Ten eerste beloofden de prutsers van Pfizer en het CDC de natie dat het krijgen van de COVID-19 griepprikken de curve zou afvlakken, de verspreiding zou stoppen en de pandemie zou beëindigen. Weet u nog? Ze zeiden dat als 90 procent van de bevolking de Covid-19 “vaccins” kreeg, die 90 procent veilig zou zijn voor de anti-vaxxers die een “wereldwijde bedreiging” vormen en leven in ontkenning en gevaar. Verrassing; de “wereldwijde bedreiging” blijken de vaxxers te zijn die in een waanzinnig tempo sterven. Het is waar. De drievoudig gevaccineerden zijn verantwoordelijk voor 94 procent van alle Covid-19 sterfgevallen, wat aantoont dat de echte “wereldwijde bedreiging” het COVID-19 vaccin zelf is en al diegenen die hem kregen, hem promoten en nog steeds geloven dat hij werkt, schrijft S.D. Wells.

Het slechtste wat iemand in 2020 – 2022 voor zijn gezondheid had kunnen doen, is de Covid-19 prik nemen

Volgens een officieel overheidsrapport van het Britse Office for National Statistics (ONS), werden ongeveer 18 maanden tijdens de pandemie gevolgd, waaruit bleek dat Covid-gevaccineerde kinderen 45 keer meer kans hadden om te sterven door welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen. Laat dat even bezinken. Dus door simpelweg nee te zeggen tegen de Covid-spuiten, heeft een kind meer kans om de pandemie en een groot aantal andere levensbedreigende aandoeningen te overleven.

Schrijf iedereen die nog over is en alle kinderen die nog komen in voor dat plan. Het klinkt alsof het voordeel van volledig ongevaccineerd blijven veel groter is dan het risico om volgespoten te worden met miljoenen giftige spike-eiwit prionen, maar alle zogenaamde “anti-vaxxers” en degenen die als “anti-wetenschap” worden bestempeld, wisten dat al.

  Nog een interview met Dr Mike Yeadon - "Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen"

In hetzelfde ONS-rapport vertellen de conclusies ons dat kinderen die zijn gevaccineerd ook 137 keer MEER KANS hebben om te sterven aan Covid-19 dan kinderen die natuurlijke immuniteit hebben en nooit de giftige spike-eiwitten krijgen.

De schapen die de covid-prikken namen, verdringen de ziekenhuizen

Nu zien we dat Amerikanen die de COVID-19 prikken hebben genomen veel meer medische hulp zoeken dan de volledig ongevaccineerde, natuurlijke gezondheidsvoorstanders. Weet u nog dat de ziekenhuizen en de nepnieuwsmedia beweerden dat alle ongevaccineerde mensen de ziekenhuizen overbelastten en dat de gevaccineerde massa’s niet tijdig basiszorg of spoedeisende hulp konden krijgen? Het is andersom. De stolsels veroorzaken veel, veel meer kritieke gezondheidsproblemen dan alleen stolsels. Kijk maar eens.

Ze zouden het het “Vaccins Gevaarlijk” programma moeten noemen, maar in plaats daarvan heet het het V-Safe programma, waar de geprikte massa geacht wordt allemaal naartoe te gaan om gezondheidsschade te melden die is ontstaan door het krijgen van ten minste één Wuhan griepprik. Welnu, meer dan 70 miljoen symptomen werden gemeld door de 30 procent van de gevaccineerden die hun problemen daadwerkelijk hebben gemeld op de V-Safe site (van de 230 miljoen mensen die minstens één Covid-prik hebben gekregen). Dat betekent dat dit cijfer, hoewel het al heel eng is, waarschijnlijk nog veel hoger ligt.

Het zijn dus al die geprikte schapen die de ziekenhuizen vullen, in de wachtkamers zitten, in bedden liggen, diagnoses laten stellen en zich afvragen waarom ze plotseling myocarditis, pericarditis, vreemde rubberachtige vaatproppen, ischias, meerdere keren Covid-19, ernstige ontstekingen, allergieën en meer hebben.

  Snelle toename van Covid-19 vaccin bijwerkingen in Europa

De meest voorkomende symptomen van door vaccins veroorzaakte gezondheidsschade die werden gemeld aan het “V-Safe” programma waren de miljoenen mensen die zeiden dat ze na de vaccinatie last hadden van koude rillingen, zwellingen, gewrichtspijn, spier- en lichaamspijn, hoofdpijn, vermoeidheid en algemene pijn, waarbij meer dan 4 miljoen van deze klachten als ZEER ernstig werden aangemerkt. Dit kunt u niet verzinnen.

Het V-Unsafe Program, zoals het moet worden genoemd, stond ook bol van de klachten over 13.000 peuters (jonger dan 2 jaar) met meer dan 33.000 symptomen, waaronder pijn en verlies van eetlust. Dat klinkt als een recept dat ondervoeding en prikkelbaarheid veroorzaakt.

