: Heeft u wel eens op een school gezeten? Zoja dan ben je in je leven gerprogrammeerd. Zoniet dan bent u alsnog door ouders of verzorgers geprogrammeerd. Even los van hoe iemand zichzelf heeft ge(her)programmeerd.

   • Het klinkt mooi wat je daar zegt Naam:*
    Natuurlijk wint waarheid het van leugens, zeker op de lange duur.
    Ook wint de liefde van het kwade.
    Dat gezegd hebbende is de realiteit om me heen dat bijna iedereen, instituties, media en mensen, niet zien wat er aan de hand is. Of niet WILLEN zien.
    Ze zijn onnozel, te lui om te lezen, te lui om zelf te denken.
    Ze slikken alles voor zoete koek.
    Dus Rusland is Stout.
    Het ‘vrije’ westen is goed en democratisch.
    En … vaccinaties zijn altijd goed, de overheid heeft het beste met je voor.
    En als het eventueel verkeerd uitpakt dan was dat niet zo bedoeld.
    Ongeveer dat.

    • @Ruud en anderen die op mij reageerden… Het ziet er beroerd uit allemaal. Maar het fort van ds vijand is een kaartenhuis. De gemiddelde wappie lult inmiddels elke vijand onder tafel. Kijk niet naar de schapen. Kijk naar jezelf en je medestanders. Wij zijn inmiddels getrainde digitale, spirituele, waarheidscommando’s die ook klaar zijn om op te staan zodra het nodig is. Wij zijn de leiders van morgen. DE MENSEN DIE JULLIE SCHAPEN NOEMEN, ZIJN BLINDE VOLGERS. Oorlogen worden niet gewonnen door de schapen!!! In Oekraïne staan toch ook geen schapen op elkaar te schieten? WIJ zijn het nieuwe leiderschap, WIJ zijn de (tot nu toe digitale) soldaten, WIJ zijn zelf het nieuws… WIJ zijn de kritieke massa. Vergis jullie niet. We moeten ons land terug zien te veroveren, ga dus denken in termen van een nieuw Nederlands leger, dat WIJ zelf samenstellen. Ons leger heeft toch amper nog wapens, dus als wij 500.000 mensen bij elkaar krijgen is is het over, dan hoeft er niet een gevochten of geschoten geworden. Maargoed… bedenk jullie allemaal goed hoe het zit. Oorlogen worden niet gewonnen door schapen, STOP DUS OM TE DRAMMEN OVER DE SCHAPEN. WIJ moeten aan de bak. En nu wachten tot iemand vraagt wat ik dan zoal doe… 3 2 1. We moeten dit anders gaan zien. Niet denken in onmogelijkheden, maar in mogelijkheden.

     • @Naam
      Je zegt ” In Oekraïne staan toch ook geen schapen op elkaar te schieten? ”

      Nou dat denk ik dus wel. Ieder beschaafd wel denkend mens laat zich niet voor banken en elite naar het front sturen om daar zijn dood in 4 á 5 uur te vinden.

      Iedere oorlog is nutteloos en is er een teveel. Als je naar oorlog moet grijpen wil dat zeggen dat je niet naar elkaars standpunten wil luisteren, wil dat zeggen dat je geen enkele samenwerking wil. Oorlog voeren is voor verliezers.

      Dezelfde mensen die andere uitmaken voor wappie, complotdenker, antisemiet. Dat doen ze omdat ze niet toe willen geven dat de ander zijn argumenten kloppen.

      Er is sinds het uitbreken van covid een groot tekort aan nieuwe complottheorieën…. omdat nu blijkt dat alle zogenaamde complottheorieën al waarheid zijn geworden.

      Daar hoef je geen professor voor te zijn. Daar moet je wel veel voor willen lezen. Daar moet je wel een groot gevoel van rechtvaardigheid voor hebben. Daar moet je gewoon boeren verstand voor hebben. Daar moet je een vechters mentaliteit voor hebben en nooit op willen geven. Daar heb je eigenwaarde voor nodig. Daarvoor moet je een gevoelig mens zijn. Dan moet je blind vertrouwen op je intuïtie. Dan moet je een vrijheids denker zijn.

  • Ik ben geen Einstein ik blijf mij maar steeds opnieuw verbazen hoe dom het volk kan zijn zij hebben allemaal het verstand van Hugo en Rutte en het overige linkstuig.
   Binnen kort start een nieuwe serie op de NPO 12 afleveringen een volk zonder geld en zonder verstand in de hoofdrol koning Willem van Oranje. ( klein pils ).

