ClaudiaWollesen / Pixabay

Netto-nul betekent niet alleen geen benzine, maar ook geen huisdieren. De autoriteiten hebben ons dit nog niet verteld, maar het is duidelijk. Naarmate meer gemeenten zich aansluiten bij het UK100-programma om het streven naar een koolstofarme economie te versnellen, zullen we meer horen over de milieuschade die Fido en Tiddles veroorzaken, schrijft Niall McCrae.

Beste lezers, dit is geen grap.

Neem bijvoorbeeld een voorstel van mijn gemeente in Sussex om honden uit parken te verbannen. Kiezers hebben hier niet om gevraagd; er was geen golf van hondenbeten of afval op de paden. Mijn stad heeft een grote oudere bevolking en velen hebben huisdieren als gezelschap in hun rustige leven. Het uitlaten van de hond houdt oudere mensen actief en in de frisse lucht. Dit is een voorbode van erger.

De wetgevende macht van de staat Colorado heeft onlangs een wetsvoorstel ingediend om een belasting te heffen op elk ander dier dan landbouwhuisdieren. Alle eigenaren zouden hun honden, konijnen en goudvissen moeten registreren. Het tarief voor katten en honden zou verdubbelen als ze niet gecastreerd zijn. De politici zeiden dat het wetsvoorstel eigenaren van huisdieren zou identificeren in geval van nood, maar de burgers zagen weer een afpersingszaak. De echte reden werd echter niet aan de media en het publiek verteld. Het is het klimaat, domoor!

Na verontwaardiging werd het wetsvoorstel in Colorado ingetrokken, maar de missie gaat door. Mark Howell, gemeenteraadslid in Bournemouth, Christchurch & Poole Council, stelde tijdens een town hall meeting over het bereiken van netto-nul in 2050 voor om middelgrote tot grote honden te verbieden. Howell beweerde dat Labradors een koolstofuitstoot hebben die vergelijkbaar is met die van een SUV-auto. Huisdieren, zo stelde hij, verbruiken een vijfde van de wereldwijde bron van vlees en vis. Daarom zouden eigenaren moeten “inkrimpen”. Huisdieren moeten worden gedeeld door vrienden en familie om hun aantal te verminderen.

  Klaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zetten

Eugenetica voor huisdieren is een opkomend thema op de agenda van de klimaatcrisis. Volgens Donnachadh McCarthy in de Independent 5 mei 2021) hebben katten en honden ‘een verwoestende impact op de planeet‘. Hij beweert dat “om voor de hand liggende redenen het vertellen van de waarheid over huisdieren aan vrienden een pijnlijk proces kan zijn, maar het is niet iets waar we voor terug moeten deinzen” (voor hem misschien duidelijk; niet voor mensen die de klimaathoax doorzien). Dus de volgende keer dat je je buurman passeert die zijn collie uitlaat, moet je aandringen op het verwijderen van die hond. Aangezien de helft van de volwassen Britse bevolking een huisdier heeft, zijn dat heel wat vijanden om te maken.

McCarthy bombardeert de lezer met statistieken: –

Wanneer 20,8 miljoen honden en katten slechts één blikje of onrecyclebare plastic verpakking kattenvoer per dag consumeren, worden er jaarlijks 7,6 miljard verpakkingen geproduceerd, alleen al in Groot-Brittannië. Daar komen nog eens 3,6 miljard plastic zakken bij voor het oprapen van de geschatte 1,2 miljoen ton hondenpoep en dan is er nog de kwestie van het verwijderen van 200 duizend ton kattenafval.

Verder hekelde hij het vleesetende gehalte van voer voor huisdieren. Pets at Home, met 453 winkels de grootste verkoper van huisdierenproducten in het Verenigd Koninkrijk, heeft zich verbonden aan netto-nul door veganistisch voedsel te promoten. Het grandioze ‘op wetenschap gebaseerde doel’ initiatief van de winkelier is gericht op Net Zero in 2040. Creating a better world for pets and the people who love them’ is de titel van het Pets at Home jaarverslag voor 2023. Het is onvermijdelijk dat de prijs van vlezige dierenvoeding zal stijgen en dat het productassortiment zal worden beperkt, waardoor het moeilijker wordt om een grotere hond te houden.