Kortom, we naderen nu een miljoen gemelde gevallen van Amerikanen die na de vaccinatie met spoed medische hulp gingen zoeken, waardoor de ziekenhuizen overvol raakten, terwijl de media en het vaccinindustrieel complex alle ongevaccineerden de schuld gaven. Wat een hoax en een zwendel, die nu opengebroken is. Het blijkt dus dat al die vaccin-fanaten een gevaar voor zichzelf zijn. Wanneer zullen ze het ooit leren?

Tot zover de vaccinpaspoorten. Het was allemaal een leugen om meer giftige spuiten te verkopen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig Pfizer vice-president: “Vaccinatie is poging tot moord!” – Invaliditeit en sterftecijfers exploderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom de Globalistische Elite de Georgia Guidestones moest vernietigen in 2022
Volgend artikelWat is Rusland nu verder van plan in Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ok,tussen alle waanzin door….die foto…o shit ahahahahahahahahahahah…jezus.Ben een pakket aan t vullen voor mijn vriendin UK.zit een stampotstamper in(de kut doet t met een vork,like serious? heiligschennis).Of topic i know…maaruh,iemand nog suggesties? En ja ik heb de random hollandse troep al gestuurd.Stroopwafels,rookworsten,kletskoppen,poesta borrelnootjes hadden ze bij de eerste zending al gekaapt.Klootzakken man. Yep de eerste doos nooit aangekomen,leeg gevreten etc.On topic…ik word omringd door fokking zombies.Echt absurd.Ik voel mij als in die film van donald sutherland Invasion of the bodysnachters,scream.Walking the streets like a weird psychotic mofo.T lijkt alsof IK de gestoorde ben ,Ik rondkijkend..kan er niets aan doen maar..ja…altijd gespannen boodschappen doen en zo.Terug vluchtend naar mn huis.Denkend…ooooo fok,yall insane.Iedereen hier is gestoord.Behalve mn overbuurvrouw nu mijn vriendin.De rest uhmmm ondergaat al die shit,spuiten en zo.Ja natuurlijk ben ik uptight.Kga naar de winkel met hartkloppingen.Zweten.Ik zou eigenlijk de gestoorde moeten zijn.Maar ik WEET dat ik dat niet ben.Ik kijk naar mensen en denk,kut….je leeft in een fokking nepwereld.Soms hard om niet mn verstand te verliezen.Ik loop op mn tenen en doe nep..Mijn fam denkt ik gestoord ben ja.T gekke is.Heb de laagste opleiding genoten mja huishoud.Maar mn zus HBO.En ze denkt dak krankzinnig ben of zo?Uhm,ik lieg ook tegen mn vriendin in de UK.Ze heeft neusbloedingen en is uitgeput.Natuurlijk zeg ik niet dat t van DE prik komt.Ik heb haar gdzd op tijd wakker gemaakt.1 spuit.En nadat wij in gesprek zijn geraakt heb ik haar duidelijk gemaakt niet meer een spuit te nemen.Ze luisterd en weet nu.Ik heb t zelfde gezegd tegen mn zus(HBO).Ze denkt echt dat ik niet spoor.Ik ben helemaal los van mn familie.Ben verdrietig.Wil dit allemaal niet voor mensen.Maar ook heel boos.Zo van ,dan val allemaal kapot mongole.Ja.

 2. Press news: Bavarian Nordic bijzonder optimistisch over de sterke booster-responser ABNCoV2 (coronavacc) tegen alle varianter van bezorgdheid incl. omikron, blijft 6 mnd. goed, met hoge effectiviteit

  Fase 2 is 6 mnd. op 41 personen getest, 90% bescherming voor omikron varianten

  Fase 3 uitslag eind 2022 verwacht.
  Het is een andere technologie dan de mRNA van Moderna en Pfizer.

  Deze berichten blijken goed voor investeerders, Bavarian N. stijgt 5% op de aandelenmarkt.

  Ter herinnering: de pokkenvacc. flop van Bav.N.

  Have a nice day!

 3. Trutje , het is de rode pil die je hebt geslikt en hun willen in de blauwe pil blijven geloven .Z willen niet dat hun realiteit word veranders.

  Ze blijven altijd jou voor gek verklaren, anders moeten ze toegeven dat ze al die tijd een leugen hebben gelooft . Gr erik

 4. Gisteren volgde ik een gesprek over de vaccinaties. ( wil liever geen namen noemen staat wel op you tube onder curatele)
  Hierin werd door een rustend huisarts gezegd dat het vaccin wat momenteel in Nederland wordt toegediend
  “ OF LABEL ‘“ is. ‼️
  Dat wil dus zeggen dat het EMA ( het Europees geneesmiddelen agentschap) het niet heeft goed gekeurd, slechts heeft geadviseerd, voor toediening. ‼️
  DAAROM ROEPT KUIPERS DEZE CATEGORIE MENSEN NIET OP‼️
  Met klem worden op ouderen en kwetsbaren, ingepraat en nog wel opgeroepen, en zelfs met TV spotjes jongeren en andere mensen geadviseerd om de prik toch maar te gaan halen, maar GEEN VACCINATIES MEER OP DE GEHELE BEVOLKING‼️.