 6. Als ik en/of mijn zoon in een oorlog zouden vechten, wat niet gaat gebeuren, dan staan wij aan de kant van Poetin. No way dat ik Europa ga helpen, dikke vinger voor markje pedo fckng rutte en zijn psychopatenvriendjes en -vriendinnetjes.

  • Laat ze maar ‘bezems’ uitdelen dan beginnen we vast…totaal geen problemen mee…Hele zooitje hier en in Brussel, alle eurofielen en vs neocon geilers opruimen allemaal…tot de laatste bonestaak..En hun kroost naar heropvoedingskampen.

 7. Als het ooit zo ver zal komen wie wil er dan naar het slagveld om te vechten voor clown zelenski ,rat rutte en lesbo ollongren .
  Deserteren voor deze regering is geen landverraad maar een heldendaad.

  • Haha Rene zo is het. wie wil er nu vechten voor homo Rutte, Lesbo Ollongren, homo Jetten en de rest van de pedofiele verenging.

 8. Degenen die de C. hoax aanjagers waren gaan niet of als infiltrant met een echt geweer mee als oppas
  Blijft tweederde over, minus de gehandicapten en oudjes Kleine helft.
  Ben er zeker van vanuit logica dat dit de opzet was. Europeanen en USA naar het front.
  een depopulatie op deze wijze uitgevoerd, lijkt gladjes. 90% minder
  De NSB / SS komt ws bij je langs voor vervoer.

  Land- en volksverraad booming business.

  • Regels Netwerk covid hoax aanjagers
   Zullen ook hier gelden
   Verkenners, verdedigers, aanvallers.
   Onderscheidingsvermogen, komt🍀

   • men kan ook dood worden verklaard ( onofficieel) voordat men is aangekomen. Een hoax niets lijkt wat het is tegenwoordig.

 9. Lol. Zelfs Biden is waarschijnlijk niet gek genoeg om dat te proberen. De meeste Amerikanen hebben helemaal geen trek in een oorlog op de grond tegen Rusland.
  Proberen daar openlijk Amerikaanse soldaten in te zetten zou erg link zijn voor hem en zijn posotie is al wankel genoeg.

 10. Dictator Zelensky begint zo langzaamaan te beseffen dat ze het nóóit tegen de RF zullen kunnen opnemen.
  Hij wordt steeds wanhopiger. Het zou me niets verbazen als hij opdracht tot een ‘false flag’ aan zijn incompetente legerleiding zou geven.

  • Zijn ze inderdaad al voor aan t bereiden.
   Waarschijnlijk een chemische valse flag. De witte helmen moeten dit gaan constateren….

 11. Alle kinderen en jonge mannen van tegewoordig kunnen alleen maar spelletjes spelen en voor de tv zitten met hun bord patat . Denk je nou echt dat die voor nederland gaan strijden .

  • Ik zou het mijn kinderen ten zeerste afraden om voor nazi Oekraïne je leven op te offeren of om je te laten verminken.

   Weet je wat Hoekstra zal doen als zijn kinderen de leeftijd hebben …. dan vertrekt hij naar Monaco of de Kaaimaneilanden. Die laat andere zich overhoop schieten maar knijpt er zelf tussenuit met zijn gezin.

 12. Alle kinderen van D66’rs vast in bataljon plaatsen graag en hop in een Chinook naar oekieland…Ik zal uitzwaaien en bij terugkomst in zwarte bodybags weer lwuk zwaaien…Daarna pissen op hun graf..

 13. Ik ben vrijdagavond in Lommel iets gaan drinken met 6 andere wakkere medestanders .
  We kijken door het raam van de café en onder politiebegeleiding komt een stoet voorbij om steun te betuigen voor de democratische strijd die Oekraine levert . Het viel ook op dat er Holebi vlaggen zichtbaar waren .

  Wat moet ik nu denken ?? Dat het allemaal gaat goed komen ?

 14. Waarom gaat Zelenski niet in het leger? En de zoon van Biden? die vinden het toch belangrijk dat de Westerse beschaving behouden blijft, of begrijp ik het verkeerd?

 15. Wat denkt die psychopaat wel niet. Zoveel macht zal hij nooit krijgen en ook niet opeisen. Hij kan zich beter overgeven en onderhandelingen starten met Poetin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in