  Poll: Bijna twee derde van de Amerikanen ziet de media als "echt de vijand van het volk".

Geleidelijk aan wordt de mediacampagne opgevoerd. Volgens Euronews (14 juni 2023) hebben 90 miljoen huishoudens in de EU huisdieren, en dit is net zo vervuilend als vliegen met privéjets! Het geven van natvoer aan een hond van 10 kg produceert jaarlijks 6541 kg koolstofuitstoot, terwijl droogvoer het totaal terugbrengt tot 828 kg. Maar afhankelijk zijn van het laatste is, zoals dierenartsen weten, slecht voor de nieren van dieren en een vermoedelijke oorzaak van kanker.

In het Euronews-rapport werd bezorgdheid geuit over een gestage toename van het huisdierenbezit, vooral sinds de Covid-19 lockdowns, maar er werd niet uitgelegd waarom. Naar mijn mening komt dit omdat mensen gezelschap zoeken in een geatomiseerde maatschappij met een afnemend sociaal kapitaal (voornamelijk door overheidsbeleid, waaronder de netto-nul zwendel).

De kosten voor het bezitten van huisdieren zullen zeker onbetaalbaar worden. Eigenaars van huisdieren zouden zich moeten verzetten door te weigeren deel te nemen aan dure, bureaucratische regelingen zoals verplichte registratie en verzekering. De machthebbers kunnen ons niet allemaal aan hun leiband binden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Moeder eist dat dierenarts (illegaal) de medische aandoening van haar zoon behandelt: “Als mijn zoon zegt dat hij een kat is, dan is hij een kat”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Dit is hoe ze ons dwingen om als gevangenen in onze huizen te blijven
Volgend artikelWoede is een energie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. Dus niet chippen (één van mij honden vermoord door de chip!) Wegblijven van pharmaffia dierenartsen.
  Nòg meer benadrukken dat castratie de hond psychisch en lichamelijk verwoest !

  En er gaan doden vallen als ze aan mijn dieren durven te komen !

  Herhaing: de who voor dieren is er ook !!!

 2. In NL is deze agenda al jaren achter de scherm aan de gang. Het NRC heeft al beweerd dat honden en katten “het virus” bij zich dragen en daarom gevaarlijk zijn.
  Volgens mij gaat in 2025 ook een “dierenbeschermingswet” van kracht die zo ruim is opgezet dat het houden van een dier al dierenmishandeling is.
  Dit zal ook linkse mensen veel te ver gaan dus zal nooit op grote schaal gebruikt kunnen worden, maar dat zal de politie er niet van weerhouden om op kleine schaal mensen te beboeten en hun huisdieren in beslag te nemen.

 3. In een van mijn laatste gesprekken met de cynische Mahendra, een nazaat van de laatste maharadja (India) zei hij dat er in Nederland meer honden zijn dan mensen. Hij vertelde me al eerder wat over zijn levensverhaal, en over de onafhankelijkheid van India waar hij met zijn grootvader bij aanwezig was, met Nehru en de Britse onderkoning en Jinnah die op het laatste moment afstand nam van de unie, op het vliegtuig stapte en een onafhankelijk Pakistan stichtte.
  Mahendra was met een Nederlandse vrouw getrouwd die hij kende van Harvard, zo kwam hij in Nederland, reden waarom hij uit zijn steenrijke familie van inmiddels multimiljardairs verstoten werd. Hij had twee kinderen van haar, maar was gescheiden. Toen de onafhankelijkheid eraan kwam hebben de maharadja’s die enkel hun titel behielden hun geld geherinvesteerd. De reden van zijn verbanning was de Nederlandse achtergrond in de diamanthandel uit India waar hij pas milder over werd toen doorschemerde dat het Joden waren, zoals hijzelf van moederskant (Oekraïne). De rest van zijn leven verdiepte hij zich in de zonden van de Nederlanders. Hij was ook zeer cynisch over de Gouden Eeuw. Komende uit een familie van theosofen, bekeerde hij zich tot het christendom (door een droom over zijn grootvader toen die niet meer leefde).