  Mijn conclusie is dan ook; DAAROM!!!….. KRIJGEN MENSEN IN DE LEEFTIJDS CATEGORIE VAN 12 T/M 60 JAAR GEEN OPROEP.
  Zij “ mogen “ gaan , worden sterk/ dringend geadviseerd om te gaan maar het is “OFF LABEL.” ‼️

  DIT WORDT ONS NIET VERTELD DOOR DE OVERHEID. Dit wordt niet gecommuniceerd.
  Het “ of label” betekend dat in eerste instantie, de minister van volksgezondheid aansprakelijk en verantwoordelijk is voor die prik, wat ze vaccin noemen) maar hij heeft ooit in de 2e kamer gezegd dat hij die verantwoordelijkheid niet wil nemen dus moest er een oplossing worden gezocht en die is gevonden.❗️Dit lijkt wel maffia!!

  HIJ heeft het “OFF LABEL GEDELEGEERD “ aan de daadwerkelijke TOEDIENERS VAN DE PRIK.
  Mijn mond viel open van verbazing, dat kan dus ook. ‼️

  Voortaan is dus iedereen in die grote prikhallen, waarschijnlijk zonder dat hij of zij dit weet EN OVERAL ELDERS al die mensen die DAADWERKELIJK MET mRNA INJECTIES RONDLOPEN EN DEZ INJECTIES TOEDIENEN, zij zijn PERSOONLIJK verantwoordelijk voor de complicaties van de prikken die zij de “onnozele onwetende “ mensen toedienen.

  Is dit aan het “ijverige personeel “ van de “prik hallen “ verteld❓
  Artsen die in het begin van de pandemie OFF LABEL medicatie voorschreven; kregen van de minister van volksgezondheid “ meester HUGO” een bekeuring van 100. 000 Euro❗️ Per geval. Gebeurt dit nu ook???

  PRIKKERS PAS OP, ❗️als de door u geprikte klant nu een complicatie krijgt, en hij/zij dient een klacht in over de vaccinatie complicatie die hij of zij heeft opgelopen dan bent u , de prikker in de prikhal aansprakelijk voor de gevolgen…… En ben jij als toediener van dit gif aansprakelijk gesteld voor je daad‼️

  Ik ben altijd zeer gezagsgetrouw getrouw geweest maar word steeds argwanender over onze regering.
  Dit zou je moord met voorbedachte rade kunnen noemen.
  EN DE MINISTER dekt zich op een smerige manier in en EN IS HIERVOOR NIET VERANTWOORDELIJK‼️‼️

  • Nou dus we kunnen er een dag uitstap van gaan maken naar al die prik locaties om diegene die daar “zogezegd zitten want je doet het toch voor een ander nietwaar” te filmen ook hun naam en adres te geven …enfin je zult dan zien hoe zenuwachtig die gaan worden en de politie gaan bellen ha ha

  • Dank voor de info, kan dit vergelijken in mijn woonland.
   Was al verbaasd dat er maar 1 groep werd opgeroepen en niet iedereen.
   Ik snap nu waarom.
   Maar het loopt storm bij de dokter…. ongelofelijk, een goede graadmeter voor hoe de burger er in staat, denk ik maar.

  • Anna: wow, wat een verhaal… moest het wel een paar keer lezen voor ik het helemaal kon volgen, maar het komt er op neer dat de prikkers nu onder het mom van “off label” zelf verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen bij de geprikte? Snap ik het goed?

   Als dat zo is, dat is zeer sluw en zeer smerig. Ik durf te wedden dat van al die enthousiaste do-gooder prikkers hier de ballen van af weet / gaat weten. En van al die priklustige schapen ook niet. Dus de parasieten zitten nu in hun handen te wrijven als de prikkers lekker zelf de priklustigen de ziekte en de dood inspuiten. Dat is een vet business model waar de poen gaat rollen zonder dat je ook maar een centje verantwoordelijkheid hoeft te nemen voor je product. Het lijkt inderdaad wel mafia. Of lawyers.

 5. Ik zou zeggen, schaapjes, ren snel naar de giftrog, maar ga dan niet zeuren tegen je vriendelijke prikker die het voor een ander doet, als je lichamelijke problemen krijgt. Jullie doen het toch allebei voor een ander, en jij ook. Hoe meer schapen hoe beter! Hup hup, schaapje, naar de trog met jou!

 6. Hallo beste medestrijders,
  leugens niets dan leugens worden verspreid onder de bevolking.
  En ze trappen er nog steeds in.
  Ze zijn nog steeds niet in staat om de werkelijkheid
  onder ogen te zien diep en diep treurig.
  Helaas die zijn niet meer te redden.
  De prikkies zijn nog steeds niet Erkend door bevoegd gezag,
  ook deze laatste prik wordt geadviseerd en nog niet officieel.
  Informed consent als degene goed is ingelicht wat de prik inhoudt en echt toestemming geef om deze prik te zetten.
  Ze zijn dan niet verantwoordelijk als het e.v.t mis met je gaat
  Denk hier goed over na.
  Blijf liever prik vrij.
  Seniore groet,
  blijf gezond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in