 4. De wérkelijke “honden” zijn aan de macht en proberen de underdogs er nog meer onder te houden.
  Totdat de underdogs zich realiseren dat die regerende “honden” valse honden zijn.
  Dát gaat verkeerd uitpakken voor de échte honden.

 5. Huisdieren niet laten chippen of vaccineren.Waar ik woon in Zweden moet je zelfs je kippen registreren. Waarom zou dat moeten denkt U…Als het nodig is, is het makkelijk ruimen.Tevens wil ik ook zoveel mogelijk dierenvoer zelf produceren. Denk aan kippen vlees vis voor katten en groente mais haver ect ect. Verder lopen de kippen los en de katten zwerven rond, en zoeken ze toch al veel eten zelf in 3 jaargetijden.

  • Zelfde gezeik met kippen zijn ze hier ook mee bezig. Moet zelfs mijn bijen opgeven.
   Honden kunnen nog vegetarisch overleven (en xelfwat zoeken) voor katten lastiger, alhoewel de brokjes ook heel ongezond zijn.

   • Kan je beter niet doen. bij een vogelgriepje komen ze even langs.Fijn die Europese regeltjes. Heb je niet gezien dat ze steeds meer groentes ( erwten boontjes en peen) in de kattenvoer doen.

    • Ja, onze 15 jarige kat kotste alles aan elkaar door merk met appels. Dat vreet een kat niet !

     Wij geven hier niets “naar waarheid” op.
     En als ik ze met drônes waarneem dchiet ik dat spul neer.
     1x eerder geschoten…..

      • Ongehoorzaamheid… hou toch op. We zijn geen kinderen. Dit is gewoon wat elke burger moet doen als een medeburger hem loopt te treiteren. Aan wie moet hij gehoorzamen? Die kreet “burgerlijke ongehoorzaamheid” impliceert dat je ergens aan moet gehoorzamen, en als je dat niet doet, dan ben je als burger “ongehoorzaam.” Ook weer brainwashing. (Sorry Baviaan, kon het niet laten, omdat ik me zo erger aan dit soort stomme hersenspoel kreten.)

       • Wat jij zegt heb jij helemaal gelijk in, en jij mag dat zeggen . Echter wat jij gewoon vindt, en wat elke medeburger zou moeten doen volgens jou is nou eenmaal niet de realiteit. want die zogenaamde burger die jij beschrijft is hooguit maar 1%. Niet iedereen heb zoals ik en jij waarschijnlijk ook overal schijt aan en trekt zijn eigen plan.

        • BAVIAAN februari 16, 2024 Bij 18:08
         Dat is zo, maar ik bedoel te zeggen dat je niet van jezelf af moet doen door iets “ongehoorzaam” te noemen. We zijn niet “ongehoorzaam”. En niemand is ongehoorzaam als hij gewoon op zijn rechten staat. Snap je… het was niet tegen jou persoonlijk gericht, maar het was bedoeld om niet aan je kracht af te doen.

 6. Er zijn geen betere vrienden dan honden.
  Als de graaiende smeerlappen die de vervuiling van de aarde uit de hand hebben laten lopen aan mijn hond komen zal dat inderdaad een pijnlijk proces worden.
  Donnachadh McCarthy mag ongezien de typhus krijgen.

 7. Tja ze mogen het proberen, alleen denk ik dat het erg slecht is voor je gezondheid als mijn kat wordt weggehaald. Het is maar een waarschuwing ….

 8. Ik hoor wel waar ik mijn hond moet afleveren voor een spuitje om het klimaat te redden. Wat moet gebeuren, moet gebeuren zeg ik altijd maar. We doen het voor elkaar en samen kunnen we het bereiken. Doe ik gelijk een andere suggestie, alle mussen afschieten. Dat werkte in China ook perfect. En alle .. (zelfcensuur) misschien ook maar, of stinkambtenaren. Wat zou dat aan co2 reductie opleveren. AI introduceren en alle stinkambtenaren naar de vivisectie. Dat moet een slok op een borrel schelen zeg. We doen het voor elkaar. In dat laatste heb ik nu al zin.

 9. Wat netto nul, niemand die bij biology opgepast heeft, bomen/planten hebben CO2 nodig.
  Is een nucleaire oorlog echt het ergste wat ons kan gebeuren?
  Begin eraan te twijfelen

  • Nucleaire oorlog is eerdaags een zegen, erg genoeg maar ik hoop dat ie bij mij in de tuin valt, boem in 1x alles weg. Dreigingen zijn slecht voor je zenuwgestel.

  • Ja, die netto nul toch. Typisch dat ze overal zoveel bomen weghalen. Geen bomen, geen groenten e.d. geen CO2 nodig.
   Ach ik word moedeloos van die idioterie die ze uitkramen en doen. En het merendeel van de mensen die je spreekt geloven dat het waar is. Dat vind ik dan weer onbegrijpelijk. Of inderdaad nooit goed opgelet, de link tussen voeding en CO2 vergeten of niet in de gaten hebben dat ze flink belazerd worden.
   Maar desondanks niettegenstaande dit alles, allemaal nog een fijne zondag gewenst.

 10. stomme schapen buiten komen en de elite hun bezittingen in puin slaan en ze opsluiten niet meer talmen koop een wapen met veel munitie alvorens ze gewapende robots op je af sturen omdat je een goudvis hebt.

 11. Voorlopig zullen ze nooit aan de deur komen om je hond of kat op te halen of af te schieten.
  Daar zijn ze veel te laf voor. Wellicht hebben ze daar straks AI robotten voor.
  Wat me al een tijdje opvalt is dat dierenvoedsel stervens duur is geworden.
  Ook medicatie en behandelingen zijn eigenlijk te gek voor woorden.
  En hoe belangrijk zijn huisdieren niet voor het welzijn van bijvoorbeeld alleen staande ouderen ? Ik heb het meegemaakt toen mijn moeder haar huisdieren achter moest laten toen ze naar een verpleegtehuis moest. Echt een drama wat haar dood alleen maar versnelt heeft.

 12. Deze waanzin heeft zijn oorsprong in California USA. Enkele jaren geleden lieten linkse ( Communistische ) mensen hun huisdieren inslapen omdat het goed was voor het Klimaat. Veel volkomen gestoorde en idiote zaken komen daar vandaan, zoals de woke idealen, en de verheerlijking van het geslachts veranderen. Gelukkig ging niet geheel links zo ver, het was maar een kleine groep die hun dieren lieten inslapen. Het Communisme word daar ook behoorlijk verheerlijk. De WEF is ook voor het afnemen van huisdieren. Mao ( Communistisch China ) was ook hiervoor, alleen mochten geregistreerde ( landbouw ) huisdieren gehouden worden. Was er een dier vermist ( opgegeten ) kon dat je leven kosten. Op het bezit van kat of hond stond de doodstraf. Gezien de WEF niets anders is dan de lange arm van het Communisme staat ons nog veel ellende te wachten, tenzij we hier tegen vechten, desnoods dood vechten, anders wacht de Communistische hell onze nazaten.

 13. Dit zou best wel eens de druppel kunnen worden die de emmer doet overlopen. Veel dierenliefhebbers hebben niet veel met mensen, maar kom niet aan het huisdier. Ik doe er in ieder geval niet aan mee, kom maar op met je verbod.

  • Ik ben volledig voor het houden van huisdieren (behalve katten), maar dat hysterische gezeik dat het net een kind van je is, en dat iemand die aan zijn huisdier komt eraan gaat, is werkelijk te ziek voor woorden. Alle liefde die veel van die eigenlijk maar zielige mensenhaters in hun huisdier steken zouden ze in hun medemensen moeten steken. Maar als ik de reacties op berichten op veel FN artikelen zo eens lees, krijgen veel medemensen alleen maar verschrikkelijke haat over zich heen! Ik zou zeggen: doe je verdomde huisdier weg en bezoek eens eenzame of ernstig gehandicapte mensen.

  • Ja, en vanuit Duitsland (op b.v. eBay) kan je gewoon legaal pepperspray bestellen (KO JET of KO FOG) “ter afweer van gevaarlijke dieren”, die kunnen ook gebruikt worden ter afweer van controleurs, zowel aan de voordeur, maar nog liever in het park denk ik zo.

 14. ha ha en wat gebeurd er dan met iemand die in zijn of haar of het inbeelding denkt een kat of een hond te zijn ook maar afmaken dan maar ga je zien hoe rap ze terug bij hun zinnen zullen zijn.

  • Het moet niet gekker worden Margot, ja ik voel me vandaag een beetje hond, grr. Morgen lig ik weer te spinnen als een kat is ik mijn natje en droogje weer heb gehad. En nu? Mij afmaken? Ik eis dat je inclusief bent en het lijkt er niet op, aangifte!!!

   Fatima met hoofddoekje snapt me wel.

 15. Ik heb al meerdere mensen online gehoord over het dierenvoer..alsof er mee geklooid is..laatste tijd veel braken en andere lichte vergiftigingsverschijnselen bij hond en kat..
  Europa en Amerika…misschien krekels en meelwormen . Onder een E nummer.
  Goed opletten dus.

  • Ja, ik vrees dat ze het via het voedsel doen, want als ze rechtstreeks aan onze huisdieren komen krijg je een heel woedende volksopstand. Kom niet aan onze dieren! Via dierenartsen zal ook wel het een en ander geregeld worden om de levensduur van onze diertjes te verkorten. O.a. verplichte vaccinaties etc. Daarom is het niet meer verstandig jouw dier op enige plek nog te registreren. De huisdieren moeten “off-grid”.

   • Lastig, we hebben het de afgelopen jaren 2x meegemaakt dat een controleur aan de deur kwam om te kijken of er honden waren. Tja en wat doen honden dan, ja blaffen als er wordt gebeld en naar de deur lopen.
    Overigens dat over de hondenvoeding kan ik me ook wat bij voorstellen.
    En het verbieden van bepaalde rassen, ondanks dat ze goed functioneren, zal ook wel met het verminderen van beesten te maken hebben.
    Zo idioot te bedenken hoe lang we al besodemieterd worden op allerlei fronten.

    • In het geval van een controleur doe je hem een “offer he/she can’t refuse”. Vraag z’n ID eerst. Overigens schaar ik controleurs van dit soort zaken niet onder het menselijk ras, eerder onder dezelfde categorie als kakkerlakken.

  • Klopt Donders zag het vandaag nog voorbij komen in amerika 1000 + honden dood door parasieten uit het PURINA (nestle) Hondenvoer. Droge brokken met wormen erin.

 16. en als ze al houten kermis paarden gaan beboeten wat is dan het volgende om te gaan treiteren zoals bepaalde kleuren verf uit de handel nemen want racistisch voor sommige je weet wel wie ik bedoel zoals kerstmis bannen en/of pasen dat ze proberen te nekken alleen de comercie heeft daar geen baat bij en dan heb je nog het kerst stalletje met houten figuurtjes er in die je hier in de gemeentes nog tegen komt bij kerst ook beboeten want die arme dingen staan daar maar wat beteuterd bij als het koud donker en regenachtig is. Ach ik probeer mij de laatste tijd niet teveel kwaad te maken maar nu ga ik weer over de rooie ik heb 3 zwerfkatten die zich zeer goed thuis voelen het zijn lieverds dus niet gechipt enz. gaan mee wandelen “woon naast een bos” lopen dan een stuk voor uit en wachten dan tot ik er ook ben. Dus als het zo ver komt dat ze een klik lijn gaan gebruiken weet ik al van mijn buren wie de eerste daar van zal zijn.

  • Daar heb je gelijk in Erik, dat ergert me ook al geruime tijd. Maar daar is zogenaamd geen geld voor. Ik zeg, leg die Vulkanen het vuur aan de schenen. Afgelopen met dat gedonder. En anders alle vulkanen de wereld uit, te beginnen met Nederland.

 17. Katten, honden en mensen zijn carnivoren. Hoe denk je dat het komt dat huisdieren tegenwoordig ook allerlei ‘beschavingsziekten’ vertonen juist gelijk de mensheid?

 18. Eerst was het de c02 en dan moeten de boeren weg.
  Dan moet het vlees weg en dan moeten er winkels weg dan moet de horeca weg.
  En nu moeten de huisdieren weg…. Tjonge zeg o ja en ik vergeet er nog 1 de zon moest ook nog weg. Vandaar de Chemtrails… En wat komt hierna???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in